Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Pentru fetele cu serialele incercati la serialepe.net eu aici ma uit la Sex and the city cand am timp |
si mie-mi place Sex and the city!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
crispro spune:
Coteasca, Nutrinatal a fost cam 16 lei cutia, is naturale si au in compozitie marar, anason si laptisor de matca. Inca nu simt efectul nici de la ele, nici de la spirulina. Sa mai treaca o zi, doua, si va spun ce si cum...
Am venit de afara, a dormit toata ora, ca e aer bun, curat, tare... Merg sa ma joc un pic cu el, pana sta treaz...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
coteasca spune:
Crispro, merci de raspuns sa nu uiti sa ne zici care sunt rezultatele, sper sa fie bune.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Coteasca, Nutrinatal a fost cam 16 lei cutia, is naturale si au in compozitie marar, anason si laptisor de matca. |
"mami" are anason, marar, fenicul, roinita (?) si shatavari (?), costa tot asa in jur de 17. si eu tot in ceata is daca are efect... cred ca fac plafarurile la vanzari in contul mamicilor
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
dar numai noi suntem pe-aici?! inseamna ca avem delfinasi cuminti... . ma duc sa trezesc pisicuta sa vedem daca vrea sa mai pape ceva... sau s-o las?! nici eu nu stiu ce sa mai fac!
_
Sierra Nevada
michelle1981 spune:
eladea - si a mea isi baga mana in gura si suzeta o scuipa, asa ca solutia mea e manusile.
Si a mea isi da cu mainile in cap cand se agita, dar cred ca e cand are gaze (e bombardament la ea in pampers)
bumblebee - eu le-am luat de la farmacia de cartier. Pe net le-am vz aici: bebelusultau ro/detalii.php?cod=SF51
diana si a mea tot de pe la 6-7 saptamani a inceput sa nu mai faca de 5-6 ori pe zi.
Ii cumparasem supozitoare dar nu i le-am pus, am zis ca o sa incerc sa beau mai multe lichide si compot si a doua zi a iesit ea singura.
Probabil o sa se regleze in timp. Acum face tot cam la 2-3 zile
lala, cris2010 - bine ati revenit!
cris2010, frumoasa foc Natali! Am vazut ochisorii albastri, poate ii raman asa. Chiar ma intrebam cum te descurci cu baita in tummy tub..
LMA Sebastian Petru de Lalala13 si Stefan Andrei de cristina97
crispro - asa e si a mea, cumintica foc, manca-o-ar mama
Poti congela lapticul si il vei da mai tarziu - la mancarea de la diversificare. Doar ca poate sta parca 3 luni maxim.
Eu cred ca o sa ajung sa il arunc caci nu prea l-am folosit.
Si a mea cere suzeta inainte de somnic si adoarme pe melodiile de la cutiuta muzicala. La noi asta se asculta toata ziua :))
adriana - delfinasele noastre au balansoare la fel :D
filme - eu tot de pe torrent iau filmele si urmarim: Dexter, Grey's, Neveste disperate, How i met your mother. House
Acum ca au reinceput filmarile stam si ne uitam iar. Aseara am stat pana la 1. Noroc ca azi am putut dormi pana la 11.20 cu 2 treziri, la 4.30 si 9.
sorina, de unde ai luat patut de la dhs?
Eu incalzesc intr-o oala cu apa fierbinte. Pun sticla acolo, in apa. Incalzesc inainte apa si apoi pun sticla, dar merge si direct pe foc in apa.
rodyka -
Idei de mancare: eu mananc pui (piept, pulpe) la ceaun cu branza, branza cu smantana, pui cu smantana, cartofi cu smantana, ciuperci cu smantana, toate cu mamaliga, paste cu branza, pui cu cartofi in vas Yena/ Jena (nu stiu cum se scrie dar se pronunta iena :D) la cuptor
In general ce se face rapid in 15 minute.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
Mycya spune:
Rody a mea e cuminte de nu mai poatede 2 ore ma chinui sa o adorm.a stat o ora si ceva in fisher cu vibratii,atipea 10 minute 20 treaza, pana au inceput figurile sa o iau in brate,si o tot legan de juma de ora si nictoncane la suzeta aia si ma trage de maini
Arissa am sa incerc si cu miere si albus
cu laptic am dat dar nu face nic in cazul nostru.eu oricum o dau si cu trixera,dar cica trebuie dat mult timp chiar si daca ia trecut ca altfel reapare iar eu 2 zile am facut pauza
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Diana_Eva spune:
michelle1981- decat sa-l arunci (pe laptic) mai bine aranjam un export ceva!
De la ce firma e balansoarul? Are vibratii?
Eu am luat unul in graba de la Chico si nu are vibratii - nu ii place mai deloc. Mai am unul de la Fisher - dar mi se pare ca este pentru copilasi mai mari - spatarul este cam la 120 grade si oricum are doar leganare nu si vibratii . Of ce industrie complicata.
Cu lactatia si eu ma gandeam cat o fi autosugetie, cat o fi efect de la stimulente? Cred ca e foarte important ce mananci in rest... nu stiu ce sa zic.
Au venit hainutele pentru botez - minunate! Iar pantofiorii care eu ziceam ca ii sunt mici ii sunt mari . Oricum mai sunt 3 saptamani. Poate vad ca ii vor fi pantofiorii buni si rochita mica .
Stiu ca ati vorbit de multe ori dar ce trebuie sa stiu la un botez - datini/traditii .
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Coteasca - Dat cu doctorie la tubulet de la farmacie - buza e bine aproape reparata. Cred ca a fost bine ca am pus repede. Tot il bat deseara cand ajunge acasa. O pup si eu pe salopetica, pe ciorapei... azi e foarte eleganta si scumpica .
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
a adormit delfinasul, sa vedem pentru cata vreme, ca azi a furat doar de 2 ori cate 15 minute, nu ii place in casa si pace
si la mine a scazut productia, dar a venit mamma plus si m-am apucat de baut...poate ceai + mamma plus isi fac efectul din nou...
am descoperit elixirul minune pentru andrei nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar in ultimele zile, cand am mancat cate 2 pere pe zi, a facut Andrei kk singurel ieri nu am mancat, nu a facut, azi am mancat, a facut
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010