Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
si acum o intrebare de 1000 de puncte: de o vreme isi tot infunda pumnii sau degetelele, depinde cum nimereste, in gurita...dar asta nu de foame, am verificat...nici dureri nu are, ca nu se caraie...ce-o fi oare? ai vostri fac asa? dar sa-l vedeti cum se arunca la pumnulet, si cu cata patima il baga in gurita...mama mamaaaaa...

si inca ceva: cand mananca, tot timpul da din manuta libera...asa de mult o tot misca, incolo-incoace, ca uneori isi mai trage in cap cate una de suna... ai vostri fac asta?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Asa face si al meu, am pus asi o poza cand are pumnul in gurita. Uneori reuseste sa-si bage pumnul in gurita de isi provoaca greata

Salutare la toata lumea!
Diana ai o fetita tare frumusica!
Rodi imi pare rau pt cazatura, un sa treaca mai repede, peisajele sunt mortale, vreu si eu!!!
Legat de tampoane de san eu folosesc Fixies (11 lei in farmacie) si sunt tare multumita de ele. Au marimea potrivita, calitate si pret bun.
Am citit printre randuri, asa ca nu am retinut prea multe.
Crispo asa porogram de somn al delfinului am avut si eu, de la 23 la 6, 7 dim fara trezire dar s-a dus programul asta .
Mai citesc si mai scriu cate ceva daca ma lasa maimutzica.

Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

eu am sticluta cu tetina de silicon de la Primii Pasi, curgere lenta, nici aia nu picura decat daca o scuturi tare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Si eu tot de la primii pasi folosesc.

Poze Bogdan
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata si de la mine

Alina, de cand avem dintisori... muscam. Inainte cand se enerva pe titi apuca tare cu gingiile si tragea de sfarc, acum apuca cu dintisorii Cand or aparea si cei de sus, vai de mine!

Eu ma mulg in fiecare dimineata si ce scot ii dau completare peste zi, cand nu ii ajunge laptele meu.

Uf! Bine ca nu am plecat pe afara, ca ploua de rupe si nu am protectie la carut. Azi ne aerisim pe balcon.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici....ma bag si eu in clubul celor a caror copii sug degetele...si a mea are o asa placere...uneori baga tot pumnul alteori doar 2/3 degete si suge de zor la ele...si cand mananca e in stare sa/si mai bage un deget in gura...a si ea da din maini la masa...rar cand sta linistita

Legat de supozitor...eu ii bag dupa 3 zile ca imi e mila de ea cand se chinuie...ieri a facut singura dupa 3 zile..nu va zic ce bucurie pe capul meu...am zis la toata lumea

Bine ati revenit Lala,Adriana,Cris

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

mamici, aveti niste copilasi atat de frumosi!

Ca vorbeati de seriale. Cand eram gravida am vazut: 24 (toate 8 seriile), grey'a anatomy (tot), ghost whisperer (tot). Am un torrent de seriale si de acolo le-am luat pe toate. Acum am luat criminal minds, dar vedem rar cate un episod.

Ne laudam cu primii 2 dintisor!

eu stiam ca la grey's anatomy sunt 7 serii. eu le iau de pe Filelist unde a saptea de abia a inceput. tu de unde le iei? sunt 8 serii? eu sunt innebunita dupa serialul asta.

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

La 24 sunt 8 serii, la grey's sunt 7 si la ghost whisperer sunt 5. Astept seriile noi. Eu le iau de pe freshon.tv, dar e nevoie de invitatie ca sa faci cont.

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

ArissA, mi-am luat cea mai ieftina pompa manuala, de la primii pasi, cu maneta (nu cu para de cauciuc), a costat 47 de lei. La mine si curg usor sanii cand sunt plini, si cred ca de asta nu ma doare cu pompa. Plus ca sfarcurile s-au obisnuit, de 2 luni jumate, de cand e piciul...

Paula, la noi cumintentia are un secret- somnul. Dupa o ora si ceva de gangureala, joaca, e marait.. DE fapt e obosit, si vrea relaxare. Il pun in fisher, ii dau suzeta si sta si roade pe ea. Este cand doarme, este cand are ochisorii intredeschisi, dar tot un fel de motaiala e... Ca tresare usor la zgomote, e intr-o stare de relaxare... Cand era mama aici, copilul era mai plangacios. Si am impresia ca e din cauza ca noi nu stiam ca ii e somn, si il tot mutam ba pe paturica de activitati, ba in balansoar, ba in leagan, ba in brate, ba afara, ba in carucior... Si ne miram ca tot plange si nu vrea nimic... El era de fapt obosit, vroia liniste... Acum sta si trage la suzeta, ca nu doarme... Nici in brate nu i-ar place acum... Io cred ca asta e secretul, cand e obosit, sa il pun in locul unde se relaxeaza cel mai bine... Este cand are si el toane, si tre sa stau langa el sa il tin de mana... Sta linistit, cum ma ridic, cum stramba gurita, nu plange, doar maraie... Si mi se rupe sufletul, si mai stau si il tin de manuta...

Aseara am avut niste musafiri, vreo 2 ore. Copilul tocmai mancase, era bine dispus, a povestit cu toata lumea, a ras, iar dupa o ora, chiar le ziceam ca imediat se maraie, a tras un urlet. Moment in care i-am pus suzeta, l-am tinut de mana, si a adormit in 10 minute. Pana au plecat musafirii el a tot dormit. Ii place sa doarma cu lume in jur, sa auda povesti...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

mamicilor, am nevoie de un sfat:

vreau sa cumpar un patut pliabil pentru calatorii (noi avem acasa patut din lemn), si nu vreau sa dau prea mult pe el. Imi recomandati vreo marca anume, am nevoie de nivel suplimentar, saltea etc.?

Multumesc

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

DHS INTRE 180 LEI (atat am dat eu pe el) si 270 lei (depinde de unde il iei. Nu iti mai trebuie nimic la el, eu sunt multumita de el

Poze Bogdan
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata fetelor

Cris, Lala bine ati revenit! va asteptam mai des la povesti!

am vazut pozele noi de pe delfinasi, si pe micuta printesa Eva, desigur

azi ploua, asa ca ciu-ciu afara sa vedem daca va mai dormi Andrei la fel de bine si in casa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
se rupe sufletul, si mai stau si il tin de manuta...
Ii place sa doarma cu lume in jur, sa auda povesti...

asa e si isabela, doarme ascultand barfele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, eu sunt cam stresata, de luni, de cand suntem acasa si de cand am inceput sa ii cantaresc pampersii, andrei papa doar 640 ml

la bunici manca mult mai des, tot la o ora jumate, chiar si noaptea uneori, acum mananca tot la 3-4 ore si nu mananca 150-200, ci chiar si 100...i-am dat si completare, dar nu papa

sunt tare curioasa cat mai ia in greutate saptamana asta, ca doar el nu creste cu aer sper sa ia macar 150 (in conditiile in care a luat la bunici cate 300 pe saptamana aproape)

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput