Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Salutare burtici! Stefy Confirm si eu prezenta la intanire joi la 6 la Unirii. Stiu ca a intreb o fata (sorry nu mai stiu numele) la cat timp se repeta analiza pt toxo pt cele care sunt imunizate. Am intrebat-o si eu pe dr mea si mi-a spus ca sunt doua directii sa le spunem: - cea americana, adica daca o viiitoare mamica are toxo negativa, doar in cazul in care se observa ceva ciudat la eco, i se recomada se repete analiza toxo, altfel daca totul e ok, nu o mai repeta. -calea franceza, pentru ca la ei se inregistreaza multe cazuri de toxo, ei recomanda sa repeti in fiecare luna In Romania maj medicilor merg pe a doua recomandare dar cu repetare la 2 luni. Deci eu am facut la 10 sapt si cel mai probabil mai fac la 18 sapt (adica vineri). Va pupacesc ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() ![]() Ana-Maria |
nu la mine tre sa confirmi....cred ca la strumfhi
cea mai fericita
![](smiley_pregnant.gif)
![](bebic.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
stefy si mie mi se pare ca arati foarte bine, nu esti deloc grasa.
S-a intamplat minunea mult asteptata18+
![](images/user_woman.png)
dorinut@ spune:
Pisuc Legat de lamaie eu beau in fiecare zi preventiv. in per cand eram racita si tuseam si banuiam ca as putea fi pregnant, luam Stodal(asa cum ti-a recomandat si Deea) care se tin sub limba.
Dar cea mai 'sfanta/ ramane tot lamaia la raceala.
Si la mine colegii sunt raciti bocna..mereu ma iau de ei sa ia distanta, le-am zis ca-i rup in bataie daca imi dau raceala.
Si ma gandesc ca de-acum incepe sezonul de raceala si in metrou e aglomerat stai 'bouche a bouche'..crek imi iau masca.
Deci daca vedeti pe la metrou o nebuna cu burtica si cu masca a la Michael Jackson it's me
------------------------------------------------------------------------------------------ 17+ cu ursuletul meu drag
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Ce vrei Stefy neuronul ala mic..se da huta huta..am vrut sa scriu 'Strumphy'..dar degetele mele n-au vrut .
------------------------------------------------------------------------------------------ 17+ cu ursuletul meu drag
Ana-Maria
roxy_s spune:
dorinut dar cum se poate asa? tot ce este posibil, se poate si asa. sunt curioasa , cand merg data viitoare la 22 saptamani este tot fetita?
roxy_s spune:
strumphita mai ai putin si vezi bebele. sa intri repede maine sa ne zici
bulina_mica spune:
fetelor vreau sa va zic ca tocmai am venit de primul curs de gimnastica pentru gravidutze si a fost foarte fain (sper sa nu fac febra musculara), recomand la toata lumea care nu are interdictie
si bebelushul nu l-am simtit inca deloc, sunt eu anormala? ca la eco se vede ca misca si e foarte activ
va pup pe toate
Gravidutza fericita 18+ cu
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui roxy_s dorinut dar cum se poate asa? tot ce este posibil, se poate si asa. sunt curioasa , cand merg data viitoare la 22 saptamani este tot fetita? ![]() ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata ![]() ![]() |
Roxy tu de cand ti-a zis prima data ca e fata ai mai facut eco si a ramas tot fata nu?
Tipa respectiva era innebunita dupa fetite, ea se vedea mami de fetita ..si acum e morta dupa baietel, cica nu l-ar da nici pe 100 de fete. Normal tot bebele ei e.
Al meu individ (sotul) desi lui cxhiar i-a fost indiferent ca ce e bebe, el nu e convins 100% ca e baiat. Ne-am uitat pe site-ul ala pus de bb_yasmy_cred si a zis ca nu, ca seamana prea tare pana la 16-17 sapt... Eu in schimb cred ca e baiat nu stiu de ce, dar asa cred.
------------------------------------------------------------------------------------------
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Ana-Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui zuzau Salutare burticilor. sunt noua pe aici.. cum ma adaug si eu in lista de Fluturasi Martie 2011? Multumesc |
Bine ai venit si sarcina usoara! Trebuie sa postezi un mesaj cu datele datele si anume data nasterii, data probabila a nasterii bebelusului si data ultimei menstruatii. Scrie 10-12 mesaje cat mai repede, la orice subiect ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real, sa nu sarim peste mesajele tale.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Andreea B.
![](smiley_pregnant.gif)
![](bebe.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Zuzau bun venit!!!
mai scrie cateceva despre tine...asa faci si mesaje si aflam si noi cate saptamani ai cum te simti etc
Roxy, eu in linii mari sunt bine...sufar inca de lene...cred ca s-a cronicizat
Dorinutza interesanta explicatia ta cu toxo...eu cred ca sunt pe metoda franceza...dar oare ce trebuie sa se vada la eco...doamne doar nu-l ataca pe bebe...nah, ca la baba i-a intrat alta in cap
Monas , nu mai pune totul la suflet..lasa sa iti intre pe o ureche si sa iti iasa pe cealalta...
daca e sa o luom asa e greu de crescut si un singur copil....eu stiu ce inseamna pt ca am crescut-o fara nici un ajutor pe Fiicamea si eram eu cu ea 24-din 24...sotul cand era acasa zicea ca ii e frica sa se bage sa-i faca baie sau la papa si uite asa fata nu s-a vrut cu nimeni ....dar ca mame intotdeauna cineva acolo sus neiubeste si ne da putere...lasa ca o sa fie bine
Viss si pe tine te incurajez la fel...si daca ai putea sa nu te muti la socrii ar fi foarte bine...eu am facut prostia sa merg la ei , ca deh eram operata...dar nu am stat mult vreo 3 saptamani si credeam ca o iau razna...nici eu nici fata nu am fost o bucurie pt ei...inafara de ajutorul de la baitza nu prea imi face nimic...nici nu ma simteam bine...refuzam iesirile din camera cand erau ei acasa...nici ei nu intrau, mai ales socrul la fatas cand veneau acasa...asa ca operata si cu ajutorul promis la 3 zile dupa iesirea din spital sa vezi ce stateam aplecata pe cada si spalam la ligheam hainele fetii.....ca daca le puneam in apa nu se impiedica mnimeni sa mi le dea si mie intr-o apa...asta e...i-am zis la sot sa plecam si el era cam spertiat...dar odata ajunsa acasa chiar daca mi-a fost tare tare grau....parca scapaserm din puscarie...si incet incet mi-am pus ordine in ganduri si in activitati si mi-am capatat un ritm...chiar daca erau zile cand dimineata pe la 5-6 cand se trezea fata eu ma tineam de pereti sa merg la bucatarie dupa lapte, eram fericita ca nu ma mai priveste mineni piezis.....
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+