Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arissa am facut un pilaf cu pipote, supa de galuste si o salata orientala. Ieri, coltunasi cu branza(asta pentru idei de papa) |
supa de galuste am facut alaltaieri, e preferata mariei. dar coltunasii cum se fac?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
coteasca spune:
Buna ziua fetele si de la noi!!!
Se pare ca ati fost tare harnicute. Am avut si noi o noapte minutata cu o singura trezire la ora 5:30 si apoi la 11:30.
Bun revenit mamicilor Adriana, Lala si Cris2010. Am vazut si pozele, aveti niste delfinasi superbi la fel ca toti ceilalti.
La multe lunite sarbatoritilor de azi Sebastian Petru de Lala si Stefan Andrei de Cristina 97. Sa va creasca mari delfinasii si sa fie sanatosi!!!
Maine urmam si noi cu aniversarea, implinim trei lunite minunate.
Mycya de ce nu incerci cu laptic de-al tau sa-I dai pe fata, si eu incercat cand avea Tudor iritatie si sa stii ca a mers, incearca si tu ca oricum nu are ce sa-i dauneze.
Rody, sa stii ca am incercat cu Galactogil si se pare ca da ceva rezultate, incearca si tu, doar ca aici e foarte scump si se termina foarte repede cutia din pacate.
Crispro, incearca sa tii ceva cald pe burtica, poate te mai lasa durerile. Eu nu am avut dureri, dar nici menstra nu cred ca a fost, acum a trecut sper sa nu mai revina.
De fapt si eu stau cate o data si ma gandesc la ce bun sa le iau ca oricum nici acum nu am inceput activitatea… Cred ca o sa mai iau o folie si apoi renunt la ele si trec la aceeasi metoda ca si a ta. Am citit ca iei si NUTRINATAL cam cat costa si are efect??? Ca poate incerc sa iau si eu.
Diana, incearca cu pasta de dinti sa pui la bubita, poate trece, de obicei usuca. Eva e o dulcica!!
Sorina_Goga, Eu lapticul il pun intr-o cratita cu apa fierbinte si in 5 min e gata sa fie servit.
Fetelor dar voi cum va dati seama cat manaca un copil alaptat la san???
Si noi stam cu pumnul in gurita si ne curg si balutele. E ceva normal.
Otilia, mie la fel ca si Cristinei, mi-a zis medicul ca pot sa iau pastilutele oricand, doar ca nu tre sa le intrerup chiar daca imi apar sangerari.
Si eu am auzit ca Boc mai umbla la indemnizatii, cica ar vrea sa faca o suma fixa pt toata lumea. Eu imi doresc ca uite repede aceasta tampenie.
Pupici.
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 avem o problema...nu doarme decat afara ![]() si cum azi ploua, ciu ciu somn, tot asa pe furate...acum iar am reusit sa il adorm in landou, sa vedem pentru cata vreme ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si eu ma inscriu in clubul asta cu dormitul doar afara ziua!

aventual pe cineva (pe mine sau pe mama) numai ca azi nu a vrut nici afara sa doarma si doar sa suga, non stop 

Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui coteasca Rody, sa stii ca am incercat cu Galactogil si se pare ca da ceva rezultate, incearca si tu, doar ca aici e foarte scump si se termina foarte repede cutia din pacate. |
of,corina, daca ar fi asa simplu... eu tre sa le comand pe net sa ajunga acasa la mama sau la sora-mea sau sa mi le cumpere ele, si abia apoi sa mi le trimita mie... aici habar nu au astia de la farmacie de asa ceva, a cautat pe calculatori in indexul de medicamente si n-a gasit nimic sa se numeasca asa... si stimulente ptr lactatie nu dau decat vitamine (care oricum in 20 euro) cu drojdie de bere, eventual daca iti reteteaza dr altceva... aici e absolut normal sa dai lp copilului, ca doar dupa 4 luni incepi lucrul si... asta e! nici cutia de lapte praf nu e mai ieftina, e 19 euro caere o iau eu, deci n-ar mai conta 60 lei cat costa galactogilul... doar ca mie imi e tare greu cu chestiile de moment, acum incerc spirulina, galafor, mami, calciu+D3... si de azi am luat iar vitaminele si o merg sa-mi iau iar bere FA

