Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vmadelain am luat-o de la unu din mag alea multe de pe sos. Pantelimon. Acolo au si mici si mari si mai scumpe si mai eftine.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice, felicitari pt performanta
Eu am experienta de la sarcina trecuta si se pare ca nu mi-am pierdut dexteritatea (spre marea mea surprindere). Desi nu o mai vad de cateva luni, reusesc sa ma depilez, cu lama, o data la cateva zile. Inainte de a merge la control gineco, il pun pe sot sa verifice, in rest e OK asa cum o fi . Si asa e "out of service" de cateva sapt bune si va fi asa pana nasc si inca 6 sapt dupa...asa ca putem infiinta odiseea femeilor redevenite virgine [:I.
Off,fetelor,fac haz de necaz.Astazi am stat cuminte, dar tot am contractii, dar mai putine ca ieri si f putin dureroase. In schimb, sunt cam ametita, ma doare capul putin si am o stare generala proasta. Mi-e mila de Nicholas, ca s-a plictisit in casa, l-as fi dus la parc, dar mi-e teama de contractii. Bunica cred ca a racit, ca si ea spune ca se simte rau si mi l-a lasat mie...nu il duce afara, nu nimic. Pe la 18:30-19:00 vine sotul acasa si sa vedem daca mai se simte in stare sa iasa la parc cu copilul, ar trebui scos la joaca macar o ora.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Eu nu va spun cate kg am luat ca ma luati la bataie...

Mami fericita si implinita de Iulia si 29+

Mergi la inceput

Hmm, subiectul kg luate in sarcina este delicat si pt mine. Am luat deja 14 kg . Si stiu ca voi mai lua cel putin 3kg. Dar sunt optimista, le voi da jos in max 18 luni (daca nu faceam cezariana, speram sa le dau jos mai repede)

Mergi la inceput

fluturasha,presupun ca ai luat putine rau. Dar nu te batem, nu avem voie sa fim violente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Ohhh v-as putea face asa de fericite-prin-comparatie daca v-as spune cate kilograme am luat eu! Am sa spun doar ca vorbesc despre CATEVA zeci.

Si am sa mai spun ca dupa atatia ani de tratamente sa o producem pe domnisoara nici nu ma sinchisesc, am sa le dau jos in cateva luni incepand cu Ianuari. Am mai pierdut cateva zeci acum un an si jumatate.

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Amelia, sa inteleg ca nu ti-a oferit nimeni locul in autobuz sau nu ai vrut tu sa stai jos din politete?

27+ viitoare mami de

Lore, pur si simplu s-au uitat la mine si au intors capul... ce sa mai comentez? Si n-as fi zis ca mai mult de 4-5 dintre cei care stateau jos sa aiba peste 40 de ani.

28+

Mergi la inceput

Madalina . O sa-mi caut oricum alta, pentru ca m-am saturat sa insist sa ajung la un doctor pe care il platesc eu ca sa binevoiasca sa se uite la mine. N-am avut in viata mea CM (adica de cand ma stiu - scoala/facultate/serviciu) si nu-s chiar o tineric, analizele mi le platesc si mi le fac la clinici private. iar astia sa se poarte de parca imi fac un favor ca ma primesc cand am programare??? Pai mor cu ei de gat!!!

28+

Mergi la inceput

La kilograme - nu comentez, deja am prea multe de dat jos, dar o sa le dau eu, oricum o sa nasc natural (doar daca e chiar o chestie imposibila o sa apelam la ceza). La varicele mele mi-a zis doctora gineco ca nici nu se pune problema de cezariana din motive de posibile hemoragii si transfuzii fara numar. Asa ca mergem pe natural.

Acum ca m-am mai descarcat de nervi, s-a trezit mandra si face niste tumbe in splina mea de numa !

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Amelia, sa inteleg ca nu ti-a oferit nimeni locul in autobuz sau nu ai vrut tu sa stai jos din politete?

27+ viitoare mami de

Lore, pur si simplu s-au uitat la mine si au intors capul... ce sa mai comentez? Si n-as fi zis ca mai mult de 4-5 dintre cei care stateau jos sa aiba peste 40 de ani.

28+

Amelia, tocmai de asta te-am si intrebat! Nimeni nu este dsispus sa ofere locul unei gravide in mijloacele de transport in comun si asta o spun din experienta! De 2 ori mi s-a oferit locul de catre o tipa tanara la vreo 20 si un pic de ani si de catre o doamna pe la vreo 55, in rest nu se sinchiseste nimeni.

Cat despre kg: ma pot mandri deja cu vreo 10 si astfel am 77 kg la 1,71m. Dr. a zis ca totusi sunt "fit", dar el nu stie cate kg am luat .

Oricum, eu zic sa nu ne ingrijoram, slabim noi dupa nastere, important este sa fim noi sanatoase si copiii . Toate burticile din odisee sunt frumoase, in ciuda kg acumulate!

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput