Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
miki1979 spune:
svetlana, pt tripul test poti sa-l afci la Geneticlab in bucuresti, e un laborator specializat pe genetica si bun din cate stiu eu..sau Cytogenomic..cauta-le pe net si vezi ce ofera fiecare ( costuri, etc )
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SVETLANA_B Apropo, se poate face ca sa apara automat in semnatura caruciorul albastru? Si la inceput acolo, sunt pusa in lista dr Cezara... de la Giulesti, ma mutati la dr Rotaru pls Waiting for a miracle !!! 14+ |
Felicitariiiiiiiii! Suntem la acelasi dr si amandoua cu baietei! Da se poate face sa apara automat! Te duci la profil personal, editeaza profil , apesi pe + la optiuni si la semnatura scrii intre paranteze drepte baietel, daca nu ma insala memoria!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n fetelor svetlana nu a aparut cu vesti de la eco? mandreea ce faci? 20+ |
Alina suntem bine si eu sunt bebe si sunt tare fericita ca a inceput sa miste. Imi tot ziceai tu sa stau linistita, dar eu abia adormeam noaptea, ca nu intelegeam de ce bebe nu da semne si intr-un final s-a indurat si el sa nu ma mai chinuiasca.
Ai ajuns la jumatatea sarcinii, felicitariiiii
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+
mandreeac spune:
Simo eu ma bucur ca mi-au crescut, dar nu ma asteptam sa creasca atat de mult si intr-un timp asa de scurt! sa nu iti mai fie asa rau, offfff, ar fi trebuit sa iti treaca, dar se pare ca bebe 3 e nazdravan!
zuzau spune:
Salutare burticilor.. sunt noua pe aici.. cum ma adaug si eu la Fluturasi de martie 2011?
pisucmic spune:
Uf, raceala asta!
Am dormit o ora si parca m-am trezit si mai racita...
Voi bea un ceai cu multa lamaie si miere. Voi ce ati mai luat, ca stiu ca ati fost mai multe racite? Pot sa pun vitamina C in ceai (gen fiole, sau efervescenta)?
Altceva? N-as lua deocamdata Paracetamol ca nu am febra, doar dureri usoare in gat, stranut, imi curge tare nasul, mai tusesc.
Va pup pe toate (dar de departe sa nu vad dau)
PS: Roxy, n-o sa faci daca stai frumusel acasa. Eu am luat de la lume, ca foarte multi colegi sunt raciti, si desi m-au ferit, virusul inoata prin aer...
PS2: azi am fost tare smechera . Mi-am dat seama ca ma pot uita singura la bebe . Am pus o sonda de eco pe burtica si m-am uitat vreun minut la minunea mica. Nu e sonda de abdomen de gin, dar i se vedea inimioara si era ultrasimpatic ca tot mai dadea din maini si un pic si din picioruse, un dragalas... M-am amuzat ce sus pun deja sonda ca sa vad (ma dusesesm jos si vedeam vezica )
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 12+
zuzau spune:
Salutare burticilor. sunt noua pe aici.. cum ma adaug si eu in lista de Fluturasi Martie 2011? Multumesc
bb_yasmi spune:
svetlana felicitari pt cuculetz!!!! inca un baietel la odisee....o sa avem cu cine ne sfatui in pb specifice baietilor... eu am fost la eco tot la 2 sapt max 3. acum am mai "lungit" termenul 4 sapt dar dupa iarasi se nimereste la 2 sapt ca tre sa fac morfo
andreea de abia astept ssa iti vad burticu'....
stefy eu am simtit ca niste zvacnituri primele miscari la bb2 si s a simtit direct la mana, adica si sotzul si doctorul la 15 sapt au simtit si ei. acum simt ca niste "suturi" repetate in acelasi in loc. si insista asta micu' nu gluma
pisucmic eu am fost racita de 4 ori sarcina asta :( si am luat oscilum si a fost f bun.
simo tu stii de ce bag eu atata apa in mine?? in primul rand de frica sa nu agraveze crapaturile de pa burta :((, adik sa fiu super hidratata. de aici si diferenta ffff mare de greutate seara cu dimi, dimi am 60,1-60,2 kg si seara am chiar si 61,5 kg de la atata apa...
strumfi astept sa ne dai maine vestile cele mai bune!!
stefy mie in poze imi pari destul de slabuta . nu cred ca vei avea pb cu greutatea.
eu am o durere de burtica jos ca la ciclu....offf ca de mult nu le-am mai avut....
cine mai merge la eco sapt asta??
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
viss spune:
buna, fetelor. aucm 1 ora, am scris un mesaj lung tare, cand sa-l trimit ,s-a sters.am apasat eu pe ceva-asa ca am mai citit putina hematologie, si acum m-am reintors la voi.
subscriu la 6. la unirii, am auzit ceva de Raiff- nu stiu unde e, pe mine nu ma deranjeaza ca gasesc- ma indruma sotul, e bucurestean, dar unora le-a placut la Unirii etajul 3- restaurant, ptr ca are loc de joaca ptr copii, si sa nu uitam, unele dintre noi, mai au un bebe mare
monas - lasa, ca sunt eu alaturi de tine. lumea..lumea e mare, plina de taranisme,dornica sa se bage in viata noastra cand nu avem nevoie,si sa dispara la nevoie..la mine soacramea e in soc de cand a aflat ca avem gemeni.se gandeste saraca ca o sa ne mutam la ea in martie,si o sa fie asa o galagie, si plin de copii- ea nu si-a dorit nici copii ei- noroc cu socrumiu- vorbele ei,asa ca..are o fobie.ma doare, mi-as dori sa o vad ca ii priveste cu dragoste, dar nu-i nimic am sa compensez eu - timp de 3 ani, cu fiecare injectie facuta in masina, la botezuri, nunti,ma gandeam ca nu ma las in veci- pana nu-mi vad copilul/ copii alergand in jurul nostru.. iar ea sa-si ia un sprei antialergic
cris83 - nu cred ca sangerarea din scaun are legatura cu boala ta reumatismala( dar nu e exclus).mai curand cu hemorozii. eu am facut de-astia, ptr ca hormonii luati de-a lungul timpului dau constipatie, iar sarcina vine cu alt supliment de constipatie peste, asa ca ..nu te mai gandi, sau gandeste-te mai putin.cu ochii in lacrimi cand ai dureri, viseaza un pic la viitor.boala va ramane, dar supliment vei avea o oaza de bucurie.
14 SA
viss spune:
mai pisuc, dar smechera esti. pai sunt teribil de invidioasa pe tine.rau de tot. si tu acum ai descoperit ca poti pune sonda un pic? off....vreau si eu o sondita, sa vad ca misca- o data pe saptamana..esti cea mai tare dintre noi.mi-e ciuda ca nu am nici o prietena, cu sonda..nici o pila la medicala in Coltea-unde lucrez, sa-mi faca si mie pe plac cateodata
14 SA