Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Alinusca, cum adica : nu mai perpetuati la nesfarsit informatii gresite si rau intentionate.

Traim in Romania, nasc in Romania, pentru mine e suficient. Riscurile mi le-am asumat si la a doua cezariana( prima a fost de nevoie), totusi nu cred ca am fost rau intentionata ca am raspuns unei mamici care are aceeasi intentie ca mine, sa nastem tot prin cezariana. Nu vreau sa schimb parerea nimanui. Felicitari pentru decizia ta, o respect , totusi sa incercam sa fim rezervate, hormonii nostri sunt si asa supra-incarcati.

26+ Thomas Bogdan

pai daca s-a inteles ca tu ai fi fost rau intentionata imi pare rau. rau intentionate sun minciunile (le-am auzit pe toate si le cunosc f bine) pe care le spun medicii pe tema asta. rau intentionate in sens de convenabile pentru ei, si nu asa grozave pentru noi.

se poate naste si in romania in siguranta natural dupa cezariana. cu conditia sa mergi la un medic care chiar se pricepe la asa ceva si nu te vrajeste ca e vreun mare bau-bau in dulap. ideea e sa nu se mai transmita inforamatii deformate mai departe pentru ca femeile care vor vrea pe viitor sa nasca natural dupa cezariana sa stie ca pot gasi sprijinul necesar si sa nu se sperie de multele prostii care circula.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

alinushca mai pune foto cu burtica, ca ne-ai amagit cu o poza si asa ne-ai lasat.
si fetele care ati facut cumparaturi pt bebei puneti poze cu ele sa le admiram si noi.

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:

Mistic, nu cred ca insista vreau medic sa nasti natural dupa cezariana. In mod normal nu se recomanda nasterea naturala dupa cezariana, riscurile sunt mai mari sa se rupa vechea cusatura de la contractiile atat de puternice. Eu am intrebat medicul meu daca pot naste natural dupa prima cezariana, de fapt era o microcezariana, aveam vreo 3 ani de la taietura deci teoretic ma incadram si medicul mi-a zis ca nu-mi recomanda. Asa ca am lasat-o moarta, am facut cezariana pt Ati si acum o sa nasc tot cu cezariana( a treia).

26+ Thomas Bogdan

Si eu stiam la fel, dar la ultima vizita m-a intrebat daca ma gandesc sa nasc natural si cand i-am spus ca nu, a zis ceva de genul: "OK, mai vb, e devreme inca". Si asa ca sapt viitoare vreau sa clarific acest aspect extrem de important pt mine

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Cu siguranta te-a intrebat asta pentru ca a avut neobisnuit de multe paciente in ultima vreme (in ultimele luni din cate stiu eu) care si-au dorit sa nasca natural dupa cezariana si el le-a acceptat fara sa exagereze nici o clipa riscurile alea care se tot vehiculeaza in mod fals. Nu stiu cate au si reusit dintre ele dar este salutar faptul ca el este pregatit sa le ofere posibilitatea asta in siguranta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

alinushca mai pune foto cu burtica, ca ne-ai amagit cu o poza si asa ne-ai lasat.
si fetele care ati facut cumparaturi pt bebei puneti poze cu ele sa le admiram si noi.

31+

nu se poate . de vreo 2 saptamani am inceput sa ma umflu mai ceva ca un cimpoi (retentia de apa) si arat pe putin de 60 de ani. asa a fost si sarcina trecuta. iar dupa cezariana am fost atat de umflata ca imi exploda carnea pe langa verigheta. dar burtica ta unde e? ca vaz ca de la 16 saptamani nu ai mai prestat nimica

miruna cu iertaciune ca stiu ca tii f mult la listuta. e foarte frumos facuta dar mie mi s-ar parea interesant daca ar contine informatii mai multe ca si la celelalte odisee, adica: tipul nasterii, numarul de saptamani la care s-a petrecut si eventual dar nu musai medicul. Ma injuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna, fetelor! Io-s pe fuga, nu-s prea vesela, n-am cuvintele la mine, asa ca...

