Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianaBuc spune:
mamici, aveti niste copilasi atat de frumosi!
Ca vorbeati de seriale. Cand eram gravida am vazut: 24 (toate 8 seriile), grey'a anatomy (tot), ghost whisperer (tot). Am un torrent de seriale si de acolo le-am luat pe toate. Acum am luat criminal minds, dar vedem rar cate un episod.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Ne laudam cu primii 2 dintisor!
Cris2010 spune:
Am pus cateva pozici mai recente.
La multi ani Aida Alexandra!!!
La multi ani Denisa Maria!!!
Noapte buna.
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Diana_Eva spune:
Problema care din pacate nu am pucat sa o discut cu pediatrul sambata.
Sambata era ziua 2 fara facut kk (inainte face de 3 ori/zi) - i-am spus asta si mi-a zis sa stau calma ca se intampla frecvent sa faca la 3-4 zile copii. In pus va auzisem si pe voi. M-am calmat.
Sambata seara, intre urlete - eu una am zis nu mai pot - am taiat un supozitor de bebe in 4 am bagat un sfert in popou - a facut copilul kk fericit in 3 secunde (l-am cantarit kk de 120 grame cu tot cu pampers ). Consistenta moale.
De sambata seara iar nu a mai facut - in sera asta iar urlete - cand e urlet de kk sta cu pumnii stransi si impinge ea acolo in legea ei. Cand e de foame baga pumnii in gura si suge orice, cand e de nervi isi freaca degetelele - deci comunicam cumva ce avem si ne intelegem.
Azi mancat de seara, adormit si trezit intr-un bocet si urlet. Luat in brate vazut cauza ... si acum dilema mea sa pun sau nu supozitor? Am pus ... facut kk in 3 secunde, valuri, valuri - consistenta moale ... pana am stans eu, am cantarit (214 grame cu 2 pampersi - ca era atat de mult incat am schimbat unul si ceva hartie igienica in ei), am aruncat ... copilul dormea ca un ingeras. Pus la nani in carut si venit sa va cer parerea.
Intrebari:
1.E ok sa ii pun supozitor?
2.Cat de des e voie?
3.E mai bine sa o las sa faca singura dupa mai multe zile sau sa o ajut?
Eu una nu ma pot uita la ea, stiind ce are si sa nu fac nimic.
4.De ce oare nu mai face singurica? doar stia foarte bine sa faca de 2-3-4/zi.
Singura schimbare in alimentatie e ca ii dau mai mult laptic de la mine - in rest totul e la fel. Adica acelasi lapte praf de cand am iesit din maternitate.
Va rog mult sa raspundeti - chiar nu stiu cum e mai bine sa fac.O seara linistita Delfinariu!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
diana, nu stiu daca o sa te lamuresc eu prea bine. intr-adevar multe dintre noi am trecut prin asta, si unele mai devreme ca sunt bbi mai mari... eu eram aproape disperata, trecusera 5 zile! si i-am pus supozitor, in 5 minute gata treaba! dar cum am citit si am auzit de la unii pediatri, pot trece si 3-4-5 zile pana sa faca kk, e perioada in care organismul lor invata cum sa elimine ce e de eliminat, si bbi nostri invata cum sa-si controleze muschiuletii, cum sa se contracte ca sa iasa kk . si cum la fel se spune ca termometrul si supozitorul creeaza dependenta, eu termometru nu l-am folosit deloc si supozitor de 2 ori, ca dupa ce la 5 zile a facut o data (dar muuult), au mai trecut iar 3 de pauza. si am tot incercat eu sa mananc prune, pere etc... efect la bb zero. pediatrul nostru a zis ca tre sa faca musai la 24 h o data si mi-a prescris un praf care se pune in apa/ceai. eu ii luasem si ceai laxativ ptr bbi, dar ceaiul n-a acut efect, iar praful nici nu l-am cumparat!! a trecut asa o vreme, sa fie vreo 2 sapt cu pauze lungi de kk, dar acum face in fiecare zi o data, cel mult de doua ori, fara sa intervin eu cu ceva, se regleaza de la sine. e adevarat sa ti se rupe sufletul cand ii vezi cat se chinuie, Eva are doar 6 saptamani, isabela are 3 luni si 10 zile... acum doar ca o simt dupa miros si uneori o vad ca nu mai misca, sta asa incordata si imi dau seama ca face kk, dar nu ne mai chinuim deloc... deci, la noi s-a reglat de la sine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Am pus cateva pozici mai recente. La multi ani Aida Alexandra!!! La multi ani Denisa Maria!!! Noapte buna. |
vazut dulcea de Natali
m-ai bagat cu totul in ceata!!! azi e 29, tu feliciti cu o zi inainte deja
Sebastian Petru de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
si-acum sa dau raportul cum de mai is treaza la ora asta
mandra mea scumpa nu are somn! are ochisori mari, se uita pe pereti, rade la mine, la pozele ei de pe calculator, mataie daca plec de langa ea, ii mai pove la tati cat o plimba in brate... i-am trimis pe toti la culcare, maria are maine scoala si tati are serviciu, chiar daca maine e greva generala (de fapt, azi)... eu o sa ma descurc cumva, imi mai fac de lucru pe la ferma . pe cand zic gata, a adormit, dau sa ma ridic si se intoarce dupa mine... asa ca o sa facem prima noapte alba noi doua, bine macar ca nu plange sa n-o pot opri...
