Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Da, buchetul a fost cu cale albe iar pe mese am avut cale negre. Da' de ce? E de rau?
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique inapreda si tu ai fost mireasa cu cale? ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
mireal spune:
Buna,Am vazut-o pe Bris, mor dupa codite, e o dulceata.Vazut si cele doua nase, ambele cochete si pe mireasa Ina, foarte eleganta.Vad ca sunt ghiocei bolnaviori si noi ne chinuim cu o raceala de 2 saptamani, ba mai trece, ba mai revine, amandoi suntem raciti.Sper sa ne revenim curand, luam amandoi antibiotic.Uali, multa sanatate mamei tale.Petrean, sa te faci repede bine.
m_monique spune:
bine v-am regasit.
de ieri tot incerc sa va scriu, dar nu aveam inspiratie. noroc ca calele (care sunt florile mele preferate).
noi de anul trecut suntem la grupa mijlocie, ca la grupa mica erau cei de 2 ani. acum aprofundam grupa mijlocie.
eu inca nu am inceput munca. sper ca in curand o voi incepe ca m-am saturat sa stau acasa. inainte sa incep munca trebuie sa-i operez pe andrei de polipi si fimoza (cica se pot face simultan).
ioana e mare, frumoasa, isteata. tot asa de vanjoasa si energica. a inceput si sa vorbeasca, mai mult de ale ei. dar important e ca leaga silabe. si uneori canta (ca tot am spus eu ca o fac cantareata).
acum suntem cu totii sanatosi. cu ioana am fost internate in spital o saptamana la inceputul lunii septembrie, avand pneumonie. i s-a facut tratament injectabil, la inceput pe branula, iar apoi intramuscular ca nu au mai reusit sa-i puna branula la mana, iar la picior nu am fost eu de acord sa i se puna branula.
sper sa-mi pot face timp sa intru mai des.
anamariame spune:
Si eu am avut cale in buchetul de mireasa, insa grena. E o superstitie legata de ele, dar eu nu am tinut cont de ea, cum nu prea tin cont de superstitii in general!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Si iar mi-am adus aminte ceva, vorba aia cu "daca taceam, filozof ramineam"; daca stiam ca "declararea publica" a Marelui meu Of va stirni controverse -chiar si unele mesaje gratuit rautacioase!- stateam in banca mea si-mi vedeam de treaba ca si asa am destula! ![]()
Am precizat doar ca NU sint suparata pe voi; am fost (si sint!) DOAR dezamagita dar DIN CAUZA MEA si a orizontului meu de asteptare, deseori fantezist si total irealist!
Asa ca, putem abandona acest subiect, va rog? ![]()

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
uali spune:
Ina...si io am avut parul lasat, fara nimic facut special...
sa stii ca ne asemanam...in multe privinte:)))
mireal spune:
Mi-am facut o cafea de dimineata dar nu am reusit sa o beau.Am gatit niste paste cu carne si ciuperci si acum e dezastru in bucatarie, trebuie sa fac ordine.
anamariame spune:
Oh, Doamne, Monique, prin ce ati trecut si voi! Eu cand aud de spitale ma apuca tremuratul. Bine ca a trecut!Cum ati ajuns la pneumonie?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
mireal spune:
si daca tot suntem la nasi, va las si eu pozele, am cununat pe 24 iuliehttp://picasaweb.google.ro/113330750923668114126/CameliaSiViorel?authkey=Gv1sRgCIrcqdny683aTg#slideshow/5515342618866131602
georgiana310 spune:
Fetelor, in numele echipei de hair styling a lui Bris, va multumesc pentru aprecierea coditelor!![]()
Oare tufata de Ilinca nu mai vine o data la raport, ca ma dor pumnii deja...![]()