Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Adriana, ce fata mare ai ! Si frumoasa foc!!!
Maurice, Sara in salopetica de blugi ma termina... Are niste ochisori, wow...
Tudor de Iuliana are un zambet... superb...
Cris, ce printesa cu ochi albastri... si cu cercelusi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
bumblebee, da, cred ca a vrut isa sa vada cum e o noapte alba, nu cred ca i-a placut prea tare ca s-a plictisit, mai ales ca nici mami nu era pusa pe joaca si celelalte jucarii vorbitoare erau deja la culcare... pe la 2 jumate am luat si noi somn, dar numai pana la 6 jumate, papa (nu i-a ajuns de la ambii sani si a luat si completare 90 si cred ca mai vroia)... acum doarme cumintica, dar eu nu mai am somn, i-am pregatit mariei pachetelul ptr scoala (scoala ei are cursuri normale, alte scoli s-au afiliat la greva generala), imi pregatesc eu farmacia de indopat (daca tot le am, le iau!) si apoi... nu mai stiu! aici, cu voi
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
cristina, se vede ca e cumintel Vlad, tu pe-aici pe forum ia zi, la tine se cunoaste ca iei nutrinatal si spirulina?
_
Sierra Nevada
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka cristina, se vede ca e cumintel Vlad, tu pe-aici pe forum ia zi, la tine se cunoaste ca iei nutrinatal si spirulina? _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Inca nu stiu ce sa zic, ca dimineata de regula mi-s mai plini, ca nu prea papa mult noaptea... Sa vedem cum va fi pana diseara... Acum dreptul e pietroi, dar nu as baga pompa in functiune, ca asta micu nu stie sa bea cu bibe. Pe la 10.30 ar trebui sa manance. Astept trezirea lui... Si daca tot iau suplimentele astea, m-am lasat de bere... Sa nu fac burtica... Desi imi place berea de mor... As bea si 10 pe zi... Si inainte de sarcina mai piscam cate o bericica...
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Acum dreptul e pietroi, dar nu as baga pompa in functiune, ca asta micu nu stie sa bea cu bibe. |
de ce nu pui la congelator ce mulgi? asa lasi loc gol sa se formeze alt laptic, si ptr cand vei avea nevoie de cel congelat, Vlad va fi mai maricel, daca nu vrea biberon poate o sa mearga cu lingurita sau canita
_
Sierra Nevada
crispro spune:
Hai ca am scos 100ml, inca nu e gol, dar nici nu vreau sa il golesc, ca apoi nu mai are bebe... Sper sa se umple pana la 10.30 cand e ora de papat...
Poze
arissa spune:
Neata!
, doreste cineva?
O astept pe Iulia la masa, noaptea trecuta productia a fost buna, a papat la 3 si la 6 doar din cate un san, acum stangul curge si doare si gaza inca doarme.
De la vaccin incoace domnisoara are in fiecare seara program de chiraiala. Stiu ca e firesc si ca sistemul lor nervos fiind imatur, seara se acumuleaza tensiuni carora ei nu stiu sa le faca fata altfel, in plus laptele curge mai lent la ora respectiva, ceea ce probabil ii irita. Insa cand o vad ca apuca sanul, il lasa, urla, nu-l mai vrea, iar il apuca samd e greu sa nu ma agit. Aseara am reusit sa o calmez un pic si sa ii dau sa pape, dar sigur nu a mancat prea mult pentru ca s-a trezit de doua ori asta noapte la masa. Partea buna e ca nu dureaza mult crizele ei si de regula reusesc sa o linistesc repede, in brate sau leganata un pic pe perna. Fiica-mea cea mare nu urla asa cand era bebelus, insa pret de vreo 2-3 ore seara maraia si plangacea incontinuu, chiar si tinuta in brate.
cris, ce pompa ti-ai cumparat pana la urma?
bratafel spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc mamici, aveti niste copilasi atat de frumosi! Ca vorbeati de seriale. Cand eram gravida am vazut: 24 (toate 8 seriile), grey'a anatomy (tot), ghost whisperer (tot). Am un torrent de seriale si de acolo le-am luat pe toate. Acum am luat criminal minds, dar vedem rar cate un episod. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Ne laudam cu primii 2 dintisor! |
eu stiam ca la grey's anatomy sunt 7 serii. eu le iau de pe Filelist unde a saptea de abia a inceput. tu de unde le iei? sunt 8 serii? eu sunt innebunita dupa serialul asta.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
paula_m spune:
Neata
Cristina, ce-i faci lui Vladut de e atat de cuminte? Vreau si eu un baietel cumintel...
La multi ani!! Sebastian si Stefan!!!
Bratafel, bine ca mi-ai zis ca a inceput seria 7 la Anatomia lui Grey. Ma pun sa ma uit daca ma lasa Raul . I-am cumparat bara de cu jucarii unde sunt insirate tot felul de zornaitoare si poate isi face de lucru cu ea vreo ora sa vad si eu serialul in liniste...Toata camera e plina de tot felul de prostioare si jucarioare si el tot nu-i multumit
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
anca_vlad spune:
bine ai revenit Cris-multumim de urarile anticipate - noi petrecem 3 zile inainte si 3 dupa!
Voi ati incercat supozitorul si stiti sigur ca da dependenta?
eu ma minunez de treaba asta pt ca nu vad de ce sa las copilul sa se chinuie...eu de ex cant am fost insarcinata atat cu Vlad cat si cu Maria am folosit supozitor (nu am avut voie sa ma fortez) dupa ce am nascut in ambele cazuri am renunatat la el ca nu a mai fost nevoie!
la Vladut l-am folosit(in perioada alaptarii) nu spun zilnic dar de 2-3 ori pe saptamana cu siguranta pt ca se chinuia sa faca kk, dupa ce am inceput diversificarea scaunul si tranzitul intestinal s-a reglat...
Mariei ii pun daca 2-3 zile nu are scaun si nu am nici o remuscare face kk se linisteste si nu se mai chinuie in somn ...supozitiorul il scoate afara imediat cu scaun cu tot...dupa are scaun zilnic timp de 2-3 zile!
Nu dati cu rosii...dar eu cred ca e si mult folclor...ca si cu ce poti manca in timpul alaptarii....si multe altele!
Eu am incercat si nu am gasit nici o urma simtom de dependenta!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!