Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac tu n-ai mai facut poze la burtos?

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Ba da Roxy, mi-a facut sotul cu iphone-ul, iar eu acum o sapt din dorinta de a face putina curatenie in calc, am sters nu stiu ce aplicatie a lui si nu mai poate sa puna pozele pe calc, dar mi-a facut ieri sor-mea o poza si am sa o rog sa mi-o trimita ca sa o pot posta, iar daca nu am sa imi fac cu aparatul nostru una.

Apropo, o sa vedeti ca mi-a crescut burtica, iar de sani nici nu mai vb, parca as fi laptareasa

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

ce fac burticile frumoase???vorbarete,ca de obicei..
eu ma simt mai bine..cresc pe zi ce trece..ma fac MAREEEEEEEEEEEE.
voiam sa va intreb daca aveti ceva idei despre yoga pentru gravidute...ca as vrea sa ma inscriu si eu ca sa fac ceva miscare..nu sa stau si sa astept sa ajung la 80 de kg
si inca ceva...mi-am facut un obicei din a bea zilnic la sv un ness mic(o lingurita)..credeti ca e rau?? dr mi-a spus ca pot bea 2 cafele(referindu-se la cafeaua greceasca care se serveste in cescute mici).. voi,cele care sunteti la a2-a sarcina ati baut zilnic cafea???
eu daca nu beau ma doare capul...cum beau,cum trece capatana

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 16+

Asa este cafeaua/nessul ajuta la dureile de cap/migrene , daca tu nu te simti rau nu cred ca poate face rau o cescuta, important este sa nu exageram cu nimic totul se poate consuma cu moderatie

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

si acum inca o intrebare....cred ca am simtit bebica miscand...cred....
cine poate sa imi explice exact simtirile care le ai....ca eu nu stiu sigur daca e bebica...eu mai toata viata mea am avut probleme cu intestinele si mai mereu am simtit cate ceva acolo...acum parca e ceva mai jos decat este de obicei...si e o data si gata...dar totusi.....sa tip ca e bebica sau sa ma abtin??????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Eu stau cu mana pe burtica si asa il simt cel mai bine pe bebe. E ceva diferit, eu iti spun ce simt la mine : ca si cum ar face cineva un balon din guma si l-ar sparge sau ca si cum ar ciocani cineva la usa, depinde de pozitie. Eu zic sa tipi ca e bebelina voastra activa.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor svetlana nu a aparut cu vesti de la eco?

mandreea ce faci?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Buna fetelor...imi cer scuze ca asa tarziu scriu.. si stiu ca v-ati interesat de mine (am citit totul...), dar sunt la serv, e sfarsit de luna si e o nebuneala aici, mai apuc sa intru sa citesc si nicidecum sa scriu...
[b]Strumphy[\b] - baga-ma pe lista... a ramas acum joi la 6 seara, da? numai ca eu la 6 termin serv, si o sa intarzii putin (6.30)-daca se poate un tel ca sa va gasesc cand ajung...
[b]Madutza [\b]- te invidiez in sensul bun ca simti bb, si eu as vrea.. dar tre sa mai astept, ca inca suntem mici
[b]Cris85[\b] - in ceea ce priveste baietelul, si eu sunt la fel, mereu mi-am imaginat ca voi avea fetita... dar uite ca s-a implinit visul sotului .. am aflat noi aseara la eco.
[b]laleley07[\b] imi pare rau pentru starile tale de rau.. ai grija de tine
[b]catanik[\b] referitor la bb2, eu am aceleasi planuri, si a doua oara mi-as dori totusi o fetita, dar ce-o da Dumnezeu ...
[b]Monas[\b] cred si eu ca ti-e greu cu restrictiile la mancare, as fi suferit foarte mult la cat de pofticioasa sunt, ai grija de tine ce bb
[b]Miki1979[\b] ai dreptate cu bb dupa 14 sapt, eu vad ca la mine a inceput sa-si faca loc si mi-am luat pantaoni deja
[b]bb_yasmi, roxy_s[\b] referitor la apa, si eu beau destul de mult (vreo 2lpe zi), dar asa eram si inainte... si wc e al meu si zi si noapte, cred ca i-am innebunit deja pe colegii de serviciu
[b]stefyapost[\b] eu nu beau cafea deloc pentru ca nu-mi place, in schimb imi place ness-ul, dar sotul mi l-a scos si p'asta din meniu. Am ramas cu ceaiurile (negru si verde)... nu pot sa renunt, dar nici nu le fac tari
[b]Pisuc mic [\b] insanatoseste-te, laptic caldut + laptic....
[b]mandreeac[\b] o sa ma alatur voua cu baietelul meu

deci, fetelor, am fost ieri la eco... a durat vreo juma de ora, mi-a facut 4d, si am vazut bb-ul ff bine, a fost prima data cand l-am vazut format si a fost superb, ne-a dat si din manuta... e rezultatele au fost foarte bune, acum tre sa fac triplul test pana la sf saptamanii(apropo, daca stie cineva sa-mi recomande unde sa-l fac, ca eu am eco facuta de dr. Rotaru Octavian). Da, si cum am spus si mai sus, e ...

Va pupacesc pe toate si sa stiti ca chiar daca scriu rar si raspund mai greu... incerc sa tin pasul cu cititul macar.

Waiting for a miracle !!! 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetelor svetlana nu a aparut cu vesti de la eco?

mandreea ce faci?

20+

Exact acum am aparut si eu... te pupik

Mergi la inceput

Apropo, se poate face ca sa apara automat in semnatura caruciorul albastru?
Si la inceput acolo, sunt pusa in lista dr Cezara... de la Giulesti, ma mutati la dr Rotaru pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:

si acum inca o intrebare....cred ca am simtit bebica miscand...cred....
cine poate sa imi explice exact simtirile care le ai....ca eu nu stiu sigur daca e bebica...eu mai toata viata mea am avut probleme cu intestinele si mai mereu am simtit cate ceva acolo...acum parca e ceva mai jos decat este de obicei...si e o data si gata...dar totusi.....sa tip ca e bebica sau sa ma abtin??????

Eu stau cu mana pe burtica si asa il simt cel mai bine pe bebe. E ceva diferit, eu iti spun ce simt la mine : ca si cum ar face cineva un balon din guma si l-ar sparge sau ca si cum ar ciocani cineva la usa, depinde de pozitie. Eu zic sa tipi ca e bebelina voastra activa.

la mana nu simt....cred ca inca e devreme...dar exact cum ai explicat simt..cum se sparge un balon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, mai sincer nici mie nu mi se pare mai maricica fata de ultima pozuca. E la fel. Eu acum ca ma simt rau parcanici burtica nu mai am asa mare...sau mi se pare d ela starea asta...Miine ma cintaresc sa vad ce si cum.
Stefy, nu yoga iubita. Nu ma intelege gresit, poate nu toata lumea adera la principiile mele asa ca nu vreau sa povestesc mai multe, dar ce zici de o gimnastica pt gravidute? Sau taeboo, orice altceva...Eu nu cred ca esti grasa, iti sta f bine asa mai cu forme, e un stil care te prinde .Cafelutza eu am baut la primele 2 sarcini zilnic. SI beam cite o stacana. Cafeaua iti ia din calciu si de aceea ar fi cam nerecomandata...dar eu am baut fara probleme, pe bb nu-l afecteaza. Acum nu mai beau deloc desi eram mare bautoare si mi-e pofta si acum uneori, dar am vrut sa-mi tai un viciu
Pisucmic, succes la conferinte si la prezentari!!!
Alinaati mai crescut si voi??
Mandreea, pai macar burtica sa aveti si voi slabaturilor...dar de sani ...eu nu ma plang...sau ma plang mai degreaba ca mie nu-mi cresc
Svetlana, ma bucur ca totula fost in regula la eco

Miine imi sun si eu drita, poate merg sapt viitoare la control si o noua eco...ar fi timpul, mi-e si mie dor de mititelul din burtica

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, eu nu prea beau apa...dar am observat c arecuperez seara, de fiecare data cind ma scol pt toaleta beau cite un pahar..Beau cam 3-4 pahare pe noapte...Ziua...nu stiu dc beau unul Tb sa reconsider problema.

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput