Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 25
anamariame spune:
Am vazut-o pe Medeea cu un body Andreea Marin, cum ti se pare? Ca noi am primit unul cadou, dar s-a destramat tot, si nici nu l-a purtat cine stie ce. Nu mi s-a parut un material prea grozav.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
http://www.youtube.com/watch?v=hemZMthSYeU
piticii mei sunt innebuniti dupa melodia asta,si isi dau pantalonii jos si fac ca bebelusii aia![]()
![]()
![]()
![]()
Comorile noastre
mireal spune:
hai ca m-ati facut sa rosesc, rochia aceea ascunde o burtica destul de rotunda,sunt slabuta dar cu burta
Uali, mie imi placea cum iti statea cu parul lung
inapreda spune:
Nu despre tine este vorba (nici nu-ti sta in fire!) si, nu conteaza, oricum; prefer ca EU sa nu mai insist pe aceasta tema si te rog sa ma intelefi 
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Ina, pai cum sa abandonam subiectul, cine a lansat mesaje gratuit rautacioase? De fapt nu tin neaparat sa aflu cine, sper doar sa nu fiu eu sau sa nu fie cineva care nu a avut aceasta intentie, si sa fi inteles tu gresit! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
uali spune:
ana-maria...si noi l-am primit, mie materialul mi s-a parut bun, un bumbac moale si matasos insa nu prea l-a purtat...e primit de curand...l-am spalat o data si se comporta ok, nu stiu cat rezista insa...
am inteles ca pretul e marisor, nu stiu daca e o afacere buna, dar ,cum ziceam, materialul mi-a placut, e foarte fin.
o sa vad dupa mai multe spalari...poate ajung la concluzia ta!!:))
inapreda spune:
Iti vine de minune si culoarea si tunsoarea! 
Sa nu intelegi, cumva, ca actuala coafura, nu ti-ar sta bine. 
| citat din mesajul lui uali am doar o poza acum de la nunta mea, o atasez sa vedeti ce coafura ne-stilizata am avut:)) http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/28102006?authkey=Gv1sRgCNfDu9yqvs2jsgE# Medeea |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui mireal hai ca m-ati facut sa rosesc, rochia aceea ascunde o burtica destul de rotunda,sunt slabuta dar cu burta ![]() Uali, mie imi placea cum iti statea cu parul lung |
daaaa, foarte mare burta cred ca ascunzi!!!
Esti gagica, ce mai...

alina.n spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas
Apai ce crezi, ca mai mult de 7.30 am dormit si noi?? Dar macar decretez o secundiera (ca premiera a fost acu' juma' de an): nu s-a trezit deloc noaptea asta ![]() ![]() nici pt apa, nici pt lapte, nici pt spalat suzeta ![]() ![]() E adevarat si ca a fost o noapte mai scurta CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Eh macar asa ati scapat..la noi in schimb s-a trezit , si nici la pranz nu a dormit

20+
Gaza22 spune:
Vazut nasici frumoase si mirese si mai frumoase. Poza Inei mi-a ramas in minte inca de la inceput atunci de mult. Zici ca e de revista, si mai mult mi-a placut ca a avut o pata de culoare, acle cordon din talie. Uali e si ea frumoasa foc si chair semanati voi doua Ina si Uali, oti fi rude mai stii? Nasicile una si una, eu chair ma gandeam ca atunci cand o sa va pun poze de la nunta la care tocmai am fost nu o sa fiu o nasica asa spectaculoasa cum ati fost voi.
Ualiai PM
Inna sper ca nici eu nu sunt aceea care te-a necajit, daca da, imi cer scuze ca n-am facut-o intentionat. S apropo mi-ai ramas datoare cu link-ul la pozele din concediu, ca eu n-am vazut cand l-ai postat si vreau si eu sa ma delectez cu meleagurile insorite de langa mediterana.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor