FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 7
alexis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau samira vezi tu ce faci... sigur te mai ajuta careva sa iei 10 fiole de merional... ![]() adi ce face burtica? ![]() denisa cu placere! ai amh super!!!! stai foarte bine! alexis multumesc mult!!! la fel! ![]() ai facut transfer cu embrioni de 3 zile sau ai facut cu blasto? ![]() Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Buna mami.
Eu sant bine multumesc, ma innebuneste asteptarea.
Sanii mi sau marit si intarit din perioada stimularii nu cred ca are vreo importanta nu cred ca este vreun semn.
Am ceva dureri de burta ca de ciclu..... nu ma doare ff mult dar imi da de gandit.
Eu stau linistita ce o vrea D-zeu.
Cred ca au fost blastociti aveau 5 zile si 12 celule mi-au zis ca au evoluat excelent.
Te pup si ai grija de tine

mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui alexis81 Eu sant bine multumesc, ma innebuneste asteptarea. |
Stiiiiu cum e!!!
si eu am avut ieri ceva dureri de burtica... azi m-au lasat! Cine stie? poate e de bine!
asa ca nu te ingrijora!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
adipapazi spune:
alo, alo, alo, pai la baneasa beti voi cicoritoare? femei fara inima ce sunteti, da' la mine ce-are daca veniti? va fac si gogosi daca vreti, fistice si freshuri
, numa dati si pe la mine o raita!
Adi
+30 cu
si 
samira33 spune:
adinshor,mie imi convine si asa...fisticele le aduc eu...da neshte gogshi daca o pui pe soacra-ta sa ne faca...ar fi de mare traire!!!
ahhhhhh....ce pofta de gogoasa de casa imi e

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
ali_miha_75 spune:
| citat din mesajul lui alexis81 Buna seara fetelor! vroiam sa va intreb ati facut toate fiv-urile la Budapesta? Nu a facut nimeni la Szeget? Eu am facut primul meu fiv cu Zadori. Am facut transferul vinerea trecuta sant deja acasa si ma cam omoara asteptarea .Miercurea viitoare o sa fac Beta si sper sa fie mare.Mami te astept cu beta mare ![]() Va pup fetelor ![]() |
Alexis, eu am facut primul meu fiv cu Zadori in luna septembrie. Din pacate eu nu am avut parte de succes, dar mai incerc. M-am tot gandit ce ar trebui sa fac diferit data viitoare. Cred ca voi lucra mult mai mlult pe "partea cu psihicul" si voi sta mai mult in pat.
Succes si tie si Laurei. Aveti grija de voi si paziti-va de contactul cu multimi ca a inceput sezonul de circulatie intensa a virusilor de gripa!
adipapazi spune:
bai, cert e ca face niste supergogoshi! trairea ca trairea, da sa vezi masticatia!
Adi
+30 cu
si 
petrutaf spune:
buna !
astazi am avut ET , am transferat 3 embrioni de 48h , de data aceasta voi vedea un test cu 3 liniute ![]()
mami_vreau si alexis81 :multa bafta
miro_bv are 8 embrioni , mai asteapta pana marti sa ajunga blastociti

mami_vreau spune:
fetelor mai usor cu gogosile ca sunt aproape gravida si mi se face pofta
!![]()
Laura
mami_vreau spune:
Bravo petruta! felicitari si asteptare usoara! 
miro frumoasa productie!!!! 
Laura