Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)
Raspunsuri - Pagina 3
ratusca83 spune:
beatriceda ne si noua reteta de epilare jos..eu nu mi-o mai vad deloc si singurul aparat cu care am voie sa o fac este lama....asa o sa ajung....
te asteptam cu vesti bune de la dr...
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
beatrice75 spune:
Da, din pacate cu lama, ca nu pot singura cu ceara sa ma chelesc. Si cu o oglinda care mareste, intre picioare
33+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 M-am epilat singura acolo jos! 33+ |
BRAVOOOOOO
Pai sfidez orice forumist sau neforumist sa incerce performanta asta cu ditamanai burta in fata... Eu una abia mai reusesc de cateva luni si cand ma gandesc ca trebuie sa realizez performanta integral inainte sa nasc ma apuca groaza!
Eu as face un concurs de talente cu urmatoarele probe: epilatul inghinal de una singura, epilatul pe picioare de una singura, cititul si rezumatul unei pagini de carte (nu pliant/oferta supermarket!), memoratul unei poezii cu 3 versuri, urcatul scarilor inaintea unui grup de octogenari... ma mai gandesc
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
vmadelain spune:
citat din mesajul lui mirunam Pai sfidez orice forumist sau neforumist sa incerce performanta asta cu ditamanai burta in fata... Eu una abia mai reusesc de cateva luni si cand ma gandesc ca trebuie sa realizez performanta integral inainte sa nasc ma apuca groaza! Eu as face un concurs de talente cu urmatoarele probe: epilatul inghinal de una singura, epilatul pe picioare de una singura, cititul si rezumatul unei pagini de carte (nu pliant/oferta supermarket!), memoratul unei poezii cu 3 versuri, urcatul scarilor inaintea unui grup de octogenari... ma mai gandesc MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 + |
Esti prea tare Miruna!
Sunt curioasa cine se baga!
Ah, si merci de sfaturile cu Brico, la astea m-am gandit si eu, o sa dau o fuga sa vad, dar ultima oara cand am fost nu mi-a captat nimic atentia! Mai cautam!
Madalina30+
sugubina spune:
vmadelain bine ai revenit de la spital. Ai avut perfuzii pentru contractii? Ma bucur ca esti mai bine acum.
beatrice75 si io azi! Tot cu lama evident ca imi e frica acu de aparat.Am reusit in oglinda asa cu mare greu. Ca maine amn ctrl la dr si nah sa nu fie padure.
Mai am sa ma fac pe picere, dar asta nu e chiar asa de greu..Maine dimi ca azi is obo dupa prima experienta.!
sugubina 29+ cu Puficele
vmadelain spune:
citat din mesajul lui sugubina vmadelain bine ai revenit de la spital. Ai avut perfuzii pentru contractii? Ma bucur ca esti mai bine acum. sugubina 29+ cu Puficele |
Sugubina, mi-au facut perfuzii pt dureri in prima faza, caci aveam dureri ft mari de la pietrele de la bila! Dar la putin timp dupa mi-au bagat in perfuzii cocktail si pt contractii, caci incepusem sa am de la durerile prea mari!
Ma bucur ca acum e mai bine, dar trebuie sa tin regim ft strict,plus repaus fizic in marea parte a zilei! Si cu tot repausul facut, tot am picioarele BUTUCI!
Spor la cosmetizare, si eu m-am chinuit maxim pt aceasta operatie, dar la fel ca Beatrice, noroc cu oglinda, cu o mica schimbare, am folosit aparatul!
Madalina30+
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui sugubina beatrice75 si io azi! Tot cu lama evident ca imi e frica acu de aparat.Am reusit in oglinda asa cu mare greu. Ca maine amn ctrl la dr si nah sa nu fie padure. Mai am sa ma fac pe picere, dar asta nu e chiar asa de greu..Maine dimi ca azi is obo dupa prima experienta.! sugubina 29+ cu Puficele |
sugu
Mami fericita si implinita de Iulia si 29+
Lore1983 spune:
Fetelor, sunteti cele mai tari!
Miruna, eu nu ma inscriu la nici o proba , abia am reusit sa ma epilez cu lama pe picioare inainte sa merg la doctor.
27+ viitoare mami de
angieangie spune:
Doamne mai am putin si o sa o iau si eu ca pe o performanta maxima cand ma epilez
Angie+22
bebe jucaus
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui angieangie Doamne mai am putin si o sa o iau si eu ca pe o performanta maxima cand ma epilez Angie+22 bebe jucaus |
pai este o performanta sa stii
beatrice bravo ca ai reusit si asa . eu nici oglinda nu o mai vad , ce sa ma mai si epilez, doar daca nu vreau sa mi-o umplu de sange . o sa apelez la barbatul din dotare sa ma ajute ptr ca joi merg si eu la doctor si imi si recolteaza si nu vreau sa sperii pe nimeni
Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)