. ce sa mai fac?! o pun pe isa la titi la 2 ore, si ea se joaca. in joaca ei laptele ii curge pe obrajori, dar se prelinge nu tasneste! ca nici ea nu are tragere de inima daca nu e... si mai trage, si mai lasa, si tuguie doar buzele, si mai linge... si in final se enerveaza si plange in timp ce ma plesneste cu palmutele..._
Sierra Nevada
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui rodyka tu fetelor (cum zice cristina _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
musaca de cartofi cu carne de pui
acum am bagat-o la cuptor
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
si isa a dormit bine in dimineata asta, s-a trezit la 7 ca de obicei, a papat, a dormit pana la 10 (maria a plecat singura la scoala), apoi a tot papat si a dormit, a mai ras la web s-o vada sora-mea si acum iar doarme... recupereaza noaptea nedormita, asa-i trebuie daca nu respecta orele de somn ale lui mami...
m-am hotarat si ce fac azi de mancare: ciorba de fasole cu afumatura, si pilaf de orez cu legume (de obicei nu fac 2 feluri, dar maria nu mananca afumatura, se vede ca nu a crescut in Ro!!). e prima data ca incerc sa mananc fasole boabe, restul le-am probat normal, pe toate. o sa incerc sa nu exagerez
iar dulce - NIMIC! o sa ma fac cat China 
_
Sierra Nevada
coteasca spune:
Off, imi pare rau ca nu gasesti Galactogilul acolo, eee dar poate dau rezultate celelalte stimulente, oricum nici eu nu cred ca o sa mai iau Galactogil ca e tare scump si sa stii ca uneori ma gandeam ca si de la prea multe stimulente d-astea e posibil sa mai pierd din productie. Inainte sa beau prima cana de ceai aveam lapte suficient pt copil, cum am baut ceaiul intr-adevar s-a marit productia, apoi a mai scazut o data cu scaderea canilor de ceai si de at o tin tot intr-o stimulare d-asta. Mai bine stateam potolita de la bun inceput. Dar asta e!!!
Corina,
fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui rodyka dragaico, ne bucuram sa auzim vesti de la voi... cat de pretioasa tre sa fie ptr tine fiecare clipa libera, imi imaginez tot ce fac eu dublu si-mi vine sa ma urc pe pereti, asta ca isa e cuminte... dar bbii tai sunt bine, ca sunt 2, isa avea la 7 sapt 4.595! bbii sa treaca ultimele urme de raceala_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Multumesc

E greu nu pot zice ca nu e da.....da asta e
Cu greutatea cred ca depinde de la cat au plecat, Felix a plecat de la 2650kg si Seby de la 2875kg, greutatea de la iesire din spital.
Sper sa-si revina si Felix cu varsatu, sa se mai calmeze, e foarte agitat cred ca si din cauza asta.
Pentru fetele cu serialele incercati la serialepe.net eu aici ma uit la Sex and the city cand am timp
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui rodyka . m-am hotarat si ce fac azi de mancare: ciorba de fasole cu afumatura, si pilaf de orez cu legume (de obicei nu fac 2 feluri, dar maria nu mananca afumatura, se vede ca nu a crescut in Ro!!). e prima data ca incerc sa mananc fasole boabe, restul le-am probat normal, pe toate. o sa incerc sa nu exagerez ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Vaiii........ce-as manca un bors de fasole cu leustean

, de cand ma roaga sotu sa-i fac da mi-e frica ca nu ma pot abtine apoi o sa fie vai de fundu baietilor.....la propriu http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui coteasca uneori ma gandeam ca si de la prea multe stimulente d-astea e posibil sa mai pierd din productie |
m-am gandit si eu ca o fi asa... cat am luat vitaminele, ceaiul de chimen... a fost destul de bine. apoi am trecut la bere ca sa las vitaminele, cand am lasat si berea s-a dus si lapticul! si am lasat si ceaiul sa deja imi era greata... acuma le iau pe rand inapoi, sa vad care au efect. poate o sa le incerc mai pe rand, ca toate odata cine stie ce dureri mi-or mai da...
_
Sierra Nevada