Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

am gasit un topic super interesant aici...

Mergi la inceput

nu-i nimeni pe aici...hellooouuuuu!!!!....dormitzi???...

Mergi la inceput

hai ca mai scriu eu ceva...mi-e somn!!!!shi oricum e aproape luni, zi grea la mine, martzi shi mai grea, sa vedem miercuri cum va fi...joi deja pun gand pe we, iar vineri trece din reflex, sambata shi duminica chefuiesc

ma bag la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna dimineata , dau o cafeluta buna incarcata de energie pozitiva , buna dispozitie si ganduri bune

Mergi la inceput

'Neatza Ely, Neatza Gashca!!!

Ely de cafea!...suntem in pregatiri sa plecam la gradi....ajung azi la sala sau macar la cafeaua de dupa

o zi minunata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Heeei,buna dimineatzaaa!
Ne-am intors aseara de la Buzau,rupti de oboseala, dar cu amintiri placute .
Am fost in vizita la unchiul nasului lui PAul,om simplu,de la tara,cu o curte plina de pasari,frizer de meserie,si cu o sotie si o fata super de treaba. Ne-am simtit ca acasa intre ei,si Paul si mai si. L-a indragit tare pe mosuletul de 65 de ani,pus pe glume si poante si care iubeste enorm copilasii.
Am vazut Vulcanii noroiosi,le-am urmarit bulele fascinata. Ma asteptam la vulcani mai mari ,nu la niste movile cu lut de culoarea cimentului amestecat cu petrol ,dar dunele facute de vulcani cand erau mai mari erau impresionante. Pozele nu le-am descarcat inca.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

O zi minunata si o saptamana pe sufletul vostru va doresc si eu,sa avem toate parte de o saptamana buna .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Daca tot sunt de una singura pe aici,hai sa trec singura de 13,ca pentru mine nu e un numar fatidic,ba din contra,ca doar mama mea nu a avut ghinion nascandu-ma in asa zi speciala .
Nu mai sunt decat doua mesaje in afara de acesta si sarim pe 14 .

Mergi la inceput

M-am uitat pe ceva poze de la intalneala de la Atelier,o sa le vizionez inca o data cand am timp ca sa le studiez .
Ce as vrea eu sa stiu...care a fost cel mai mic copilas? Cat a avut? Eu pe Paul l-as duce pentru ca ar fi multi copilasi,iar el e la faza cand imita( sper eu ca la joaca cu ciocolata,nu la mancat ).
Spor la sala fetelor gimnaste si dansatoare cu noaptea-n cap ,cred ca deja sunteti acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimi .

Buna cafeaua Ely.

Azi si noi cu treburi administrative, drumuri. Revenim pe seara.

O zi cum va doriti

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput