Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi svetlana felicitari pt cuculetz!!!! inca un baietel la odisee....o sa avem cu cine ne sfatui in pb specifice baietilor... eu am fost la eco tot la 2 sapt max 3. acum am mai "lungit" termenul 4 sapt dar dupa iarasi se nimereste la 2 sapt ca tre sa fac morfo andreea de abia astept ssa iti vad burticu'.... stefy eu am simtit ca niste zvacnituri primele miscari la bb2 si s a simtit direct la mana, adica si sotzul si doctorul la 15 sapt au simtit si ei. acum simt ca niste "suturi" repetate in acelasi in loc. si insista asta micu' nu gluma pisucmic eu am fost racita de 4 ori sarcina asta :( si am luat oscilum si a fost f bun. simo tu stii de ce bag eu atata apa in mine?? in primul rand de frica sa nu agraveze crapaturile de pa burta :((, adik sa fiu super hidratata. de aici si diferenta ffff mare de greutate seara cu dimi, dimi am 60,1-60,2 kg si seara am chiar si 61,5 kg de la atata apa... strumfi astept sa ne dai maine vestile cele mai bune!! stefy mie in poze imi pari destul de slabuta . nu cred ca vei avea pb cu greutatea. eu am o durere de burtica jos ca la ciclu....offf ca de mult nu le-am mai avut.... cine mai merge la eco sapt asta?? mamica fericita de printesa si 18+ baietel |
tu esti la a2-a sarcina si se zice ca se simte mai devreme. cat despre poze...dau bine in poze,sunt fotogenica
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+
Deea99 spune:
Viss si eu am patit la fel cu mesajul de mai de vreme...ba m-am enervat de am zis ca ma las de forumit...asa de nepriceputa sunt cu netul
sa vad ce imi amintesc..
Svetlana felicitari pt baietel!!!
fetele care m-au incurajat cu durerile de burtica
pt cine avea probleme cu usturime la pp (scuze ca nu am retinut) mai poti face spalaturi cu bicarbonat de sodiu ...o linguritza pusa intr-o cana de apa...spalaturile sunt externe...eu si acum mai fac...am o sticlutza de la un sampon , pun apa calda in ea pun bicarbonatul; si ma limpezec....
Strumfytza eu azi am crezut ca mergi la doctor
dar e bine si maine ca daca e fetitza ne-am scos fetelor...ne da o limonada
Restaurantele la unirii sunt la etajul 4...acum nu stiu unde sa ne gasim, ca nu le stiu denumirea...e si loc de joaca acolo..se poate servi un suc o cafea o duda fix la locul de joaca...ar fi bine pt fiimea si pt Cristi a lui Madutza
eu vreau sa vin dar maine am si intalnire cu o tipa sa vina sa o mediteze pe fiimea...mi-a zis ca poate doar joi..acum sper sa vina pana-n 5 sa putem pleca si noi....ora cu ea o stabilesc maine pe la 13
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+
dorinut@ spune:
Salutare burtici!
Stefy
Confirm si eu prezenta la intanire joi la 6 la Unirii.
Stiu ca a intreb o fata (sorry nu mai stiu numele) la cat timp se repeta analiza pt toxo pt cele care sunt imunizate. Am intrebat-o si eu pe dr mea si mi-a spus ca sunt doua directii sa le spunem:
- cea americana, adica daca o viiitoare mamica are toxo negativa, doar in cazul in care se observa ceva ciudat la eco, i se recomada se repete analiza toxo, altfel daca totul e ok, nu o mai repeta.
-calea franceza, pentru ca la ei se inregistreaza multe cazuri de toxo, ei recomanda sa repeti in fiecare luna
In Romania maj medicilor merg pe a doua recomandare dar cu repetare la 2 luni. Deci eu am facut la 10
sapt si cel mai probabil mai fac la 18 sapt (adica vineri).
Va pupacesc
------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag
Ana-Maria
roxy_s spune:
svetlana sa creasca mare si sanatos baietelul mic din burtica. ma bucur tare mult ca este bine
zuzau o sa te inregistreze madutza cand intra. bine ai venit la noi, iti dorim sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
tu scrie mesaje, intreaba ce vrei , asta ca sa scapi de moderare. ca altfel trecem peste mesajele tale si nu le vedem ca apar tarziu.trimite-le asa unul dupa altul.
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
ailed_dota spune:
Buna fetelor!
Svetlana felicitari, si eu as vrea, iar sotul si mai si...
Sunt trista numai eu nu stiu ce e din fetele cu burtica ca a mea...
madutza o idee geniala mi-ai dat o sa-mi fac poza din profil,sa stii cam asa e si burtica mea, mai mult jos si se vede mai bine dimineata inainte sa mananc....
Zuzau , parca? bun venit...
Strumphitzo succes! sa fie fetita sa aiba atatia baietei pe cine curta...
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
dorinut@ spune:
Viss si Monas si eu visam sa am gemeni (desi nu am niciun caz in arborele genealogic ), mi se pare ceva de vis si sunt de parere ca D-zeu alege femeile cele mai puternice sa fie mamici de gemeni si nu sunt vorbe aruncate asa. Si noi celelalte suntem puternice dar voi sunteti alese .
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
roxy_s spune:
pisucmic ce bine de tine ca vezi bebele cand vrei tu.
dorinut si eu trebuie sa repet toxoplasmoza, mi-a zis s-o repet lunar. dar crezi ca am ajuns? deja au trecut vreo 2 luni cred, si mai mult. trebuie sa merg, am tot zis dar.....
deea tu cum te mai simti?
Deea99 spune:
Pisuc mic te sarisem chiar pe tine care esti in suferintza
eu m-am des de minune cu lamaie si miere...ceai nu prea am putut sa beau decat in primele 2 zile
deci ei o lamaie o cureti de coaja si de cea alba cat poti. mie mi se parea amara....apoi o tai feliute si o apesi putin cu o furculitza...dupa pui miere cata vrei...se face un sirop bun si tare emolient pt gat...crede-ma caci cu asta m-am pus pe picioare ...si in nas mi-am tot pus apa de mare de la humex....
am luat si paracetamol dar facusem febra intr-o seara
apoi o tipa care e asistenta in domeniu mi-a spus ca mai poteam lua stodal pt tuse si oscilo ...in primele zile 3 pe zi apoi cate o doza
am mai gasit pe un forum niste tratamente homeopate si i-am scris unei fete sa imi explice ce si cum despre ele...mi-a zis ca sunt reomandate si in sarcina ..si nu numai...ele isi trateaza bebelusii...de la dureri dentare, la nasuc infundat , raceli si tuse.
as vrea sa ma aprovizionez si eu cu ele , dar se gasesc doar la anumite farmacii.............................................................
Sanatate multa va doresc fetelor ...Pisuc mic si Cris85
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+
dorinut@ spune:
Tocmai am vb cu o tipa la telefon care mi-a zis ca la 16 sapt i-a confirmat dr ca bebe e fetita si la 20 de sapt i-a zis ca baiat .
Asa ca desi eu il alint tot timpul pe Razvanel (nu mai e Edi (:D)) 100% sigura o sa fiu la 20 de sapt, adica pe 15 oct.
Pentru cele care vor sa afle la 12-13 sapt si nu stiu, mie mi-a zis la varsta respectiva ca e fetita..so mai bine mai asteptati .
Ana-Maria
roxy_s spune:
ailed hai ca mai ai putin si mergi si tu la eco si o sa vezi ce este bebele. daca vrea sa va arate