Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)
Raspunsuri - Pagina 8
kiti2205 spune:
Am bagat si eu un nani de la 15.30 la 17.30. Azi am fost gandac de canapea, m-am mutat doar in dormitor, sa dorm. Abia astept sa ma duc maine la dr, sa vad cum stau...
Lora - ce bine ca ai putut sta afara cu grasunina...eu sper sa tina vreamea frumoasa pana in noiembrie, sa o pot scoate si eu pe piticuta mea cat mai mult afara.
Chichi - vezi bre ce dodoloc ai in burtica? Mai tii minte cand ne boceam pe umar ca avem doi slabanogi? Maine o sa vad si eu cum sta zuza mea la capitolul greutate
Pupam
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
alynta27 spune:
Felicitari Ayda! Refacere rapida!Mari impresionanta intalnirea cu bebe! E asa dragalas! Sa va traiasca!
Chichi bebe Toma va fi cu falcute, ca va mai lua in greutate pana nasti!![]()
Lora e dulce Adelina! Si ce frumos sta surioara langa ea! Cum a fost petrecerea?! Vreme buna? Multumiti de cum a iesit totul?![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
KAT imi place cum iti sta parul aici![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
LoraG76 spune:
Kiti, da, sper si eu sa mai tina vremea buna, sa mai putem iesi. Oare in week-end cum e, nu stiti? Eu n-am mai avut timp sa urmaresc prognoza si maine am auzit ca e frig si ca ploua...
nu vreau asta, in week-end mi-am programat sa duc bolfosenia la munte, intr-o plimbare scurta.
Alynta, a fost frumos, intim, intre prieteni si rude f. apropiate. Am avut si noroc de vreme buna si vineri si sambata. La biserica am mers undeva, intr-un sat, langa o padure, unde e preot sotul unei colege, e tanar si a tinut o slujba frumoasa pt. Adelina. Petrecerea am facut-o a doua zi, la o pensiune, au fost multi copii si asta ne-a placut mult. Adelina a fost cumintica si pt. ca restaurantul era micut si nu s-a fumat, nici n-a fost nevoie s-o tinem in camera, a stat acolo, participand activ la petrecerea ei. Abia astept si eu sa vad toate pozele si sa ma laud nitel.![]()
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Lora ma bucur ca vati simtit bine! Si noi tot in familie facem botezul!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
clabucule sa fii convinsa ca de aia am ales maternitatea cu oameni unu si unu
pai na...si-asa am stat 9 luni si ne-am uitat ochi in ochi...macar sa ne clatim ochii 
chichi lichita de pat ![]()
zoze traumatizant nu cred ca va fi daca stai si vb cu omuletu' pe intelesul lui. si noi ne-am agitat daca sa o aducem la maternitate, sa ma vada ca eu raman cu bebe mic si ea se duce cu tati, oare ce o sa zica, simta, etc? si a fost super ok si ne-am facut griji degeaba. bafta la luat decizia cea mai inteleapta 
noi am fost in vizita la maternitate ca ne era dor de personal si asa l-a consultat si neonatologul pe pitic ca nu imi placea cum arata buricul lui si l-a curatat. au zis fetele de acolo ca a crescut 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline MARI - m-a impresionat povestea nasterii lui Petru. Sa creasca mare si sa fie sanatos si fericit! Bine ati venit acasa! CHICHIUTZA - bune vesti despre bebe, felicitari! Zi-i colului sa intepeneasca in pozitia in care e, sa nu faca el glumite acum, eeeeiii... 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Uite acus tocmai am o discutie serioasa cu el!
Cristina
Toma Andrei 39+AMR 2z
chichiutza spune:
Ayda felicitari! Bine ai venit bebelin grasulin!
Mari foarte frumoasa povestea! Sa cresteti mari si sanatosi!
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 2z
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Mari Paun felicitari ,bebe Petru e un frumos .Chichi mai ti minte cum te stresai pentru greutatea lui Toma KAT sunteti un cuplu tare frumos . 36+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Daaaa, pai era asa mititel, nu-l vedeam eu crescand! Si uite ca la 32s a avut 1800 si la 39 3550! Nici eu nu stiu cum, dar am si mancat intr-un stil... Maica-mea zicea ca ingras porcul! Si ne-am ingrasat amandoi!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 2z