Patine cu rotile
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
Role Roxa reglabile am luat de la Metro Berceni, insa prin primavara...
Ingrid si Cristi 7 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Rufus are dreptate, nu ajuta rotile puse in dreptunghi sau triunghi, puteti observa si`n parc. Merg ca roboteii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
la selgros au sigur intr-o punga role cu 4 roti, numere de la 25 in sus parca, cu tot cu casca asortata, la raionul de articole sportive; mie personal mi s-au parut incomode, tepene, i-am pus fetei in picioare si nu s-a simtit ok, pana la urma i-am luat cu roti de silicon in linie, insa am gresit abs-ul, ca i-am luat abs-5 si-s cam de viteza, deci tre sa luam acum rulmenti abs mai mici (2). Astea stau f bine in picior, gheata e comoda pe glezna, se strang usor, se incalta usor, sunt reglabile, parca pe 3 numere, si a invatat sa mearga cu ele deocamdata...inca nu se da practic, doar isi mentine echilibrul si stie sa puna frana, are aparatori de palme, coate, genunchi si casca luate separat, tot din selgros. mi s-au parut mai fiabile decat celelalte, numai ca nu stiu ce sa zic inca, fetita mea nu are nici 4 ani inca, dar vrea sa se dea pe role asa ca i-am luat. Cred ca o sa ma cocosez ceva pana invata, nu? stie cineva cam in cat timp se invata sa alunece pe ele, si care ar fi tehnica cea mai corecta sa o invat? deocamdata o duc de o mana pe trotuar, ea da din picioare imitand si ea pe cei de 10 ani ce-i vede dar "se mai scapa" cand oboseste pe spate, noroc c-o prind. Si baiatul meu care are 6 ani e in aceeasi etapa, tot dus de mana deocamdata. Dupa o tura cu ei pe trotuare...ma simt ca si cum as fi mers la sala de fitnes
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Si eu eram interesata de patine cu 4 roti pentru mine, avand in vedere ca sint operata la un genunchi iar celalalt e si el cam subrezit . Cand il voi pune pe fiul meu pe role anul viitor mi-ar placea sa-l insotesc, dar rolele cu siguranta forteaza prea tare ligamentele mele subrede. Deci, se gasesc in RO sau nu?
Yagmur si Luca
ank999 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Fiemea e foarte repezita si nu e atenta deloc, asa ca ma gandeam ca pe astea nu prinde viteza si are echilibru mai bun, ca sigur va vrea sa nu o tina nimeni si le vrea ca sa guga repedeAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Alexandra spune:
Dorsilia, invat-o sa paseasca intai ca si cum ar merge. Apoi impingerea trebuie sa fie in lateral, genunchii se apropie, nu trebuie sa mearga cu picioarele departate. Am vazul multi copii mergand cracanati si cu patinele strambe. Nu e corect. Patina trebue sa ramana dreapta, sa fie bine stransa pe picior. Miscarea corecta este sa impingi lateral, sa apropii genunchii, impingi cu celalt picior si tot asa. Nu iei la inceput mare viteza, dar nici nu cred ca ai nevoie.
Fetita mea face patinaj artistic, si atunci cand erau micute faceau vara antrenament pe role ca sa invete aceasta impingere laterala. pe urma au renuntat la role fiindca se strica stilul de pe gheata. Impingerea este insa la fel.