Sugubina, nu am intrebat doctorita, am uitat complet. Am avut foarte multe de vorbit, si de treaba aia am uitat complet!

Letzy, tu de unde iei Clexane-ul? Esti pe 0.4, parca, nu?

Va !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

hello again
eu calc cam de 2 ore hainele lui bebe si mai am de calcat tot pe atat cel putin, dar facui o pauza ca m-am incins rau si m-a luat spatele .
Ana vroiam sa-ti impartasesc experienta mea despre anestezii si alte chestii . oricum la cezariana nu scapi fara sonda, sub nici o forma . doar la anestezia generala sonda se pune pe viu, ptr ca dupa ce baga anestezia pe vena nu au timp de sonda ptr ca trebuie sa-l scoata pe bebe in max 5 min ca daca nu il zapaceste rau. deci la rahie si peridurala se dupa duce ce iti face anestezia. parerea mea este sa lasi sonda si a doua zi ptr ca iti este mai simplu. ca sa te duci la baie sincer va fii un chin. si cand o scoate chiar nu doare crede-ma...cum sa-ti explic este ca si cum ti-ai scoate un tampon intern.... anestezia se duce dupa 4-5 ore si sigur nu-ti va scoate asa repede sonda ptr ca trebuie sa stai cel putin 24 ore la pat. si chiar nu ai de ce sa-ti fie teama. asa ca daca mai ai intrebari stii unde ma gasesti . Si nu in ultimul rand sanatate tatalui

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

31+

nu se poate . de vreo 2 saptamani am inceput sa ma umflu mai ceva ca un cimpoi (retentia de apa) si arat pe putin de 60 de ani. asa a fost si sarcina trecuta. iar dupa cezariana am fost atat de umflata ca imi exploda carnea pe langa verigheta. dar burtica ta unde e? ca vaz ca de la 16 saptamani nu ai mai prestat nimica

miruna cu iertaciune ca stiu ca tii f mult la listuta. e foarte frumos facuta dar mie mi s-ar parea interesant daca ar contine informatii mai multe ca si la celelalte odisee, adica: tipul nasterii, numarul de saptamani la care s-a petrecut si eventual dar nu musai medicul. Ma injuri?

si eu am zis la fel...poate ne ajuta una din fetele care se pricep la modificat si sa o scoata pe moshulik de la gravide ptr ca acum este mamica si daca nu o sa avem introducerea pe 2 pagini
acus va las ma duc la calcat
puuup

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana felicitario pentru vestile bune in legatura cu nascutul. Ce scrii tu acolo mi se pare super.... eu nu am nici jumate din conditiile alea dar sper sa fie ok. Multa sanatate tatalui tau.

Fetelor stiu ca s-a mai discutat despre asta dar as vrea sa va intreb cam cand ar trebui sa se intorca bebe in pozitia craniana si la voi s-au intors?

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Ana felicitario pentru vestile bune in legatura cu nascutul. Ce scrii tu acolo mi se pare super.... eu nu am nici jumate din conditiile alea dar sper sa fie ok. Multa sanatate tatalui tau.

Fetelor stiu ca s-a mai discutat despre asta dar as vrea sa va intreb cam cand ar trebui sa se intorca bebe in pozitia craniana si la voi s-au intors?

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

normal la 28 saptamani, dar mai sunt si exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

Symo, ma ia cu friguri, AMR 20 zile. Waw, tinem pumnii.

Beatrice, suspiciunea de acreta apare in momentul in care uterul mai are cicatrici vechi si placenta se formeaza exact pe aceste cicatrici. Cazul meu. Oricum, om vedea atunci, mie nici nu-mi vine sa stau treaza la cezariana, am niste fixuri. Cred ca cer din nou anestezia totala si oi vedea ce fac cand m-oi trezi. Pana una alta eu vreau un medic care intai sa incerce variantele de salvare si pe urma sa puna problema de histeroctomie. Clar
La Vladareanu cand am intrebat ce va face a zis dintr-o rasuflare ca scoate uterul.

26+ Thomas Bogdan

Asa a zis?Horror!

33+

Mergi la inceput