FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 6
mami_vreau spune:
samira vezi tu ce faci... sigur te mai ajuta careva sa iei 10 fiole de merional...
adi ce face burtica?
denisa cu placere! ai amh super!!!! stai foarte bine!
alexis multumesc mult!!! la fel! deci ai facut transferul cu o zi inaintea mea... cum te simti? ceva dureri de sani, sani tari? ca la mine nema...
ai facut transfer cu embrioni de 3 zile sau ai facut cu blasto?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
aristica spune:
mami - deci azi esti in ziua 6 de la et. Sti ca eu aveam niste sani care mai aveau putin si plesneau, iar rezultatul a fost negativ, asa ca faptul ca sunt nedurerosi, neumflati si necolorati sper sa fie de bine. Ce-ti trebuie tate umflate? Tie-ti trebuie doar un bebe in burta, ca poti sa-i dai si biberon!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mami_vreau spune:
adi sper ca ma visezi de bine!
aristica dap... azi e ziua 6...
nu ma deranjeaza ca nu am dureri de sani... vorba ta, bebe sa fie...
da' stii si tu ca stai si te gandesti si te rasucesti in cele 2 saptamani de asteptare...
de-aia maine plec sa ma plimb pe la targoviste ca sa nu stau acasa sa ma gandesc!
merg la zoo, pe la turnul chindiei, la manastirea dealul si vad pe unde mai ajung...
Laura
violeta70 spune:
mami felicitari pentru optimismul tau! Si faptul ca nu stai lipita de pat (eu am stat 2 saptamani aproape numai in pat) este foarte bine, pentru ca nu cred ca are mare importanta, doar sa nu faci mari eforturi, asa ca vezi ce faci pe la Targoviste. Astept cu nerabdare beta mare de la tine.
Pupici la toate fetele
mami_vreau spune:
violeta
stii, eu la primul fiv am stat cateva zile bune in pat... eu sunt o fire activa si chestia asta m-a dat total peste cap... asa ca statul asta in pat, in loc sa imi faca bine mai mult rau mi-a facut ca m-a apucat o depresie si plangeam o gramada... asa ca zic eu ca statul in pat nu-i de mine...
normal ca nu fac eforturi, nu merg mult pe jos, nu ridic greutati, etc...
majoritatea studiilor in domeniu spun ca nu trebuie sa stai in pat decat cel mult in ziua ET... apoi iti poti relua activitatiile zilnice dar fara excese, bineinteles...
embrionii nu pica daca mergi, daca stai in picioare, etc... daca e sa se prinda, se prind...
mhmmmm... cat despre optimism nu stiu ce sa zic... cam trec de la o stare la alta... sunt schimbatoare la acest capitol!
Laura
aristica spune:
lasa mami - ca toate gravidele trec prin stari d-astea schimbatoare
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
va pup fetelor
mami,las ca toate alternam starile de optimism cu cele de disperare...e defectiune la cap cred
io am avut tzatze si dureroase si nedureroase si negativ a fost rezultatul de ambele dati...asa ca nu mai cauta semnele astea...ca nu-s importante...nu te deprima din cauza lor.
cred ca saptamana viitoare ajung prin Ploiesti sa duc la socrosenie perdelele si draperiile sa mi le festoneze si poate trec si pe la tine sa-mi iau Merionalele.
si am rezolvat deja si cu celelalte 10 Merionalesi nici n-ai sa-ti imaginezi cum
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
sami ne putem vedea si cand vii in ploiesti... dar eu oricum ajung in bucuresti saptamana viitoare! miercuri, joi am zis eu! ca am de livrat "marfa" catre 4 persoane... si poate punem de o intalnire miercuri sau joi seara la un cico la baneasa... ce zici?
si ne intalnim si la ploiesti, of course...
abia astept sa imi spui cum te-ai descurcat de restul injectiilor! ca noi avem adevarate aventuri cu medicamentele astea! plimbate de colo pana colo...
aristico asa zici tu???
Laura
samira33 spune:
mami,pai atunci o punemm de un cicorico la Baneasa saptamana viitoare.sa punem si noi mana pe burtica de gravidutza si de fata care raspunde bine la stimulari
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS