FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 5
adipapazi spune:
e clar, PK nu numai ca o sa dea la toate romancele PGR inj, ci o sa le si cheme din z8 :)))))
Adi +29 cu si
elenus26 spune:
Neata!
Adi poate mi-o da si mie prg injectabil da cu Z8 n-am reusit sa-l conving si pace
Mami ti-ai reglat tranzitul? Prin simpatie doua zile am fost si eu...
fetele
mami_vreau spune:
denisa imi pare rau dar nu am apucat sa fac calculul! il fac dupa-amiaza si ti-l trimit!
sonya eu iau magne b6, femibion, aspenter, acid folic, medrol, utrogestan, prg injectabil, clexane 0.2... multe de la mine putere deci specific ca nu e schema data de pk... de la pk am verde pentr medrol 4 zile, acid folic, utro si prg injectabil...
elenus si noi la primul fiv facut cu pk am mers din ziua 6... abia la al doilea am negociat pt ziua 8... da' tu nu o sa ai nevoie ca reusesti la primul!
samira pai daca mergi din ziua 8 nu prea iti ajunge merionalul... ca ai 15... ce faci, iti mai iei?
tannoo
eu sunt bine, ma simt normal, adica nici un semn de nimk... tzatze moi, fara dureri, am reglat si problema tranzitului intestinal... azi ziua 5 de la ET!
testul il fac joi deci de azi intr-o saptamana, in ziua 12 de la ET!
va multumesc ca imi tineti pumnii!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
am vesti de la miro_bv:
"Am iesit de la feliere , a scos 9 de pe o singura parte. Sambata ne zice daca e de blasto."
Bravo miro, felicitari pentru rezultat si iti tin pumnii in continuare!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
mami,asa e...ai dreptate...cad io cum fac si mai fac rost de 1o bucati...deh...daca n-am fost mai hotarata...asa-mi trebuie
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alexis81 spune:
Buna seara fetelor! vroiam sa va intreb ati facut toate fiv-urile la Budapesta? Nu a facut nimeni la Szeget? Eu am facut primul meu fiv cu Zadori. Am facut transferul vinerea trecuta sant deja acasa si ma cam omoara asteptarea.Miercurea viitoare o sa fac Beta si sper sa fie mare.
Mami te astept cu beta mare
Va pup fetelor
adipapazi spune:
sami, te sunai sa te anunt ca vei fi invitata la o intalneala, unde vine cineva, persoana importanta, nu spui cine... pt detalii, call me.
Adi +29 cu si
denisa220972 spune:
mami_vreau multumesc foarte mult, eu asa o tanara speranta cu un asa AMH, stau bine.Eu ma asteptam la ceva 0,,,,1 ma asteptam la meno.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
samira33 spune:
adi,ok,hai ca te sun azi dupa ce-mi recuperez telefonul ca am fost ieri la apartament si mi l-am uitat acolo
o zi buna tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS