Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)
Raspunsuri - Pagina 21
ral_eli spune:
aneud noi nu ne certam, ne expunem parerea fiecare, fiecrae subiect care a starnit discutii in contradictoriu s-au terminat f elegant si civilazat. aici suntem numai burtici destepte, intelepte si frumoase![]()
eu am acesat linkul aseara,i-am vazut fatzuca
31+
Iris-Harieta spune:
Nu am mai scris de ceva vreme dar am citit aproape in fiecare zi. Felicitari primei mamicute din odiseea noastra. Noi nu suntem gata cu pregatirile. Speram sa fie rabdatoare bebelina sa apucam sa pregatim totul.
Am si eu o intrebare. Are cineva carucior brevi 3 in 1 b-one sau avenue? Sau cunoasteti pe cineva care a folosit? Ne-am hotarat la acesta dar nu stim daca e o alegere foarte buna.
Va pup pe toate.
crisis81 spune:
Si eu, si eu de azi am 35 saptamani +....aseara o luasem razna, ma uitam pe youtube la avorturi si bebei prematuri
.
Sunt cu pisicul cam la pamant si nu reusesc sa ma mobilizez deloc.
Despre epilat sa stiti ca am observat si eu si m-am si interesat pielea este mai sensibila in aceasta perioada si de aceea se lasa uneori cu sangerari.
Mai am vre-o 4 ore si-l vad si eu pe bebe la eco. Sper sa fi renuntat la fular.
Cris
mami de Teodora si
35+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ratusca83 spune:
fetelorrrrrrrrrr nu are rost sa ne suparam...pan a acum, dupa cum bine stiti, nu au existat deloc certuri si neintelegeri la noi in odisee....asa ca..trebuie sa fim 
...
as face capitol nou dar merge f greu netul la mine....incerc mai tarziu,daca nu o sa fac nimeni..
symonu are nicio vina aici..ea nu face cezariana pt ca este mofturoasa, a si scris motivele......si eu am aceeasi problema ca si ea si dr meu mi-a recomandat cezariana chiar daca eu vreau sa nasc natural..chiar nu se poate nici la ea si posibil nici la mine..este posibil sa suferim ruptura de col datorita cerclajului si multe altele....
asa ca fetelorrrrrr, daca pana acum am fost o echipa...sa ramanem asa pana la capat...nimeni nu a vrut sa supere pe nimeni......de vina sunt hormonii
va puyppppppppppp pe toateeeeeeeeeeeee

31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
MSymo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca mai fetelor, eu nu am comentat nici o secunda decizia voastra de a face cezariana din diverse motive. mistic, daca iti este frica este pur si simplu treaba ta si medicul chiar nu are ce comenta ca nu isi asuma el riscurile ci tu si e decizia ta. eu doar ti-am spus de ce te-a intrebat de naturala (ca doar si eu merg la el si il cunosc cat de cat). symo... nu am ce sa raspund la postul tau. arata din nou ca citesti selectiv postarile si retii numai ce iti convine oare e asa rau sa sper ca pe viitor femeile vor fi mai putin speriate si mai constiente de optiunile lor reale iar nu de vrajelile pe care le spun multi medici de la noi?... Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34 ![]() |
Pai nu-i normal sa fiu selectiva si sa retin doar ce imi convine!!?
Fiecare cerne informatiile si ramane doar cu ceea ce se potriveste felului de a fi sau a gandi. Chiar nu putem fi toate la fel!
Sincer, mai agresiva mi se pare postarea ta prin care ne indrumi sa nu-i mai "dezinformam" pe cei din jur!
Si ultima fraza a ta ne arata ca nu iti convine ce spun medicii nostri, ca ne vrajesc.....dar e problema noastra, noi i-am ales pe ei, noi decidem cum va fi nasterea!
Nu am absolut nimic cu tine si modul tau de a gandi, dar nu-i cazul sa ne simtim prost ca medicul nostru nu-i la fel ca al tau sau ca nastem prin cezariana si nu natural, cum vrei tu.
Symo
36+
Diana NicoleAMR 20 ZILE
danaint spune:
Am burtica intarita
Pentru ca bebe a decis sa bage o ora de balet
Si mi-am uitat no spa acasa, sunt la birou
Off!
In plus, ma enerveaza astia cu caruciorul, nu mi-a sosit inca din Italia. Si acum curierul zice ca adresa este gresita
Desi este adresa mea, ce sa ii fac daca suna mai dubios

s34
Lucas Petru
ratusca83 spune:
crisis81 felicitari pt semnatura!!!! 
..te asteptam cu vesti bune....
symo

31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
Joy21 spune:
Fetelor, hai sa ne mai www.youtube.com/watch?v=boWd23YKOpQ&feature=related" target="_blank">inveselim putin.
Si daca vi se pare ca aveti burta mare, sunteti umflate sau va miscati greu dati un search pe youtube la "pergnanacy with quintuplets" sau "pregnancy with sextuplets" ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
33+ cu inimioara
David Lloyd George
danaint spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, hai sa ne mai www.youtube.com/watch?v=boWd23YKOpQ&feature=related" target="_blank">inveselim putin. Si daca vi se pare ca aveti burta mare, sunteti umflate sau va miscati greu dati un search pe youtube la "pergnanacy with quintuplets" sau "pregnancy with sextuplets" Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Ah, sunt fix cat una cu 5 in burta

crisis81, bafta la eco!!
s34
Lucas Petru

(28.10.2008) si