Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu cred ca ajung si la 3l/zi cateodata, sunt ca o rata. toata ziua trebuie sa ia al meu apa. dar si wc-ul este al meu

stefy eu beau aproape zilnic cate o cafeluta cu lapte si inainte nu puneam gura pe cafea, nici nu vroiam s-o vad. daca iti face bine bea, ca o cescuta mica nu are nimic.

lalely tu nu-ti poti lua concediu medical? mcar cateva zile. sa vezi ce-ti revii daca stai acasa, altfel este, mult mai bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris85

salut fetelor, vroiam sa va scriu insa asteptam sa faceti capitolul nou..odata am incercat sa-l fac dar nu am fost in stare..asa ca las treaba asta pe mana priceputiilor ca e mai bine

Eu am tot probleme de sanatate care imi intuneca mintea si nu ma lasa sa ma bucur de sarcina asa cum mi-as fi dorit dar imi place sa va citesc mesajele desi la intrebariile vs deseori nu raspund ma ajuta sa mai uit de probleme si sa vad si partea frumoasa a sarcinii..

Nu-mi vine sa cred uneori ca voi avea un baietel..sunt fericita, bineinteles dar eu m-am vazut mereu mama de fetite

Duminica am fost la un magazin ptr gravidute si mi-am cumparat o pereche de blugi cu banda elastica pe burta ( ce cade de pe mine ) si o salopeta de blugi ptr gravidute ce se poate alarga pe masura ce creste burtica ( ma gandesc ca o sa o port toata sarcina)
Ieri ama trecut la vitamine elevit dupa sfatul ginecologului, desi sunt prea mari pastilele alea, nici nu prea reusesc sa le inghit, defapt le tai in doua

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 12+

Cris sa iei pastilele, mai ales ca tu esti bolnavioara! Si eu mereu am spus ca voi avea 2 fetite si uite ca primul bebe este baietel. Abia astept sa vb dupa ce nastem si sa vezi atunci , ce vom spune : ca suntem cele mai bune mame de baieti! Multa sanatate iti doresc!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

stefy, alina.n pozici cu burtici? nu mai puneti si voi?

pisucmic ai grija cu raceala. eu asa as vrea sa nu racesc.

Mergi la inceput

mandreeac tu n-ai mai facut poze la burtos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

si acum inca o intrebare....cred ca am simtit bebica miscand...cred....
cine poate sa imi explice exact simtirile care le ai....ca eu nu stiu sigur daca e bebica...eu mai toata viata mea am avut probleme cu intestinele si mai mereu am simtit cate ceva acolo...acum parca e ceva mai jos decat este de obicei...si e o data si gata...dar totusi.....sa tip ca e bebica sau sa ma abtin??????

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna fetele,
..eu nu mai pot..sunt la gara cu starea ,...

Vomit non-stop..cum manac ceva in max juma de ora dau afara...Dimineata eram obisnuita sa mananc inainte sa plec la munca..si am incercat sa-mi mentin obiceiul..Am tot diversificat ce mancam..crezand ca astfel atenuez starea..In nici un caz!Orice servesc..fructe,lapte..orice...vomit cum am ajung la munca...

Nu mai pot!Nu stiu ce sa mai fac!Este normal sa fie asa???
Cam cat mai dureaza starea asta???

Acum mai am si o usturime la urinare..asta o fi semn de infectie urinara ceva???

Cum v-ati descurcat cu starile astea??Este greu cu serviciul..ca intra lumea la banuieli...

9+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Offfff, imi pare tare rau ca te nu te simti bine, dar asa este bebe ceva mai nazdravan si ne cam da de furca pana pe la 14-15 sapt. Eu nu pot spune ca vomitam imediat tot ce mancam, insa pe mine ma trezea la 5-6 dim si vomitam sau noaptea, in functie de cum considera bebe. Vb cu medicul, poate reuseste el sa te ajute, insa asa e la inceput de sarcina. O sa treaca si va fi bine, dar pana atunci, trebuie sa induri putin.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Ma mai tineti minte??

fericita 18+ cu

Sigur ca da, ce mai faceti voi? Ia iesiti la un raport

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

nu mai pun poze...ca-s o umflata.....si imi e rusinica...ma uitam azi la pozele voastre si intrati in blugi,picioruse frumoase....siluete cu burtici frumoase. eu sunt o uriasa...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am pus si eu pozici cu burtosu' de azi. mie mi se pare la fel ca saptamana trecuta.

bb_yasmi ce faci?

eee ba parca a mai crescut

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

voi cati l de apa pe zi beti?? eu pana la ora asta am baut 2.5 l

ma uitam la pozicile mele de la eco...si de fiecare data cand vad poza de la 10 sapt cred cu omuletul meu imi miniatura parca imi dau lacrimile, nu imi vine sa cred ca omulet in miniatura e la 10 sapt..... e perfecta poza aceea!!!!

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

uau, felicitari
eu nu prea beau ca uit..insa la eco mi-a spus ca e bun nivelul lichidului amniotic, daca era prea putin cred ca bagam acum lichideee..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

ff putin beau nu prea sunt cu apa desi stiu ca ar trebui, eu abia am baut 1/2litru

20+

Mergi la inceput