Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare fetelor!

Nerantula mersi mult de ajutor.

Chichi mersi de info despre Mustela - sper asa sa fie sa reintre pe piata. Am sunat si intrebat la toate retelele de farmacii si crema de fundulet nu o au - doar pe la cateva farmacii din Bucuresti - au sapunuri, sampoane...etc dar nu crema pt. fundulet. Am cautat si pe internet la farmacii - le apar produsele pe care le au pe stoc. Deocamdata am facut rost de o crema dar nu stiu cat ma tine, ca Alex o tine intr-un in iritatii, e tare sensibil....

Felicitari Aida!

Nu imi vine sa cred cand ma uit la lista de bebelusi cum creste....SUPER! Indata mutam odiseea!

Bafta Chichi, Klarisse, Zozela, Nerantula...si la toate burticile - o tzara mai aveti doar si va veti tine piticii in brate!

Va pup.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Salutare mamici si burtici,
sunt si eu pe aici, tot citesc de zor, de scris nu mai apuc. Eu de ieri sunt acasa adica nu mai merg la servici dar sunt ocupata cu probleme casnice, in loc sa ma odihnesc, parca ma obosesc mai tare.
Si acum, felicitari proaspetelor mamici!!!!! chiar daca vin cu intarziere felicitarile, ma gandesc ca nu se supara nimeni.
Chichi si Klarisse, parca voi urmati, daca nu v-o ia careva inainte, va tin pumnii sa fie totul bine.
Eveline, am retinut ca te-ai ars pe burtica, ai incercat spray Oximed? e foarte bun la arsuri....e bun si pt. epiziotomie, se vindeca mai repede, poate ati mai folosit si altele. Am mai retinut si de Maricicutz ca se chinuie cu o infectie urinara...pacatoasa rau, am avut si eu experiente la prima sarcina si a trecut greu.
Tanamera, cat de avansata e miopia ta, daca nu sunt indiscreta? si eu port ochelari si sitiu ca s-au marit dioptriile, dar n-am fost la control.
Am pus 3 poze noi in album, desi nu se vede bine burtica, eu de obicei ma feresc de poze, pt. ca mi se pare ca nu sunt fotogenica deloc si parca vad ca o sa-mi para rau dupa ce nasc ca nu am facut multe.

Ramona 38si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am rezultatele la analize(in paranteza sunt val.normale)..

GPT=99.9(<31)
GOT=39(<32)
Fosfataza alcalina=157(35-104)
fibrinogen=632(200-400)

Saptamana trecuta,erau asa:

GPT=74
GOT=37
si fibrinogenul era marit,dar nu mai stiu exact cat,pt ca nu am dosarul in casa..insa nu-i bai ca asta mai creste in sarcina..

Acum..chiar nu stiu ce sa fac..Practic,dr asteapta sa o sun,dar stiu sigur ca ma cheama sa ma interneze.Pana sapt viitoare,sigur nu nasc.Vrea sa ma tina sub observatie. Dan..nu pot si nu vreau sa-l tin prin Bucuresti,cand Mihai e acasa cu mama..Mama nu prea are habar ce trebuie facut,puiul nu a stat decat cu noi..ar fi traumatizant pt el sa lipsim 2 sapt.Sa nu mai spun cum ar fi si pentru mine Ce fac eu acum? Cum ma impart? Cum imi impart sufletul? Pe de alta pate..nici val.nu-mi par atat de marite fata de sapt trecuta.. Off..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITAR AYDA PENTRU BEBE SANATOS SI GRASUNEL!!! SA VA TRAIASCA!!!

Zoze, eu zic ca Mihai se descurca cu mama ta, nu e cu strainii. Parerea mea este ca Maria are acum mai multa nevoie de tine si nu cred ca este cazul sa iti faci griji pentru Dan, pana la urma sunt 2 saptamanai si daca medicul tau crede ca esti mai safe in spital, eu zic sa nu ignori sfatul ei. Timpul trece repede si va veti reintregi familia odata ce o vei tine in brate pe fetita ta si veti pleca acasa. E doar ceva temporar, cu toate facem diverse aranjamente mai mult sau mai putin convenabile in perioada asta, pentru ca este una speciala. Dupa aceea, vom intra pe cursul normal. Sper ca nu te superi ca mi-am dat cu parerea

Tanamera, nu-ti face griji ca nu vei putea naste natural. Eu m-am refacut destul de greu dupa nasterea Clarindei. Nu puteam sa stau in fund, ma tineau firele ... si aia e un fel de operatie. Important e sa fie bebe bine, noi trecem peste toate si ne aducem vag aminte despre durerile alea dupa o vreme.

K.A.T., foarte frumoase pozele. Se vede cat de fericiti sunteti impreuna, iar Tess va face relatia voastra perfecta.

Mari, foarte frumoase pozele. E tare dulce bebe Petru. POvestea nasterii lui ... parfum.

