Patine cu rotile

Patine cu rotile | Autor: ank999

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o intrebare: unde as putea gasi patine cu rotile (din acelea cu 4 roti cum erau pe vremea cand eram noi copii. Fetita mea face in curand 4 ani si ma tot bate la cap ca vrea role, dar pentru astea e mult prea mica si neatenta, asa ca ma gandeam la aceasta diversiune.
M-am uitat in hipermarketuri da nu am vazut decat role, chiar si cu 2 rotite in spate, dar parca nu am curajul, iar marimile erau peste 30...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

In Carrefour am vazut patine cu 4 roti, chiar week-end-ul trecut m-am uitat la o pereche dar n-as putea sa-ti spun nimic despre marimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt la magazine de profil si hypermarketuri, la setul in rucsac roz sau albastru, sunt puse 4 roti in dreptunghi apoi de pot alinia, in rucsacel mai gasesti casca + aparatorile.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc fetelor. O sa ma uit mai bine.
In carrefour pitesti am vazur rucsacel, da erau doar cu 2 roti in spate.
Studiez problema

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Sunt la magazine de profil si hypermarketuri, la setul in rucsac roz sau albastru, sunt puse 4 roti in dreptunghi apoi de pot alinia, in rucsacel mai gasesti casca + aparatorile.

Exact asa ceva am vazut eu in Carrefour (cam acum o luna si ceva), la pretul de 100 de lei. Aveau si casca si protectii. Intentionam si eu sa ii iau fie-mii dar cum vine iarna...am zis s-o las pe primavara.
Aaa, si erau de la marimea 27.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Buna.
Vreau sa-i cumpar fetitei mele role, caci iau ramas mici cele pe care le are.
M-am gandit sa-i iau role Roxa reglabile, dar n-am vazut in nici un supermarket pe unde am fost.
Stiti cumva unde as putea gasi in Bucuresti?

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Chiar nu se gasesc role Roxa in BUcuresti?
Trebuie neaparat sa cumpar caci se apropie ziua fetitei si asta este cadoul promis.
Stiti si alte marci bune?
In afara de cele RCO si Oxelo nu prea am mai vazut altceva in magazine.

Mergi la inceput

Noi le avem de la Hervis, nu stiu ce marca sunt; important e sa fie rotile de silicon !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Mamagiuliei multumesc.
Asta vreau si eu sa aiba roti din silicon, dar daca tot dau un ban sa fie si de firma.
Am vazut la Decathlon role Oxelo la pretul de 190 lei parca. Mi s-au parut destul de scumpe avand in vedere ca nu sunt o firma cunoscuta.
Cat au costat rolele de la Hervis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Multumesc fetelor. O sa ma uit mai bine.
In carrefour pitesti am vazur rucsacel, da erau doar cu 2 roti in spate.
Studiez problema

Din Carrefour i-am luat fetitei mele, rucsacelul albastru de care spun fetele, si iti spun sigur ca au 4 roti, se pot pune apoi doar 3 (2 in spate si 1 in fata) apoi in linie 3 roti. Au casca si protectii pentru genunchi si maini. Cele mai mici se pot regla de la marimea 27 la 30.

Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dar de adulti ati vazut? Am vazut aduse unele din state - gheata de piele si cu 4 roti (ca cele din copilarie). Am incercat sa ma urc pe astea in linie, dar nu sunt in stare , dar in copilarie eram toata ziua pe role - dinalea. Am inteles ca ar fi fost in Decatlon, dar eu n-am mai prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Am incercat sa ma urc pe astea in linie, dar nu sunt in stare , dar in copilarie eram toata ziua pe role - dinalea.

Sunt convins ca in copilarie ai fi stat si pe cele in linie, nu rolele sunt de vina acum...
S-a demonstrat ca patinatul pe role in linie este mult mai facil decat cel pe 4 roti, daca nu vorbim de patinaj artistic (care-i pe 4 roti).
Asa ca...nu va sfiiti sa luati copiilor cu roti in linie, nu le usurati munca daca le luati pe celelalte. In plus, ei chiar invata repede...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput