Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
am trimis invitatie cu noi poze cu Andrei
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Dragaica spune:
Am pus si noi pozici noi.
Intrebare, la ce varsta se schimba ochii, Felix ii are albastri si par a se deschide si mai tare pe cand Seby parca incep sa se inchida.
Ce m-as bucura macar unu sa-i mosteneasca pe-ai mei la ochi (tata, fratele, bunicii)
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 am trimis invitatie cu noi poze cu Andrei |
dulceata de baiat mare! la asta mi-a ramas gandul
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
citat din mesajul lui Dragaica Am pus si noi pozici noi. |
ce-am vazuut aici
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ce-am vazuut aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Felixucu lu'mama, asa arata el "curentat" dupa baie.
Mycya spune:
m-am dus si eu la bucatarie cica sa fac tarta cu fructe dar nu am reusit din cauza dom'soarei care o tineam in brate.mi-a facut niste nervi ca am stricat toate ouale degeaba ca nu le-am separat galbenus de albus si asa am ramas eu fara oua
la urma m-am enervat si am pus-o in fisher urland,am puso pe hol cat am stat eu la bucatarie adik vreo 3 minute in care e urlat cat a tinut-o plamanii si a adormit.
pana acum nu m-am indurat sa o las sa planga,m-am saturat sa nu pot face nimic ca trebuie sa o tin in brate.
acu am ramas si faraoua deci fara tarta
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Mycya m-am dus si eu la bucatarie cica sa fac tarta cu fructe dar nu am reusit din cauza dom'soarei care o tineam in brate.mi-a facut niste nervi ca am stricat toate ouale degeaba ca nu le-am separat galbenus de albus si asa am ramas eu fara oua la urma m-am enervat si am pus-o in fisher urland,am puso pe hol cat am stat eu la bucatarie adik vreo 3 minute in care e urlat cat a tinut-o plamanii si a adormit. pana acum nu m-am indurat sa o las sa planga,m-am saturat sa nu pot face nimic ca trebuie sa o tin in brate. acu am ramas si faraoua deci fara tarta Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Saraca de tine
Da si mie reteta de tarta, poate incerc si eu diseara cand vine sotu, ca sa aiba cine sta cu ei ca in tipu zilei cam greu.
lalala13 spune:
am pus si eu poze pe picassa dar as vrea sa redenumesc albumul/folderul...cum fac?
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
michelle1981 spune:
Dragaica,ti-ai revenit f bine cu kg! Dulci foc ratoii tai!
Diana, da are vibratii, www.strollers.ro/Balansoare/Teensy-Turtle-Cradling-Bouncer_codeBS-6954.aspx" target="_blank">asta e modelul. Ce e in minus - spatarul nu se regleaza in mai multe pozitii si parca mi-e mila sa o las prea mult asa invovoiata. www.strollers.ro/Balansoare/Comfort--Harmony-Cradling-Bouncer_codeBS-6926.aspx" target="_blank">Asta pare mai fain. Eu l-am primit cadou de la colegi.
Mycya - poti face prajitura si fara sa separi ouale. Uite o reteta pe care o fac eu:
Prajitura cu mere si cu nuca
3 oua
1 cana de nuca bucati
3 mere cuburi mici (1 cana)
100 ml ulei (12 lg)
1 praf copt
1 cana zahar
Scortisoara
1 cana faina
Se amesteca toate si se da la cuptor.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
crissy77 spune:
Raportul de luna
Elise: "Beatrice nu poate vorbi pentru ca nu are dinti"
Papica eu am bors de perisoare si orez cu legume (orez prefiert amestecat cu legume gratinate - ciuperci, morcov, telina, kapia, varza, mazare, porumb dulce, marar, zeama lamaie)cu friptura porc.
Alina, aoleo, refacere rapida mamei tale!
coteasca, mie mi-a ajuns la urechi ca Boc vrea sa bage din nou concediu de maternitate de... 3 luni
Ia sa vad daca s-a bagat cineva sa faca subiect nou...