Chichi, felicitari pentru vestile de la echo. Numai maine mai e o zi intreaga cand trebuie sa stai cuminitica. Ia-ti niste DVD-uri, dormi si tu mai mult ca dup-aia ............. stii tu. Relaxeaza-te!

Klarisse, Mai3 nu ma mai joc cu voi. Eu nici nu stiu cu cine voi naste efectiv si voi va mandriti cu doctori care mai de care: ba anestezistul George Clooney, ba doctorul ala frumusel ... Eu cred ac voi asa v-ati ales maternitatea, ati facut casting pentru medici si anestezisti.

Am dormit azi de la 1 la 5, aproape 4 ore; bine, azi noapte nu prea am putut dormi din cauza unor dureri de picior si sold. Acum sunt fresh.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Zozela grea hotarare ai de luat.Cred ca ar fi bine totusi sa iti suni doctorita.Cu mancarimile cum esti?

Fulguta.

KAT Tessa nu o sa va eclipseze,o sa intregeasca tabloul familiei.

Eu parca as scoate niste motate pentru SimonaElena si Alina Feier

!

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Klarisse .

Marimea 62 la hainitele de copii de la cate luni merg?Sunt in plin proces de triere.

36+ cu

Cam 3 luni..depinde si cat de lungut e..

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Da, depinde...noi am inceput deja sa purtam salopete si boy-uri de 60-62... ca alea de 56 nu ne mai vin. Si n-are inca o luna bolfosenia.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Laly ce as mai dormi si eu vreo 4 ore,insa nu reusesc nicicum peste zi.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Am rezultatele la analize(in paranteza sunt val.normale)..

GPT=99.9(<31)
GOT=39(<32)
Fosfataza alcalina=157(35-104)
fibrinogen=632(200-400)

Saptamana trecuta,erau asa:

GPT=74
GOT=37
si fibrinogenul era marit,dar nu mai stiu exact cat,pt ca nu am dosarul in casa..insa nu-i bai ca asta mai creste in sarcina..

Acum..chiar nu stiu ce sa fac..Practic,dr asteapta sa o sun,dar stiu sigur ca ma cheama sa ma interneze.Pana sapt viitoare,sigur nu nasc.Vrea sa ma tina sub observatie. Dan..nu pot si nu vreau sa-l tin prin Bucuresti,cand Mihai e acasa cu mama..Mama nu prea are habar ce trebuie facut,puiul nu a stat decat cu noi..ar fi traumatizant pt el sa lipsim 2 sapt.Sa nu mai spun cum ar fi si pentru mine Ce fac eu acum? Cum ma impart? Cum imi impart sufletul? Pe de alta pate..nici val.nu-mi par atat de marite fata de sapt trecuta.. Off..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Draga mea, nu vreau sa iti par paranoia, dar totusi nu cred ca e bine sa stai asa! Pt micutza Maria, in primul rand. Ti-am zis de prietena mea pe care au bagat-o in cezariana imediat la 33 de sapt, din cauza analizelor proaste(transaminazele).
Nu poti sa mai ceri si tu o parere? Nu stiu ce sa zic!...
Sun-o pe dr si intreab-o care sunt riscurile si apoi hotarasti TU!

Felicitari si din partea noastra celor care si-au adus bebelusii pe lume, si celor care au schimbat semnatura, si celor care au adus vesti bune de la eco!

danaisa20 fericita 36+
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Klarisse .

Marimea 62 la hainitele de copii de la cate luni merg?Sunt in plin proces de triere.

36+ cu

Cam 3 luni..depinde si cat de lungut e..

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Da, depinde...noi am inceput deja sa purtam salopete si boy-uri de 60-62... ca alea de 56 nu ne mai vin. Si n-are inca o luna bolfosenia.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Pai in cazul asta spal si hainele de la 3 la 6 luni.

Merci fetelor pentru raspunsuri.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Tanamera, probabil ca depinde si de modelul hainelor, croiala etc. Dar e bine sa le ai spalate deja, pentru ca dupa ce vii cu bebe acasa e mai greu.

Ayda, felicitari! Sa fiti sanatosi si tu si bebe grasunel!

Noi suntem iar la ai mei, la Roman. E mai bine ca daca tot a fost soare, am stat afara, ne-am dat in leagan - normal c-a dormit de-a spart bolfosenia ieri si asta noapte s-a trezit din ora-n ora.... Sper ca la noapte sa aiba un program cat de cat mai omenesc. Eu beau la greu ceaiuri pt. stimularea lactatiei, de rani aproape ca am scapat, mai am la unul ceva mic, deci suntem pe drumul cel bun. O asez la san chiar daca-s goi, in speranta ca asa stimulam lactatia si poate creste cantitatea. In rest, nimic nou.
Am uitat sa iau cardurile cu poze de acasa, asa ca pana vineri nu am sanse sa le pun pe net, scuze.
Va pup pe toate si daca mai naste cineva intre timp, succes si nastere usoara!

Chichi, Klari, voi urmati?

Mergi la inceput