Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor dragi
eu nici gand sa ma supar, doar m-am gandit ce simte Dephinas ca sa intelegem toate si sa nu se supere nimeni pe ea. Eu tare m-as bucura daca s-ar intoarce, cand am avut o mare intrebare ea mi-a raspuns imediat si asa de pe larg!
Mie imi place cand vin de la serviciu sa va citesc, sunteti tonice, mai aflu una alta, si apoi va mai raspund cand am si eu cate o idee.
Deea draga, daca vrei sa ma intrebi orice de sanatate, aici sau pe pm, nu te sfii.
Strumfi, joi am policlinica pana la 8 seara asa ca nici gand de intalnire... Din pacate. Am o saptamana tare plina, cum spuneam - mobilarea casei noi in care speram sa ne mutam pana la Craciun, un congres in curand cu prezentarile pe care trebuie sa le pregatesc, policlinica etc... Sa ai o saptamana frumoasa si abia astept sa vad poze de la intalnire macar.
Ama, bine ai revenit. ma bucur ca ai risc mic si esti linistita! Vezi ca toate te iubim ca ai retete asa faine, eu sper sa fac azi tarta cu prune!

Aaaa, si sunt un pic racita, mi-e ciuda ca nu-mi place (cui ii place?) dar asta e. Si parca mi-e si greata - cred ca de la raceala...

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

ce fac burticile frumoase???vorbarete,ca de obicei..
eu ma simt mai bine..cresc pe zi ce trece..ma fac MAREEEEEEEEEEEE.
voiam sa va intreb daca aveti ceva idei despre yoga pentru gravidute...ca as vrea sa ma inscriu si eu ca sa fac ceva miscare..nu sa stau si sa astept sa ajung la 80 de kg
si inca ceva...mi-am facut un obicei din a bea zilnic la sv un ness mic(o lingurita)..credeti ca e rau?? dr mi-a spus ca pot bea 2 cafele(referindu-se la cafeaua greceasca care se serveste in cescute mici).. voi,cele care sunteti la a2-a sarcina ati baut zilnic cafea???
eu daca nu beau ma doare capul...cum beau,cum trece capatana

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 16+

cu yoga nu stiu ce sa-ti raspund..eu il am pe Vlad care ma alearga toata ziua
cu nessul vroiam sa-ti spun ca si eu imi pun o lingurita in lapte dimineata altfel nu intra laptele.. sper sa fie ok, si pe mine ma mai iau mustrarile

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Ii multumesc burticii care mi-a pus nume la album

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu un suflet 13+

Superr pozici!!!!

20+

Mergi la inceput

Citat:

aha madutza tu esti. Multam! Am mai scris, ...aveam 12s si 5 z

Superba semnatura

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris85

salut fetelor, vroiam sa va scriu insa asteptam sa faceti capitolul nou..odata am incercat sa-l fac dar nu am fost in stare..asa ca las treaba asta pe mana priceputiilor ca e mai bine

Eu am tot probleme de sanatate care imi intuneca mintea si nu ma lasa sa ma bucur de sarcina asa cum mi-as fi dorit dar imi place sa va citesc mesajele desi la intrebariile vs deseori nu raspund ma ajuta sa mai uit de probleme si sa vad si partea frumoasa a sarcinii..

Nu-mi vine sa cred uneori ca voi avea un baietel..sunt fericita, bineinteles dar eu m-am vazut mereu mama de fetite

Duminica am fost la un magazin ptr gravidute si mi-am cumparat o pereche de blugi cu banda elastica pe burta ( ce cade de pe mine ) si o salopeta de blugi ptr gravidute ce se poate alarga pe masura ce creste burtica ( ma gandesc ca o sa o port toata sarcina)
Ieri ama trecut la vitamine elevit dupa sfatul ginecologului, desi sunt prea mari pastilele alea, nici nu prea reusesc sa le inghit, defapt le tai in doua

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 12+

Cris scuza-ma ce pb de sanatate ai tu?Nu mai imi amintesc daca am citit.
si iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna din nou...
Astazi am plecat de la serviciu..nu s-a mai putut..simteam ca stau numai la buda sa vomit orice incercam sa bag in gura.
Simi-e asa foameee..dar nu pot manca mai nimic...

Catank...fructele sunt dusmancele mele.Eu adoram fructele inainte,mancamcel putin 5-6 fructe pe zi..acum adio.Orice mananc imi da stari de rau...

Simonacip..tu si acum mai ai stari de rau??Eu credeam ca pana la 12 saptamani mai ma chinui asa..dar daca depinde de fiecare ma pot chinui mult si bine....Pt bebe fac orice.Am aflat acum ca este normal de la voi deci mergem inainte...vedem cum ne descurcam....

Miki1979

Fetele voi unde vedeti pozele?Exista un cont comun creeat aici?
Presupun ca trebuie sa am utilizatorul si parola sa le pot vedea si eu..Se poate sa-mi spuneti si mie cum vad pozele???

Va pup si va multumesc pt sfaturi!

10+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris85

catank in timpul sarcinii am fast diagnosticata cu artrita reumatoida ( fetele stiu ptr ca am vorbit despre asta ) insa medicamentele care in mod normal se iau ptr astfel de situati cont interzise in sarcina, am fost pusa in situatia de a alege copilul sau sanatatea, iar eu ca si orice mama ma gandesc, am ales copilul..si de atunci ma lupt cu sintomele si stariile de rau.. in plus ieri noapte am gasit pete de sange viu in sacun..un alt motiv de ingrijorare..

Dar nu prea vreau sa va vorbesc despre problemele mele de sanatate, ptr ca vreau sa gandesc pozitiv desi uneori e chiar foarte greu..

ce conteaza ptr mine mai mult este sanatatea bb ce il port si ma rog sa nu fie afectat cu nimic

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 12+

Ah acum am citit,imi pare asa rau saaud ca ai asa pb mari, sa te intareasca Dumnezeu sa ajungi cu bine pana la finalul sarcinii pt ca apoi sa te poti trata cum trebuie

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stefy, eu la prima sarcina nu am prea baut cafea, dar acum gab a[proape in fiecare zi cate un 3 in 1 de la Iacobs.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 19+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Monas... multumesc mult pt raspunsuri.
Sa stii ca pana azi si eu constatasem ca merge cu covrigi..astazi i-am vomitat si pe aia..
O sa incerc cu ce mi-ai recomandat tu....Nu stiu cum sa mai procedez...
Cu serviciul ma gandeam sa anunt dupa 12 saptamani sa trec de riscul asta...eu am fost la eco acum 2 saptamani ..nici nu stiu acum cum mai este bebe.Ma mai duc la eco abia saptamana viitoare si daca totul iese bine anunt si eu..ca nu mai pot sta asa cu stresul ca ma vad colegii cum mi-e imi este rau tot timpul...

Avem voie cu picioarele in apa calda cu sare???Nu stiam..dar incerc diseara

10+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Pt usturime eu am consumat mai multe lichide decat deobicei si cate 1-2 cani de ceai de busuioc- e posibil sa ai o infectie urinara ai facut analize?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

Ii multumesc burticii care mi-a pus nume la album

Felicitari pentru bebelina! Abia acum am vazut ca o sa aveti o printesa! Am luat pana la 16 s asa cum mi-a zis dl dr si apoi am inceput cu vitaminele si maltofer fol. Cum te simti? Cand te mai duci la dr?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput