Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Aida, felicitari! Sa te refaci rapid ca sa te bucuri de comoara ta.

Chichi, bravo pentru bebe Toma cel grasunel.

Zozela, imi pare rau ca nu au iesit analizele asa cum vroiai tu si ca acum trebuie sa iei o astfel de decizie. Ai grija de tine.

Tanamera, se pare ca si eu va trebui sa fac cezariana desi mi-am dorit foarte mult sa nasc natural. Daca asa e mai bine pentru bebei si pentru noi ...

Mari, emotionanta povestea nasterii. Iar Petru un scumputz.

Lora, din pacate s-au anuntat ploi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi eu aveam imresia ca mai ai de asteptat 2 saptamani si cand colo tu in doua zile.... Bafta! Abia astept sa-ti vad mandretea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Mari, DD este cu noi si ne scoate in cale oameni minunati. Ma bucur foarte mult pentru tine si familia ta si va doresc o viata frumoasa si plina de impliniri alaturi de micutul Petru.

Tanamera, imi pare rau ca nu poti naste natural din cauza ochisorilor.

Chichi, te invidiez ca stai in motul patului. Vreau si io... Te-a cam pus la respect nenea colul.

Zoze, multam de info referitoare la leganus.

Sorana, unde esti? Esti bine?

AIDA, felicitari proaspata mamica!

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Pai pe tine cine te opreste soro sa te victimizezi si sa stai in pat? Eu zic sa iei masuri de pe-acum ca sa te odihnesti!
Despre leganush....poate gasesti pe cineva sa-l faca cadou?

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Mari foarte frumoasa povestea voastra si pozele sunt minunate. Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati de comoara voastra.

Chichi felicitari pentru grasunel, iar in ceea ce-l priveste pe dl. col trebuie sa stea acolo mic dar INCHIS pana joi ca altfel iese cu scandal.

Maine ma duc si eu sa vizitez ecograful si pe dl. col sa vedem daca e inchisa pravalia pana sambata.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Asa domne! Asa o sa stea ca altfel avem discutii! Eeeeei comedie!
Si la matalutsa va fi totul sigilat, mai ales la cat era de gros si inchis data trecuta!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Salutare! Saru tare pt urari si ganduri! multi multi de la noi!
Asadar vestile sunt bune, bebe Toma pare sa aiba 3550g ecografic, sunt chiar curioasa cat o sa aiba in realitate! Totul e bine, placenta, lichid, mai putin colul care e miiiiiiiiiiiiic! Asadar ma mai ridic din pat joi! Pana atunci imi pun si pampers daca e nevoie!

Klari daaa olekutsa mai e, nici nu ma mai gandesc c-o iau pe aratura! Si apoi vine randu' matalutsaaaaa!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Felicitari Chichi , dar ai un grasun pe cinste acolo .
Stai cumintica in pat ca nu mai e mult

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Stau cuminte, va citesc, mai citesc din capraru, revizuiesc bagajul de spital, ma gandesc cum va fi, sunt foarte ocupata! Singura pb e cu scrisul la calculator, ca tre' sa stau si intinsa si cu mainile-n sus! Fac muschi!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare mamici!

de ieri suntem acasa si incercam sa ne adaptam si sa ne acomodam in 4\! e greu dar nu suntem nici primii nici ultimii si sigur vom reusi...bb papa san de ma indoaie suge din ora in ora ,azi noapte a supt la fiecare ora si pe la 4 cand m-am pus si eu in pat dupa un supt lung de vreo juma de ora s-a trezit david ca vrea si el laptedeci distractie...ma rog am dormit azi vreo ora si incerc sa fac fata situatiei

de sapt viitoare tati merge la munca atunci va fi greu cu adevarat

am pus vreo 2poze cu bb sa il vedeti si voi aici: http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL

nasteri usoare fetelor nu stiu cand mai apuc sa intru

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Puiutza imi pare tare rau ca nu gasesti crema! Eu n-am avut timp sa ies inca, m-am lipit de pat, dar promit ca daca gasesc la farmaciile din jur iti trimit una sa nu mai stea bebe cu funduletul rosu! Nu functioneaza nimic altceva?

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Am rezultatele la analize(in paranteza sunt val.normale)..

GPT=99.9(<31)
GOT=39(<32)
Fosfataza alcalina=157(35-104)
fibrinogen=632(200-400)

Saptamana trecuta,erau asa:

GPT=74
GOT=37
si fibrinogenul era marit,dar nu mai stiu exact cat,pt ca nu am dosarul in casa..insa nu-i bai ca asta mai creste in sarcina..

Acum..chiar nu stiu ce sa fac..Practic,dr asteapta sa o sun,dar stiu sigur ca ma cheama sa ma interneze.Pana sapt viitoare,sigur nu nasc.Vrea sa ma tina sub observatie. Dan..nu pot si nu vreau sa-l tin prin Bucuresti,cand Mihai e acasa cu mama..Mama nu prea are habar ce trebuie facut,puiul nu a stat decat cu noi..ar fi traumatizant pt el sa lipsim 2 sapt.Sa nu mai spun cum ar fi si pentru mine Ce fac eu acum? Cum ma impart? Cum imi impart sufletul? Pe de alta pate..nici val.nu-mi par atat de marite fata de sapt trecuta.. Off..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Pai iti spun eu cum sa faci! Suni frumusel dr, ii spui de analize, vezi ce zice, si faci ce zice ea. Acum important ca tu si bebe din burtica sa fiti ok, ca sunt convinsa ca pustiul la rezista cele 2 saptamani cu tati on and off si rasfatul de rigoare primit de la bunici! Hai! Organizarea!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

nushulica bine ai venit bebelusul e o minune.

si acum vesti proaste. am vazut la stiri ca astia umbla iarasi la indemnizatie sa o mai scada cu 15% si sa nu se plateasca la 30 de zile ci la 60 si se micsoreaza si indemnizatia maxima de la 4000 la 3400

nu au zis nimic de perioada de indemnizatie

37+ poze
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Ramohd, Clabuc Asa fac!

Lora da, se pare ca incet incet ne vine randul si noua!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 2z

Mergi la inceput