Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 12
vladis spune:
buna dimi azi am fost lenesa, program de voie ...
ma bucur foarte mult ca am revazut ieri fete dragi si am cunoscut live prietene virtuale copiii au avut parte de distractie pe cinste, vlad s-a laudat la toata lumea cu diploma de "bucatares" si costumatia de rigoare cat despre poze, eu le am la www.dropshots.com/vladis#albums/atelierul%20de%20ciocolata" target="_blank"> album , dar o sa le trimit si pe contul comun de mail, ca sa descarce fiecare ce poze doreste.
cami a fost de departe cea mai harnica mamica si fotografa
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
DanaAlex spune:
Salut!!!
Vladis, o sa fur shi eu o poza de la tine...multzumesc!
Jone - am fost azi pe la 11 shi ceva in eforie sud,la joaca in parcul central, mi-a parut rau ca n-am luat numarul tau de telefon (povestea vietzii mele, am numerele impartzite in 2 telefoan, care functzioneaza cu aceiashi cartela shi uite din cand in cand patzesc ca azi- imi trebuie un numar shi e in celalalt telefon )...dar duminica urmatoare sosim iar in Ef. sud ...e frumos tare in parcul acela
Cryss- nu te-am mai sunat, pentru ca Eforie Nord era inchis centrul de joaca shi am fost in Sud, apoi la 12,30 am plecat spre Cta...
Happy, ai avut telefonul inchis Doamna minunata!!! itzi trimit maine pe fax docomentul de slabit ...de maine ma apuc shi eu de dieta, pana la ziua mea, ca am exagerat cu prajituri shi ciocolatzele, oaie afumata shi must ...bate 35 la usha luna asta
Diana -n-am mai venit in mamaia, ca lui Tibi ii era somn...shi mie ...vorbim mai spre seara cand se intorc pescarii
Printzesa Dana - drum bun la Deva!!! cred ca deja eshti acolo...cum este unchiul tau?...drum bun inapoi! sa va intoarcetzi cu bine shi cu veshti bune...sanatate shi inca o shansa la viatza unchiului! Doamne-ajuta!
noi am fost la Techirghiol, la Manastire, am aprins lumanari shi am cumparat de la maicutze prajituri de post shi chec, toate facute acolo... deosebit de gustoase, salamul de biscuitzi mi-a adus aminte de copilarie ....mai mergem shi duminica urmatoare, e un loc deosebit!
Dupa-amiaza, functzie de vreme, ma gandesc la o plimbare pe una din strazile cu castani (zona casa de cultura sau parcul liric) ca sa culegem castane
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Am trimis si eu poze pe contul comun, lipsesc cele cu Alexia (Crix) le-am pus pe un CD, daca in albumul de la semnatura sunt poze pe care nu le gasiti in e-mail, si le doriti, dati-mi PM cu poza si e-mailul vostru.
Angi am "luat-o" si eu pe Teo din albumul tau.
Dana am facut un CD pentru voi, cele care va intalniti mai des, poate il va putea aduce Adina la una din intalnirile voastre matinale. Ramane doar sa-l inmanez Adinutzei.
Va doresc duminica placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Dana am facut un CD pentru voi, cele care va intalniti mai des, poate il va putea aduce Adina la una din intalnirile voastre matinale. Ramane doar sa-l inmanez Adinutzei. |
multzumesc frumos ...promit ca ma ocup shi eu de pozele din iulie
~~~~~~~~~~~~~~~~
azi dimineatza m-am uitat printre concurentzii de la urmatorul concurs DC- Clipe de vara shi am constatat ca doua colege de topic participa - Crixia shi Mihaela 770...eu va spun amandurora: Succes!!! sa ne anuntzatzi sa votam! ...mai partcipa cineva cu fotografii? (am trecut rapid prin pagini, de Crixia shtiam, pe Mihaela am recunoscut-o....iertare, dar pe altcineva cunoscut n-am zarit!(pe pag.4, este cineva cu 2 foto: cta1/2 poze facute prin norvegia...cta= constantza/ o fi constantzeanca de-a noastra? sa shtim shi noi, s-o votam din solidaritate civica )
album Clipe de vara
happymumy spune:
Buna seara!
Super ziua de ieri! Ayli mi-a spus ca e cea mai super zi din viata ei.Noi, dupa cioco-festival, am fost la film, la Marmaduke.
Azi am fost si noi la sarbatoarea recoltei in Mamaia, am apucat sa iau si eu 2 guri de pastrama, ca pe urma, mi-a varzat Ayla un pahar de must peste pastrama, si n-am mai putut minca.
Apropos, am zarit in pozele pentru concurs si poza lui Dodo.M-as fi bagat si eu , dar mi-e lene sa descarc pozele de asta vara , de fapt, nu stiu unde am pus cablul.
Saptamina usoara va doresc tuturor, adulti si pici!
Scuze Lali, spun si eu cu intirziere "La multi ani!" lui Paul, sa-ti traiasca baiatul, sa fie norocos si sanatos!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
Cornelia spune:
Ce de bucatarasi am vazut .
Foarte frumoase pozele si se vede cat de bine s-au simtit protagonistii.
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui happymumy Apropos, am zarit in pozele pentru concurs si poza lui Dodo. M-as fi bagat si eu , dar mi-e lene sa descarc pozele de asta vara , de fapt, nu stiu unde am pus cablul. |
acum am cercetat mai bine concurentzii...daaaa, participa shi Dodo!!!!am recunoscut fotografiile, ne-am simtzit bine cu totzii in acea zi...sper!
sa ne anuntzatzi cand incepe votarea, ca nu cumva tocmai noi, constantzencele sa nu votam, da?
Happy, am eu poze frumoase cu Ayla , intra pe mess shi tzi le trimit
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Cornelia Ce de bucatarasi am vazut . Foarte frumoase pozele si se vede cat de bine s-au simtit protagonistii. |
shi noi, mamicile, ne-am simtzit bine , dar ne-atzi lipsit shi ne e dor de voi, cele care n-atzi putut ajunge
heyyyyy...vine pagina 13, facem un efort s-o depashim in seara asta, sa incepem saptamana voioase, pe pagina 14
dau o shi un
DanaAlex spune:
Happy, la film traducerea este scrisa sau vorbita???...i-ash duce shi eu pe ai mei...cum e atmosfera in sala?
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)