Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 4
mihatp spune:
eu am probleme cu neuronul meu gravid
. lunea trecuta am mers la serviciu si abia joi am aflat de la secretariat ca eu figurez inca in concediu... concediu pe care eu l-am cerut, eu l-am scris, eu l-am socotit

am depus multe proiecte. unele au iesit, altele nu. din pacate m-a scarbit GROAZNIC cum se "fac" lucrurile in tara asta azi. credeti-ma pe cuvant... niciodata n-a mai fost asa.

nu-s in butoi, si chiar va invit afara, ca lumea e prea trista ca noi sa ne intristam singure si mai mult.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gbutucica![]() Subject: bancul zilei Fiica in vasta de 16 ani isi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva: - Mama, tata,....sunt insarcinata ! - Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el in clipa asta, il omor !!!!! explodeaza mama fetei. Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. In mai putin de 15 minute in fata casei franeaza energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu si, in mai putin de 2 minute, in cadrul usii apare un barbat elegant cu parul usor grizonant, imbracat intr-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri in brate: - Iubita doamna, stimate domn, va rog.... - Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit....Incepe mama.... - ....sa ma ascultati.... - ....care ti-ai batut joc de fructul tineretii copilului nostru....!!! - Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp in centrul Bucuresti-ului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda "haute couture", un supermarket si de asemeni un apartament si cate o vila la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni Gazprom fiecare in valoare de 5 milioane EUR. Daca va pierde sarcina... - I-o mai tragi odata ! Sa fie clar !!! Interveni tatal ... |
super!!! super tare!!!
la fel, am ras de PITZIPOANCELE lui LUCA!
si eu care m-am suparat ca fiu-miu cerea pentru a 7 a oara la avioane. concluzia, mai bine las baiatul la avioane, ca sa nu viseze la parasute " SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ariel_7000 spune:
miha, imi pare tare rau sa aud ca te-ai necajit...si, da, asta e situatia aici...
cum butoiul e ocupat, stau si cuget adanc...si cuget...
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mihatp spune:
va
, mi-e dor de voi. sper ca se mai aseaza lucrurile si pot sa ajung la des pe craca
a, eu sunt tot mai gravida
, nu e o surpriza, nu?!
a inceput sa-mi fie greu sa ma incalt. ma dor rau bucile
, deh, se pregatesc toate. a, claudia, si pe mine ma seaca arsurile. la mine merge cu maalox.
e bine ca-s ocupata ca nu am timp sa ma "resimt".
cred ca ma duc la
, ca dimineata-mi e cam greu
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Apai daca butoiul e mobil, curat, 3 camere, bucatarie mobilata si utilata, cu parchet, feriti-va, ca eu il car la Viena si ma mut in el cu toti ai mei!!
Greeeeeu mai randunicilor! Greu!!!! M-a mai inveselit bancul lui Jiani. Dar m-a intristat ce scrie Miha... Greu, ziceam!
Acestea fiind zise ma duc la nani. Maine ma/ne asteapta o noua zi a gadi. Sper sa fie mai vesela despartirea... Uf!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihutza11 spune:

sunt in urma rau de tot!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
Olgutzika spune:
Luati la mama
, ca o fac buna si nu beau o picatura
!
M-a terminat bazaiciul asta peste noapte, la 1 am tresarit de spaima de au sarit in sus si Radu si Sof
Plec in curand spre Bucuresti, nu dati drumul pumnilor stransi, ca am doua analize de trombofilie proaste, din cele care imi ieseau bine pana acum, proteina S e in deficit si anticoagulantul lupic e mare. Ceea ce inseamna ca ma veti vedea depresiva si cu acul de Clexane in mana
. Plus tensiunea, sper sa iasa ok monitorizarea...Asa de rau imi pare ca in loc sa ma bucur de concediul asta, eu bat spitalele si laboratoarele
Noroc ca am dat de medici simpatici 
.
Zoze,
. Ai grija de voi!
Doamnele din US, ce ma bucur sa va "vaz"!!!!
Miha, haha, zici ca si tu esti gravida
/
Gata, la baie si la drum, nu mai am timp!
Si inca o
.
PS Mimonixa, io te sun cand termin. S-am incalecat p-o sa
! Tineti-mi pumnii!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
daciana.t spune:
olga, tin pumni sa iasa bine toate...offf nasol cand apar complicatii de genul.
mihatp eu prefer sa nu bag medicamete in sarcina...da' parca vad ca o sa recuperez imediat.
mai apropo nu stiti de ce s-au retras materna de pe piata? 
marti dimineata merg si eu sa fac niste analize, de mine cerute sa vad cum "stau" cu toate cele. oi vedea eu cum ies. 
apropo ieri dupa amiaza am bagat numai dulciuri in mine si nu puteam satisface nevoia de dulce...e ok? 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gbutucica spune:
neatza,
si de la mine
am dormit ca finu ,(a se intelege prost -prost-prost).
Mihule , chiar ieri ma gandeam ceo fi cu tine ca nu "mai te vazui la ochi"
Olga , osafiebine,osafiebine, tin pumnii si eu , drum bun si pofta mare 
fug sa ma dusescimbrasc si tot tacimul.
by
ne zarim diseara
jiani