Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Symo, ma ia cu friguri, AMR 20 zile. Waw, tinem pumnii.

Beatrice, suspiciunea de acreta apare in momentul in care uterul mai are cicatrici vechi si placenta se formeaza exact pe aceste cicatrici. Cazul meu. Oricum, om vedea atunci, mie nici nu-mi vine sa stau treaza la cezariana, am niste fixuri. Cred ca cer din nou anestezia totala si oi vedea ce fac cand m-oi trezi. Pana una alta eu vreau un medic care intai sa incerce variantele de salvare si pe urma sa puna problema de histeroctomie. Clar
La Vladareanu cand am intrebat ce va face a zis dintr-o rasuflare ca scoate uterul.

26+ Thomas Bogdan

Asa a zis?Horror!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Eu felicit gravidutele care au curajul si vointa sa nasca natural dupa cezariana,le respect decizia si le admir, sincer! Eu nu vreau,sunt fricoasa, recunosc si nu rezist la durere, asa ca prefer, din comoditate poate, cezariana.
Geniusamb, la multi ani sotului!
Ana, multa sanatate tatalui tau si tie, pt ca nu stai deloc cuminte!
Alexa1985, ai PM!Astept raspuns cand ai tu timp!
Aaaa...uitam sa va spun ca astazi am incheiat sapt 33, suntem in cea de-a 34-a sapt de sarcina, nu-mi vine sa cred

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

alinushca mai pune foto cu burtica, ca ne-ai amagit cu o poza si asa ne-ai lasat.
si fetele care ati facut cumparaturi pt bebei puneti poze cu ele sa le admiram si noi.

31+

nu se poate . de vreo 2 saptamani am inceput sa ma umflu mai ceva ca un cimpoi (retentia de apa) si arat pe putin de 60 de ani. asa a fost si sarcina trecuta. iar dupa cezariana am fost atat de umflata ca imi exploda carnea pe langa verigheta. dar burtica ta unde e? ca vaz ca de la 16 saptamani nu ai mai prestat nimica

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

nah. uite ca am pus cateva poze ca sa-ti faci si tu curaj, ca balena mai mare ca mine nu cred ca exista,mai falcoasa si bulanoasa.
acum te astept cu poze

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Alinusca, cum adica : nu mai perpetuati la nesfarsit informatii gresite si rau intentionate.

Traim in Romania, nasc in Romania, pentru mine e suficient. Riscurile mi le-am asumat si la a doua cezariana( prima a fost de nevoie), totusi nu cred ca am fost rau intentionata ca am raspuns unei mamici care are aceeasi intentie ca mine, sa nastem tot prin cezariana. Nu vreau sa schimb parerea nimanui. Felicitari pentru decizia ta, o respect , totusi sa incercam sa fim rezervate, hormonii nostri sunt si asa supra-incarcati.

26+ Thomas Bogdan

Si eu i-am explicat cat de galant am putut ca fiecare decide ce vrea si cum vrea, e problema mea ca vreau cezariana. Si e problema altora care ar alapta pana la 5 ani.
Syl, nu mai fi suparata mama!!! Hormoneiiiii, bata-i vina!

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

la mine bebe era cu capul in jos de la 27 de sapt si sapt trecuta cand am fost la eco tot cu capul in jos este si bagata cu el in col...

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

greu a fost sa va ajung din urma
Zapaceala multa pe la mine si ma alatur si eu grvidelor cu dureri ale simfizei la mine mai mult pe partea stg... groaznic...
celeste sper ca esti bine in continuare si fara probleme
kamik bine ai venit in odiseea noastra
Aneud bine ai venit si nu te ingrijora de kg... eu fac parte din viitoare mamici supradimensionate, spre deosebire de fetele active de pe aici, care din cate am inteles sunt foarte slabute si dragute, numai ca eu am stat mai undercover asa ca nu esti singura
JoAnn, sugubina, ukume24 va invidiez pentru 30+... abia astept sa ajung si eu acolo
fetelor racite le urez insanatosire cat mai rapida si suferinta cat mai putina in bataia cu raceala

pupici pe burtici :*:*:* 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

La mine bebe e cu capul in jos de pe la 24. A fost precoce Mi-a tot zis dra ca se va mai intoarce, ca are inca loc (atunci, la 24), da eu am stiut ca bebele meu nu se razgandeste asa usor

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana sanatate tatalui tau! Si ce putin mai ai... Si cum esti cu vreo saptamana mai mare ca mine, inseamna ca eu mai am putinul tau + inca o saptamana. Brr!

Cu camera lui bebe, eu de abia astept sa ii fac poze. Doar sa termin de spalat, ca momentan patutul e plin de haine, sortate pe diferite culori Si sa le calc, sa le pun frumos in dulap, sa iasa poze calitative si dragute, nu asa oricum

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai fetelor, eu nu am comentat nici o secunda decizia voastra de a face cezariana din diverse motive. mistic, daca iti este frica este pur si simplu treaba ta si medicul chiar nu are ce comenta ca nu isi asuma el riscurile ci tu si e decizia ta. eu doar ti-am spus de ce te-a intrebat de naturala (ca doar si eu merg la el si il cunosc cat de cat).

symo... nu am ce sa raspund la postul tau. arata din nou ca citesti selectiv postarile si retii numai ce iti convine

oare e asa rau sa sper ca pe viitor femeile vor fi mai putin speriate si mai constiente de optiunile lor reale iar nu de vrajelile pe care le spun multi medici de la noi?...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Ana_Vio - multumesc de incurajare! Sunt sigura ca nu e la fel de grav ca la mine la tine. Aseara vorbeam cu Vikingul meu si il intrebam daca nu exista premii pentru intratul in Guiness Book of Records caci mi-am merita locul si am greutatea de start documentata de spital in ziua conceptiei

Daca are cineva vreme please please da-ti-mi si mie parola de poze de pe picassa, mor de curiozitate!

De asemenea, a reusit cineva sa vada mutra fetitei noastre din link-ul pe care l-am postat sau nu a mers?

Ah si nu in ultimul rand va rog din suflet sa nu va certati aici caci in tot restul subiectelor de le-am citit pe DC fetele se cearta asa groaznic.....

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput