Fluturasi de martie-aprilie 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut dupa prima eco in care mi-a confirmat ca este fetita am mai facut 2 eco la maternitate unde nu este performant asa ca la clinica. dar doctorul a zis ca este fetita si ultima data cand am fost.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

eu vedeti mai de ce nu mai vreu eu sa arunc banii pe eco....asa ca stau cuminte...mai fac eco la doctora mea care nu zice sexul si la 21s vin cu 100% culoare caruciorului

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

deea ce tare ai fost cu lenea. noroc ca nu doare ca asa am urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

dorinut dupa prima eco in care mi-a confirmat ca este fetita am mai facut 2 eco la maternitate unde nu este performant asa ca la clinica. dar doctorul a zis ca este fetita si ultima data cand am fost.

Mie la clinica dr cica sex, pai ce sex ca degeaba iti spun tocmai la 20 de sapt atunci e sigur. Daca cica na nici nu am ce sa vad ca sta pe burtica..si nu s-a chinuit deloc sa se uite ca era cu fata in jos..dar daca se chinuia olecuta..ei ma rog sunt bucuroasa ca pe 15 oct la duc aici in bucuresti unde au un eco super performant si clar si e o dr care imi spune absolut orice.
Eu ma mai duc pe 28 oct la clinica pt morfo. Tu cand te mai duci?

Cat am zis eu ca nu fac nici 2T nici 3T, le-am facut pe ambele care au iesit bine, dar oricum nu ma interesa ca doamne fereste sa fi iesit un risc mai mare tot nu faceam nimic. Asta vorbeam cu sotul si daca iti iese 1/2 sa ai sindrom Down, tot are 50% sanse sa fie ok..

Roxy tu cand te mai duci?
Deea nu te panica aiurea, daca vad ceva anormal la eco, nu stiu isi dau ei seama. Observ ca dezvoltarea e mai lenta decat a fost la inceput, nu stiu imi inchipui si eu.

------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Deea eu am facut eco la 2,3 sapt..pt ca sunt panicata ca am pierdut o sarcina anul trecut si asa imi iau doza de optimism de care am nevoie sa-l vad eu pe bebe ca e bine. Dar doza asta nu stiu cum naiba tine fix 2,3 sapt, mai mult nu rezist..o iau razna

------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy si mie mi se pare ca arati foarte bine, nu esti deloc grasa.

sarut manutza..dar toate pozele sunt facute inainte de a ramane gravida....si acum nu mai arat bine...si chiar nu mananc exagerat,dar in ultima sapt cresc vazand cu oki......am sa il pun pe ubi meu sa faca o poza si am sa o postez doar daca promiteti ca nu radeti de popoul meu gigant
:D

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 17+

Mergi la inceput

dorinut eu mai merg pe 21 octombrie. dar m-a programat la Medlife de data asta. este o clinica noua la noi, prima oara o sa merg acolo. cica este hyperclinica, am citit pe net sa vad ce scrie de ea.
fetelor cat va costa morfologia de trim. II? eu o sa dau 350 lei la clinica asta noua. daca mergeam ca pana acum ma costa numai 300 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors si eu din Spania unde a fost tare obositor,dar am reinnoit garderoba Mariei si i-am luat si lui bb2 cate ceva pt 6-9luni

am reushit sa citesc doar cap acesta

Strumphitza bafta maine la echo si sa fie exact ceea ce-ti doreshti

revin...

aaa si pun si poze de la echo

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

stefy nici sa nu te gandesti ca rade cineva. eu zic sa nu te abtii de la mancare ca este mai rau. poate esti mai predispusa la ingrasare, nu-i nimic, important este sa fi sanatoasa si tu si bebelina.

chiar am vazut o emisiune in care ziceau ca cu cat te abtii mai mult si mananci mai rar, cu atat te ingrasi mai tare cand mananci ceva. cica trebuie sa mananci constant ca metabolismul sa functioneze mereu, nu sa stai nemancata 5 ore, stomacul leneveste, metabolismul la fel, si apoi cand mananci cu greu se urneste. cam asa ceva explicau aia acolo. bine...am zis-o si eu mai babeste asa

Mergi la inceput

anaxena cum a fost? ce frumos, ai luat hainute de bebe

Mergi la inceput