Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Roxy, mai sincer nici mie nu mi se pare mai maricica fata de ultima pozuca. E la fel. Eu acum ca ma simt rau parcanici burtica nu mai am asa mare...sau mi se pare d ela starea asta...Miine ma cintaresc sa vad ce si cum. Stefy, nu yoga iubita. Nu ma intelege gresit, poate nu toata lumea adera la principiile mele asa ca nu vreau sa povestesc mai multe, dar ce zici de o gimnastica pt gravidute? Sau taeboo, orice altceva...Eu nu cred ca esti grasa, iti sta f bine asa mai cu forme, e un stil care te prinde .Cafelutza eu am baut la primele 2 sarcini zilnic. SI beam cite o stacana. Cafeaua iti ia din calciu si de aceea ar fi cam nerecomandata...dar eu am baut fara probleme, pe bb nu-l afecteaza. Acum nu mai beau deloc desi eram mare bautoare si mi-e pofta si acum uneori, dar am vrut sa-mi tai un viciu Pisucmic, succes la conferinte si la prezentari!!! Alinaati mai crescut si voi?? Mandreea, pai macar burtica sa aveti si voi slabaturilor...dar de sani ...eu nu ma plang...sau ma plang mai degreaba ca mie nu-mi cresc Svetlana, ma bucur ca totula fost in regula la eco Miine imi sun si eu drita, poate merg sapt viitoare la control si o noua eco...ar fi timpul, mi-e si mie dor de mititelul din burtica Simona, mami de baieti David si Matei si 17+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
pai de ce nu yoga??? e ceva mai lenjer...si eu am fost un fel de vacutzasi nu prea am facut exercitii si din cauza asta vreau ceva mai lenjer...gimnastica sau taeboo e mai greu..adica muncesti mai mult...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+
simonacip spune:
Stefy, am citit multe despre yoga si desi e o moda acum si este promovata pe oriunde, nu e buna pentru suflet.Daca vrei si ai timp iti pot da sa citesti o carte, este si pe net. Doar dc vrei.
Gimnastica pt gravide e foarte buna, te si pregateste pt nastere, sse fac doar miscari permise in sarcina...
Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
citat din mesajul lui simonacip Stefy, am citit multe despre yoga si desi e o moda acum si este promovata pe oriunde, nu e buna pentru suflet.Daca vrei si ai timp iti pot da sa citesti o carte, este si pe net. Doar dc vrei. Gimnastica pt gravide e foarte buna, te si pregateste pt nastere, sse fac doar miscari permise in sarcina... Simona, mami de baieti David si Matei si 17+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
cand zici gimnastica pt gravide te referi la lamaze??? exercitiile alea care te invata sa respiri?? vreau sa fac si din alea,dar se fac cand e mai inaintata sarcina
simonacip spune:
Lamaze e foarte bun intr-adevar, dar acelea sunt tehnici de respiratie mai mult. Nu, e vorba despre cursuri pt gravide, cu exercitii speciale pt brate, picioare, au si mingii mari pe care sa stai si sa te legeni pe ele, ca sa devina mai elatica zona accea...eu n-am facut dar stiu fete care au facut si au fost multumite. Am vazut si pe usa cabinetului dritei mele o informare despre un astfel de curs pt gravidutze...dar eu nu prea am timp sa merg din pacate...ca tare m-as duce...
SVETLANA_B spune:
Simonacip si restul fetelor, voi cam la cat timp mergeti la eco? Simona, sa ne zici ce mai vezi pe la eco...
Waiting for a miracle !!! 14+
strumphitza spune:
Buna seara fetele
Mult ati mai scris azi ... ati baut ceva energizant de dimineata???
Abia acum am reusit sa citesc tot, dar de retinut nu prea... neuronu` de gravida mama lui
Catank, felicitari pentru fetita ... si sa va traiasca si sa fie sanatoasa
Svetlana , baietel? felicitari .. vad ca din ce in ce mai multe mamici de baietei care se visau mamici de fetite... eu maine aflu ce fel de mamica o sa fiu, desi eu mamica de fetita ma vad, poate maine ma dezumflu
pisuc si simona, sanatate si tuturor fetelor csre mai sufera de greturi.
despre intalnire, eu am spus joi la 6 la unirii ca asa s-a sugerat ca ar fi mai bine si ar veni mai multe fete dar la unirii unde? la restaurant ? care ? astept sugestii si astept inca sa se mareaca lista sa fim cat mai multe la intalnire ca doat 2-3 nu merje`
pup si mai vorbim mai tarziu
PS: scuze de greseli dar ce sa ii fac daca scriu de pe chicineata asta de mini laptop si mai am si unghile lungi ?
BB on board!!! 14+
SVETLANA_B spune:
[b] Strumphy [\b] bafta maine la eco... sa ti se implineasca dorinta, ca eu cand am aflat ca e baietel... nu m-am dezamagit, dar am ramas un pic blocata, eram foarte sigura ca va fi fetita, dar se pare ca e anul baieteilor, cum a mai spus cineva mai demult.
Referitor la unde sa ne vedem... eu propun langa Raiff la Unirii, daca stiti unde e, pt ca la McD isi da toata lumea...
Eu o sa mai intru maine, ca din pacate tre sa plec acum de la serv, sa ma intalnesc cu o prietena, apoi cu sora... si apoi e f tarziu.
Pana maine, o noapte usoara va doresc.
Waiting for a miracle !!! 14+
stefyapost spune:
citat din mesajul lui simonacip Lamaze e foarte bun intr-adevar, dar acelea sunt tehnici de respiratie mai mult. Nu, e vorba despre cursuri pt gravide, cu exercitii speciale pt brate, picioare, au si mingii mari pe care sa stai si sa te legeni pe ele, ca sa devina mai elatica zona accea...eu n-am facut dar stiu fete care au facut si au fost multumite. Am vazut si pe usa cabinetului dritei mele o informare despre un astfel de curs pt gravidutze...dar eu nu prea am timp sa merg din pacate...ca tare m-as duce... Simona, mami de baieti David si Matei si 17+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
am sa incerc sa iti urmez sfatul...sa vad pe unde gasesc o sala care sa faca si astefel de cursuri.....ceva tre sa fac ca am sa fac un popou cat casa poporului daca stau asa
miki1979 spune:
citat din mesajul lui SVETLANA_B Simonacip si restul fetelor, voi cam la cat timp mergeti la eco? Simona, sa ne zici ce mai vezi pe la eco... Waiting for a miracle !!! 14+ |
svetlana, eu merg acum la 3 saptamani, asa ,ma cheama doctorul meu..
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu
simonacip spune:
Svetlana, eu am intrat in 18 s si abia am facut 2 eco...dar cam la o luna asa ar fi trebuit sa fac, dar s-a nimerit si drita mea in concediu si alte si alte...Sper sa-mi intru insa in normal.
Strumphi, lasa buna si chichineata aia ca stim de tine!!!
Ma intind nitel ca mi-e rau..ce-o mai fi si asta...m-am vaitat azi la voi de v-am zapacit.Uuuff, mi-e ciuda!