Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 24
m_monique spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Da, buchetul a fost cu cale albe iar pe mese am avut cale negre. Da' de ce? E de rau?
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
eu am avut buchet cu cale galbene, iar nasa cu cale rosii.
anamariame spune:
Ina, pai cum sa abandonam subiectul, cine a lansat mesaje gratuit rautacioase?De fapt nu tin neaparat sa aflu cine, sper doar sa nu fiu eu sau sa nu fie cineva care nu a avut aceasta intentie, si sa fi inteles tu gresit!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
uali spune:
am doar o poza acum de la nunta mea, o atasez sa vedeti ce coafura ne-stilizata am avut:))
http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/28102006?authkey=Gv1sRgCNfDu9yqvs2jsgE#
anamariame spune:
Mireal, ce slabuta esti!!! Vreau si euuuu!Si esti foarte frumos machiata, iar buchetul galben merge demential cu rochia!Ana-Maria, mami de
inapreda spune:
Multu' de aprecieri 
Si un buchet de
Gianinei pentru ca ne deconspira atitea taine gradinitzeshti.
Si sa nu va suparati da' nu-mi mai amintesc nimic ![]()
A, uitai sa o felicit pe Denisa pentru zelul cu care avanseaza la capitolul "home design" 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
anamariame spune:
Uali, mai vrem poze de la nunta! Iti sta foarte bine parul si acolo, dar mi se pare ca tunsoarea si culoare actuala te prind foarte bine!Ana-Maria, mami de
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal si daca tot suntem la nasi, va las si eu pozele, am cununat pe 24 |
cred ca printre invitati au fost si din gl. cel putin asa mi se pare ca il situ pe un tip

dragastoasa de Dragos
inapreda spune:
Wow, da' "in ce hal" arati tufata! 
Complimente! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal si daca tot suntem la nasi, va las si eu pozele, am cununat pe 24 iulie http://picasaweb.google.ro/113330750923668114126/CameliaSiViorel?authkey=Gv1sRgCIrcqdny683aTg#slideshow/5515342618866131602 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

pe Ioana,tare greu este sa fie copii bolnavi. mai pune si tu niste poze