Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah au venit sa ia canapeaua coltar veche si asa MULT spatiu a ramas acu! Chiar am de unde alege sa pun Puficele. Iar joi ne vine canapeaua cea noo de stofa si trei locuri care e mai mica si e pe relaxa.Pana atunci stam pe scaune la tv sau in dormitor doo zile.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Multumesc din suflet pentru urarile de bun venit, chiar ca e un grup extraordinar.

Dau "refresh" la fiece 10 minute in speranta sa va invat si sa raspund mai la subiect:)

Noi ieri am avum o ecografie 3D cum spuneam si pe langa ca i-am vazut nasucul si am vazut-o cum mai sa planga ca o deranjam:) am aflat ca are 1kg si 204 grame ceea ce ar fi chiar foarte mult pentru nici 27 de saptamani ale ei. Ca atare imi vor face testul de diabet in 2 saptamani.

Cum se vad pozele? E o intrebare idioata, ma duc sa citesc pe prima pagina dar e povestea cu neuronii lipsa si pierderea concursului cu memorarea celor 3 versuri

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ce sa se apuce sotul sa epileze el?!! a incercat odata si zici ca cine stie ce facea... a zis ca daca mi-o taie..... ..asa ca tot singura ma fac...problema este ca ma cam irit....offf...ce m-as duce si eu sa ma fac cu ceara...

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Ah cat despre epilare -si imi cer scuze daca asta va ajunge mult si bine dupa ce subiectul s-a stins :)- nici o sansa, nici macar cu o oglinda deja. Arat ca un dinozaur care a inghitit un elefant. Sper sa am bani de un salon sa rezolve tot inainte de nastere dar doua intrebari:

1. E voie cu ceara, nu ii face rau lui bebe nici chimic nici durerea lui mami?

si

2. Cate saptamani dureaza, cu alte cuvinte in ce saptamana ma sfatuiti sa fac campania de destelenire?

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Pai ce voi credeti ca eu as participa ??? Nu as suporta sa fiu infranta la toate probele.

Azi urca scarile un mosulica cu o babuta sustinuta temeinic, cu baston cu tot si nu am reusit sa ii depasesc... e clar.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am venit si eu cu vesti proaspete si proaste de la medica mea de familie. Deci am plecat de la aeroport (Otopeni) cu un 780, ca 783 plecase de 1 minut si nu l-am prins. Am stat in picioare pana la Baneasa, unde am coborat ca nu mai puteam. Si am luat un 131 cu care am mers pana la Arcul de Triumf, unde am coborat si am mers pe jos pana la policlinica (Washington). Am ajuns pe la 13.20, cu programare la 13.30. Buun! Acolo un ciorchine de mosi care eviden nu aveau programare si vroiau sa intre. N-am zis nimic, dar cand s-a facut 13.50 deja doctora vroia sa plece. Asa ca m-a chemat inauntru cand i-am zis ca aveam programare la 13.30 si pret de 15 minute s-a chinuit sa-mi scrie un CM pentru 3 zile (de azi pana pe 30 sept ) pentru program redus. Cica pentru octombrie nu poate sa-mi dea decat in octombrie si ca sa vin pe 4, ca e de serviciu . Asa ca nu i-am dat nimic, mi-am laut spaga inapoi si probabil ca ma voi muta la alt medic de familie.
Nu va pot spune cu ce draci am iesit din cabinet si am plecat...

28+

Mergi la inceput

Am pus si eu o poza de la 29s pe picasa

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Amelia fuarte bine ca nu i-ai dat! Asa e cu mosii mereu se baga in fata si cand vrei sa intri tu si burta ta mai se trezeste vreunu de face si scandal! Cre ca e mai bine sa te muti.Buna decizie!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Am venit si eu cu vesti proaspete si proaste de la medica mea de familie. Deci am plecat de la aeroport (Otopeni) cu un 780, ca 783 plecase de 1 minut si nu l-am prins. Am stat in picioare pana la Baneasa, unde am coborat ca nu mai puteam. Si am luat un 131 cu care am mers pana la Arcul de Triumf, unde am coborat si am mers pe jos pana la policlinica (Washington). Am ajuns pe la 13.20, cu programare la 13.30. Buun! Acolo un ciorchine de mosi care eviden nu aveau programare si vroiau sa intre. N-am zis nimic, dar cand s-a facut 13.50 deja doctora vroia sa plece. Asa ca m-a chemat inauntru cand i-am zis ca aveam programare la 13.30 si pret de 15 minute s-a chinuit sa-mi scrie un CM pentru 3 zile (de azi pana pe 30 sept ) pentru program redus. Cica pentru octombrie nu poate sa-mi dea decat in octombrie si ca sa vin pe 4, ca e de serviciu . Asa ca nu i-am dat nimic, mi-am laut spaga inapoi si probabil ca ma voi muta la alt medic de familie.

28+

Amelia, sa inteleg ca nu ti-a oferit nimeni locul in autobuz sau nu ai vrut tu sa stai jos din politete?

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

28+

Amelia Sa mai treaca supararea! Stiu si eu prea bine cum e sa nu iti cedeze nimeni locul in mijloace de transport! Deja m-am obisnuit, dar ma uimeste in continuare nesimtirea oamenilor!

In ceea ce privest CM, sa stii ca este ft real motivul pt care nu ti-a dat pe octombrie. Legal nu se poate acorda CM pt luna urmatoare, se poate da doar pe luna in curs! Va trebui sa te duci din nou pt a-ti da continuare sau altul pt luna in curs, respectiv octombrie!
Am avut si eu nevoie de CM si ma umpleam de spume cand era sf de luna, ca trebuia sa revin la inceputul lunii pt continuare!
Capul sus, si incearca sa gasesti un medic mai aproape de tine! Stiu ca acum medicii de familie isi cauta "clienti" continuu. Curaj si multi pupici! Nu te enerva, ca o agiti bebelina.

Sugubina Felicitari pt noua achizitie! Bafta sa ajunga la termenul promis! By the way, de unde ai cumparat-o? Ca si eu vreau sa cumpar o canapea mai micuta, mai ieftina care s-o tin in camera fetitei, pt ca macar unul din noi sa se odihneasca!

Madalina30+

Mergi la inceput