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
si mai am si eu dileme... de cand iau pastilele astea, parca a scazut si mai mult productia... cum isa nu vrea sa pape cat de des o pun eu la san pun pompa in functiune. dar in seara asta, dupa 2 ore de la ultima papa, scot 50 ml!!! si dupa inca o ora, inca 20!!! ori s-a stricat pompa asta, ori... nu stiu ce sa zic! am pus-o iar pe isa la tzitzi, ori vrea ori nu vrea si cand a inceput ea sa suga incetisor, ii venea ceva laptic, si am simtit cum se formeaza si in celalalt. asa ca, la o tzitzi isabela, la cealalta pompita. inca 50... pai in ritmul asta incaruntesc, nu mai tre sa-mi fac eu parul cenusiu!! m-am uitat de o pompa electrica, pfuuu!! 80 euro cea mai ieftina!!!
ca veni vb de bani, am vazut zilele trecute in Auchan reduceri la hainute de copii, erau si body (maneca lunga/scurta) la 1 euro, scria si pretul in ron: 3.99! au fost cateva care mi-au placut, am ales doar doua ca avem destule de nu o sa apucam sa le purtam... deja care le avem de 6 luni sunt bune, iar de 3-6 luni avem nepurtate... bine, depinde si de firma...
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
dup-atata monolog, m-a luat un soooomn, in sfarsit are si isa ochii mici, incerc s-o pun asa in patut, sa vedem...
noapte buna tuturor
_
Sierra Nevada
bumblebee spune:
Neata!
Sebastian Petru de Lalala13
Stefan Andrei de cristina97
Welcome back Lala, Cris .
Adriana, cum e la tzitzi Rebeca de cand are dintisori? Te musca? Simti vreo schimbare? Eu ma mulg de cel putin 3 ori pe zi, evident copilul la san il pun la fiecare masa, m-am obisnuit si ma alint Milka, altcineva nu are voie sa ma alinte asa
Rody, prima noapte alba? Si cred ca nu a fost toata noaptea Cred ca a vrut si Isa sa vada cum e
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
crispro spune:
Hello!
Lalala, Cris, va dadeam disparute, mai fete... Lala, La multi ani feciorului! Sa creasca mare si sanatos!
Adriana, chiar ma gandeam ca nu ai mai intrat, sigur ai de lucru, ca ziceai ca nu iti vezi capul de treaba...
Zicea Stefania ca anticonceptionalele ei scad lactatia...Sper ca nu si ale mele... E drept ca in ultima perioada tare greu a fost cu productia... Sa vedem, ca de ieri bag si spirulina...
Diana, stiu ca noua ne-a zis neonato ca incepand cu 6 sapt vor fi perioade cand bebe nu mai faca kk si cate 3 zile, nu e motiv de panica, e normal... Supozitorul pt a ajuta kk da dependenta, Incearca sa mananci tu pere, prune, si sa bei ceai de musetel , care prin lapticul tau poate ajunge la bebe, si o ajuta la kk...
Atat de cuminte e copilul asta, de nu imi vine sa cred... Cand se trezeste rade, gangureste, nu plange decat de foame - si il rezolv rapid prin mufare, sau cand ii e somn - ii bag suzeta in gura si e liniste totala... Aseara pe la 11 l-am culcat, s-a trezit o data pt papa. Acum doarme de rupe tot. Ieri toata ziua a dormit, a mancat, a stat treaz doar dupa mese, maxim o ora, in care gangurea, povestea, zambea, ne jucam, si apoi somn pana la urmatoarea masa... Daca o tine tot asa, nici nu stiu ca am bebe... Cred ca nu il mai doare fisura anala, si poate de aia e linistit... Sper...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze