Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 3
gbutucica spune:
Kalismera, Kalispera sau Kalistera ,
cum zice lumea pi aici.
Bre da ci frumusatzi am vaz't io
, marea 
este agitata
, dar miroase bine rau, eu sunt obosita
,in plus si fara "ruming"
ca au uitat tutii astia de la scirbiciu sa-mi activeze ![]()
, dupa ce am facut o adevarata exursie inainte sa ajung la aeroport, am plecat la 2 si 20 de la mine din porumb sa ajung pina la 3 si 30 la otopeni , si ce credeti ![]()
........ no bine c-am ajuns , da si credeti ca nu????? am urcat inytr-un avion un pic mai mare decat masina electrica a lui ANdrei , care tremura cind statea pe loc , nu va inchipuiti cum era avionul ca o gelatina printre nori
. cind sa aterizam m-am speriat ca am crezut ca asta a gresit drumul,..... ma gindeam cum sa anunt ca eu nu stiu sa inot ,... pista incepe din mare
. si totusi am ajuns.
Va pup dulce dulce.
m-am plimbat , am mancat , si ma duc sa bocesc ca sunt singura fara baieti
, dar inainte ma duc sa ma dusesc
ca sa pling curata.
Raluca, sanatate, si da salata de vinete cu usturoi e cu usturoi pisat in loc de ceapa , este yamiyami
Anca si ai sai muulta santate si voua,
mi-ai inchis usa in nas la mes
Simo( Brasoveanca)
ma gandesc la voi , dar DD e mare si va fi bine.
Sanatate la gravide si burtile sa le aveti cit mai mult.
oricit mi-as dori sa nu mai vad pe nimeni in butoi ma gandesc si la mine ca mi-e urat singura si am mai facut nitel loc ,asa ca amatoarele sunt poftite la un banc , la o birfa, etc( te bagi??
)
gata fug la baie si la 
by by
Jianinoooo
daciana.t spune:
kya, fata are dreptate,e buba! ce fluturas...numa fica-mea la operatia de polipi m-a omorat sa ii dau suc din cel de care bea fluturasul ca vrea sa bea si ea
...abia abia am scos-o la capat...cine i-o fi dat ideea asistentei cu fluturarul si suculetul nu stiu, doar ca eu am tras mult cu ideea asta, poate la alti copii o fi mers bine...a mea insa vroia sa bea niste ser fiziologic 

ariel uite la migdale nu m-am gandit...daca ma ducea capul o puneam pa maica-mea sa imi trimita vreo 2 kg...ca mie imi plac mult
, oricum e acceptabil, mai sunt dar mai atenuate si trec mai rapid. cat despre sormitul cu 2-3 perne la mine e nasol...ca de obicei dorm fara perna iti dai seama ce placere pentru mine sa dorm in cur 
clau, saru'mana pentru link...abia astept sa ii scot pe hartie 
apropo azi am vazut la gradi ce au colorat ieri, am ramas
ce fain a colorat fica-mea si cat se tot chinuie ea sa nu depaseasca linia 
cami, la mine merge o comedie cand intru in "blue" sau poate niste desene animate, sau de ce nu plangi pana te saturi si incepi sa razi
, cat despre fiu-tu'... emancipat, d'le, emancipat...daca de acum doreste pitzipoance nu stiu ce o sa te faci la 18 ani cu el ![]()
burtica mea creste si creste...azi am fost si eu de m-am tuns si suvitat si coafeza a zis ca am gemeni sau is in luna a 8-a
, ca sa nu spun ca m-a mancat...undeva si m-am inscris la un curs de formator, naca e gratis prin somaj, si tipa mi-a zis: pai si cand il faci in maternitate in timp ce nasti
oi vedea eu cum il fac si pe asta, insa mi-l doresc de mult si nu vreau sa pierd oportunitatea.
bubu, si tu harnicuta azi? si eu...si as mai avea da' nu ma mai tine spatele...asa ca astept sa adorm gaza si top si eu in pat ![]()
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
bitza037 spune:
hello fetele!
am citit ce ati scris
Simo, m-a luat o stare ciudata cand citeam ce a patit bietul pui...da Doamne sa treaca mai repede toate relele....
aseara cand butonam telecomanda am dat pe Trinitas si am vazut emisiunea pentru Siluan......m-a busit plansul

Zoze stai linistita ca gasim firma de catering:Bubu gateste, eu ma le livrez la botul calului![]()
![]()
![]()
acum vorbesc serios, o s ao intreb pe colega mea ca ea numai asa mananca, ea nu gateste deloc acasa....numai sa mai imi amintesti tu....ca eu ma iau cu treaba si uit, mai ales acum cand era cat pe ce sa intru si eu in butoi ....
Gecko da este super bine la mama, zici ca sunt in vacanta, nu gatesc, nu fac curat.....numai ca am alergat de miercui incoace, ca avem o problema nasola de rezolvat cu vecinii din curte si s-au complicat lucuruile...si uite de aia ma paste un butoi cat de curand.....
Cami...PITZIPOANCA ma????hahahhahhahahaha
stati ca m-a descoperit Antonia......
bitza037 spune:
mai vroiam sa zic:
Zoze oricum eu cand vin sa te vad iti aduc de mancare
Kya sanatate zanei....pana la urma care-i diagnosticul???
Jianonoooooooooo

...
pastreaza-mi si mie un loc mai in fata in butoi![]()
adriuta spune:
Buna seara va spunem din Romania...din 16 August.
Oare ne mai cunoaste cineva pe-aici?
Am scapat fara bolesnite, muci, carcaiasi sau alte "oratanii" bastinase. Adrian incepe sa invete romaneste si parca a mai uitat engleza. Adevarul e ca vb. ca si un copil de 1 an si jumatate dar se vad pe zi ce trece progresele. Daca o data "buna" era si maica-mea si taica-meu acum ea e benica si el benicu
. Imi serveste zilnic cel putin cate 10 de "asa-ma patze" sau "nu tlebe". A inceput sa manance mai binisor si ne-am ocupat si de problemuta de sanatate, gasind din fericire un om extraordinar care s-a ocupat de el si ne-a asigurat ca totul este ok si in grafic. Ramane doar sa corectam mica anemie si am primit de la verisoara mea ,medic homeopat niste picaturi si bobite care pare-se ca il ajuta ff mult.
Tati ne-a plecat pe 14 Septembrie si eu am biletul de intoarcere in 13 Oct.
Tin sa o pup
pe Cuscra mea si sa-i multumesc pt. tot ce face pentru site-ulet si sper sa ne revedem sanatosi.
In rest... am asa un sentiment dulce-amar vazand tot ce se petrece aici. Mi-e greu sa privesc cum multe nu merg asa cum ar trebui, cum gasesc multe mai rau ca acum 2 ani... Ne-a priit mancarica care inca mai are gust de papabun si incerc sa limitez consumul care poate fi dezastruos
pt fizicu meu si asa putin imperfect.
Va pupam,
va uram sanatate, sa treaca bolile si toate incercarile cu care va confruntati si din suflet va spunem sa aveti o toamna superba romaneasca.
Simo 

PS Am vazut emisiunea de pe Trinias... George este un om intr-adevar deosebit, inzestrat cu muuuult calm si mi-a placut enorm cum a vorbit despre caz.
Noapte buna din tzara Banatului.
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Alloooo, eu am zis ca butoiu' e luat, daaa??? ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) "life's a journey, not a destination." |

(desi trag sperante sa nu fie asa cum a fost la Daci )_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gbutucica spune:

Subject: bancul zilei
Fiica in vasta de 16 ani isi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mama, tata,....sunt insarcinata !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el in clipa asta, il omor !!!!! explodeaza mama fetei.
Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. In mai putin de 15 minute in fata casei franeaza energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu si, in mai putin de 2 minute, in cadrul usii apare un barbat elegant cu parul usor grizonant, imbracat intr-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri in brate:
- Iubita doamna, stimate domn, va rog....
- Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit....Incepe mama....
- ....sa ma ascultati....
- ....care ti-ai batut joc de fructul tineretii copilului nostru....!!!
- Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp in centrul Bucuresti-ului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda "haute couture", un supermarket si de asemeni un apartament si cate o vila la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni Gazprom fiecare in valoare de 5 milioane EUR. Daca va pierde sarcina...
- I-o mai tragi odata ! Sa fie clar !!! Interveni tatal ...
ramo_cata spune:
simo
m-au trecut toti fiori citind patania voastra..doamne fereste de asa ceva
si ma rog pentru voi...
pe toate si va doresc numai bine
mihatp spune:
ce fac randunicile mele?
intai simo... eu sunt un exponent care lesina din orice, inclusiv de la o simpla vizita in spital la rude/cunostinte bolnave. cica sanatoasa tun... asta e. nasterea m-a mai "temperat", iar acum fac fata cu brio. n-am mai lesinat de cand am ramas insarcinata cu Luca. din pacate Sam nu va avea parte de "procesul" asta de desensibilizare.![]()
DAR... e bine sa fie investigata intai, inainte de a sta linistit ca-i firea lui.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008