Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
paula_m spune:
Nu stiu ce sa fac...lui Raul ii cade parutul, dar tare...la caput eu ii pun intotdeauna un scutec de finet si vad cat ii cade parul. Dar mi-e teama sa nu inghita par. Isi mai duce mana la par, apoi o baga in gura. Caciula in cap nu i-as pune. Nu ii pun afara, doar nu i-oi pune in casa. Si nici nu-i place cu caciulita. Cand ii pun , atata da din cap si se stramba. Nu gasesc nici o solutie!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mi s-a defectat interfonul, l-am trimis la reparat. Tot isi pierdea semnalul. ZIc astia ca nu e defect, ca e de vina wireless-ul din casa... Hmmmm, azi il dezactivam, sa vad daca merge interfonul. Si cred ca o sa-l mut pe Vlad in camera lui... Sau sa il mai las sa faca 3 luni? Stiu ca Racusor il are pe Andrei in camera separata? Mai aveti careva copiii peste noapte in alta camera? E greu? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
si eu am wireless si interfonul e ok, se aude perfect din orice camera...
Andrei de la inceput a dormit in camera lui, doar ca dormeam si eu cu el pe canapea...pai daca se trezeste o data sau de doua ori pe noapte sa doarma, nu e deloc greu...ii dai sa pape si se culca rapid la loc, nici nu isi da seama ca nu esti acolo
doar sa te obisnuiesti tu cu sunetele lui, ca el se mai foieste si daca ai un interfon bun auzi tot dar eu dorm bine si ma trezesc cand il aud ca isi baga manutele in gurita...el nu plange noaptea de foame, ca ii e prea lene, isi baga manutele in gurita si se foieste (se duce la jumatea patului )
eu il aud si merg la el..daca nu il aud ma striga cu cate un "oaaa" scurt pana ma trezeste
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
isa ma trezeste dimineata la papa cu "chehh", de parca se preface ca tuseste ca s-o aud... si peste zi a inceput sa se mai strambe si sa se chinuie sa faca "cheh" prefacandu-se ca tuseste, prima data am crezut ca e pe bune, apoi am vazut ca de fapt imi atragea atentia doar, ca incepuse sa rada cand m-a vazut si a facut iar. si se pare ca ii place asa mult ca si dimineata la papa ma atentioneaza asa. se mai foieste si noaptea de o mai gasesc intoarsa in patut, dar nu ma ridic la ea decat daca ma striga... si ca un ceas, mai nou cand ma cheama ea la 3-5 minute suna si alarma lui tati...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Nu stiu ce sa fac...lui Raul ii cade parutul, dar tare...la caput eu ii pun intotdeauna un scutec de finet si vad cat ii cade parul. Dar mi-e teama sa nu inghita par. Isi mai duce mana la par, apoi o baga in gura. Caciula in cap nu i-as pune. Nu ii pun afara, doar nu i-oi pune in casa. Si nici nu-i place cu caciulita. Cand ii pun , atata da din cap si se stramba. Nu gasesc nici o solutie!! |
nu stiu isabelei daca o sa-i mai cada, am acut o perioada relativ scurta cand si-a chelit portiuni din cap... singurul remediu ce-l aveam era ca o periam de mai multe ori pe zi, noroc ca a trecut repede. acuma avem cateva fire luuuungi si blonde
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
care-i media la preturile pompelor electrice in Ro? si-acolo-s tot asa de scumpe?! preturile de la vanzarile on-line sunt si cele din magazine?
_
Sierra Nevada
crispro spune:
Paula, si lui Vlad ii cade parul, mereu are peste tot. E normal ca lui Raul sa ti se para ca ii cade mai mult, ca are de unde. Cica tot parutul li se schimba. Chiar deasupra fruntii lui Vlad i-a crescut alt parut...
Mycya, este de la Topfer, daca gasesti, ii zicer sare de baie+ ulei, si contine tarate. Io din asta folosesc, in loc de tarate clasice.
Iar legat de interfon, merci fetele. O sa il probez azi, sa vedem... Ca ziceau astia din service ca is 2 tipuri de sisteme, si ca asta ar fi unul dintre ele ce interfereaza cu mama lui peste...
Ma duc cu copilul la plimbare in curte, ca inca nu ploua. Nu cred ca stam prea mult, ca e rece... dar macar luam o gura de aer, ca a papat.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Dragaica spune:
Buna fetelor, am si eu un minutel liber asa ca profit sa va salut, sa mai dam vesti despre noi.
Avem si noi aproape 7 saptamani, pe 10 octombrie facem 2 luni, merge la vaccin. Seby are 4700kg iar Felix 4100kg, ca micuti dar recuperam noi.
Papam lapte de mamica plus completare, in special Seby, Felix refuza biberonul, rar papa si completare, poate de asta e mai micut, plus ca regurgiteaza, se intampla sa-i vomite in jeturi, ai rar dar se intampla mananca lacom.
Am fost luni la doctor, a zis ca operatia arata bine, am intrebat daca se mai retrage burta,cica in caz de cezariana tre sa astepti cam 6 luni sa-ti revii cat de cat la forma dinaintea sarcinii Mi-a dat voie la exercitii....usoare, mi-a zis sa nu fortez.....la cat de obosita sunt cine Dumnezeu se tine de sala.
Am ajuns la 65.500kg...mai am 10,500 de dat jos cu voia Domnului [:@]
Seby a inceput sa saliveze abundent, e toat ziua cu pumnul in gura, cand pe unu cand pe celalalt cred ca o sa-i toceasca.
Felix in schimb prefera suzeta, am observat ca nu mai adoarme fara ea
Trebuie sa ne laudam cu primul "nghee" de la Felix, Seby e in schimb mai mult cu "aiii"
Suntem chinuiti de colici, au gaze saracutii, trag niste parturi zici ca au un kalasnikov la fund .
Am fost gripati toti 4, baietii mai sunt un pic concestionati dar sper sa treaca.
Cam atat noutati despre noi
Pup la fete cucuiete si la delfinasi pufosi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
cristina, eventual incearca sa schimbi canalul, poate e mai bine pe celalalt. la mine A imi interfereaza, B e ok...
_
Sierra Nevada
arissa spune:
Buna!
Vad ca puiul meu baga somn azi la greu, poate din cauza vremii. Am reusit sa-mi rezolv unele treburi in oras, plus ca am facut un pilaf cu pipote, supa de galuste si o salata orientala. Ieri, coltunasi cu branza(asta pentru idei de papa).
Mycya, fiica-mea cea mare a avut dermatita. Doctora mi-a dat o crema cu cortizon pe care nu am folosit-o, in schimb i-a trecut, aproape miraculos as putea spune, cu un remediu sugerat de mama: am dat-o pe fata cateva zile cu miere amestecata cu albus de ou. Asa arata fetisoara ei cu bubite si iat-o aici si aici dupa numai 3 zile, la botez. Nasa mea a venit in vizita inainte si imi spunea ca o sa apara copilul cu bube in poze, apoi cand a vazut-o in ziua botezului nu i-a venit sa creada. Poti incerca, poate functioneaza si la voi.
rodyka spune:
dragaico, ne bucuram sa auzim vesti de la voi... cat de pretioasa tre sa fie ptr tine fiecare clipa libera, imi imaginez tot ce fac eu dublu si-mi vine sa ma urc pe pereti, asta ca isa e cuminte... dar bbii tai sunt bine, ca sunt 2, isa avea la 7 sapt 4.595! bbii sa treaca ultimele urme de raceala
_
Sierra Nevada