Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am vazut-o pe Medeea cu un body Andreea Marin, cum ti se pare? Ca noi am primit unul cadou, dar s-a destramat tot, si nici nu l-a purtat cine stie ce. Nu mi s-a parut un material prea grozav.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

http://www.youtube.com/watch?v=hemZMthSYeU
piticii mei sunt innebuniti dupa melodia asta,si isi dau pantalonii jos si fac ca bebelusii aia

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

hai ca m-ati facut sa rosesc, rochia aceea ascunde o burtica destul de rotunda,sunt slabuta dar cu burtaUali, mie imi placea cum iti statea cu parul lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nu despre tine este vorba (nici nu-ti sta in fire!) si, nu conteaza, oricum; prefer ca EU sa nu mai insist pe aceasta tema si te rog sa ma intelefi

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ina, pai cum sa abandonam subiectul, cine a lansat mesaje gratuit rautacioase?
De fapt nu tin neaparat sa aflu cine, sper doar sa nu fiu eu sau sa nu fie cineva care nu a avut aceasta intentie, si sa fi inteles tu gresit!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

ana-maria...si noi l-am primit, mie materialul mi s-a parut bun, un bumbac moale si matasos insa nu prea l-a purtat...e primit de curand...l-am spalat o data si se comporta ok, nu stiu cat rezista insa...
am inteles ca pretul e marisor, nu stiu daca e o afacere buna, dar ,cum ziceam, materialul mi-a placut, e foarte fin.
o sa vad dupa mai multe spalari...poate ajung la concluzia ta!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Iti vine de minune si culoarea si tunsoarea!
Sa nu intelegi, cumva, ca actuala coafura, nu ti-ar sta bine.

Citat:
citat din mesajul lui uali

am doar o poza acum de la nunta mea, o atasez sa vedeti ce coafura ne-stilizata am avut:))
http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/28102006?authkey=Gv1sRgCNfDu9yqvs2jsgE#

Medeea

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

255

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

hai ca m-ati facut sa rosesc, rochia aceea ascunde o burtica destul de rotunda,sunt slabuta dar cu burta

Uali, mie imi placea cum iti statea cu parul lung

daaaa, foarte mare burta cred ca ascunzi!!!

Esti gagica, ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Azi mi s-a intamplat ce nu mi s-a mai intamplat de mult: injineru' a adormit dupa 23

La fel am patit si noi aseara iar dimi la 7 cine era fresh???

20+

Apai ce crezi, ca mai mult de 7.30 am dormit si noi?? Dar macar decretez o secundiera (ca premiera a fost acu' juma' de an): nu s-a trezit deloc noaptea asta nici pt apa, nici pt lapte, nici pt spalat suzeta , nici de partzuri... deloc deloc E adevarat si ca a fost o noapte mai scurta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Eh macar asa ati scapat..la noi in schimb s-a trezit , si nici la pranz nu a dormit

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Vazut nasici frumoase si mirese si mai frumoase. Poza Inei mi-a ramas in minte inca de la inceput atunci de mult. Zici ca e de revista, si mai mult mi-a placut ca a avut o pata de culoare, acle cordon din talie. Uali e si ea frumoasa foc si chair semanati voi doua Ina si Uali, oti fi rude mai stii? Nasicile una si una, eu chair ma gandeam ca atunci cand o sa va pun poze de la nunta la care tocmai am fost nu o sa fiu o nasica asa spectaculoasa cum ati fost voi.

Ualiai PM
Inna sper ca nici eu nu sunt aceea care te-a necajit, daca da, imi cer scuze ca n-am facut-o intentionat. S apropo mi-ai ramas datoare cu link-ul la pozele din concediu, ca eu n-am vazut cand l-ai postat si vreau si eu sa ma delectez cu meleagurile insorite de langa mediterana.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput