Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cami, . baga o cura de desene animate vesele si niste magneziu forte. tinkerbell, ultimul film, e medicamentul perfect contra "blues-ulului".

olga, zoze, claudia...curaj mamici, mai e putin si o sa pupati coliciosii pe obrajori

claudia, eu am avut arsuri groaznice la amandoua sarcinile. le-am "tratat" cu migdale crude. efect garantat. si noaptea, la somn, dormi pe o perna inalta, ca sa poti preveni refluxul. eu dormeam in fund alea 2-3 ore amarate. cum am nascut, au fugit si arsurile.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pentru micii nostri artisti : http://www.coloring-book.info/coloring/

Simo, m-am speriat tare cand am citit patania voastra, da Doamne sa se termine odata chinul vostru, prea sunteti incercati. Multa sanatate tuturor.

Kya, sanatate Zanei, bine ca sunteti acolo, cu siguranta e mai safe asa.

Bubulina, vreau sa vorbesc ceva cu tine, cand ai vreme da o strigare pe mess sau te sun, cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am dooormiiit
zozelici stii ca DD le aranjeaza pe toate... in plus, tu gandeste-te la ordinea importantei lucrurilor, adicatelea, sa o aduci pe lume pe Maria in siguranta si cu cat mai putine probleme SI pt tine... altfel, serios.. Mihai VA FI BINE!! acasa, indiferent cu cine va sta, pe bune ca se vor descurca, o sa vezi!!nici nu o sa-si dea seama cand vor trece 2-3 zile si veti fi iar toti, 4!!
clau misto plansele de colorat, noi suntem departe de asa ceva, deocamdata da complet haotic cu caricoca pe unde apuca, dar il pun la bookmarks

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

aseara mi-a nascut prietena din liceu, la Municipal, are o mandrete de fetita de 3,900 kg, epidurala nu i-a mai facut ca cica e mai bine fara si ea s-a lasat pe mana doctoritei, dar una peste alta, e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau foarte fine site-ul! Sanziana a inceput sa "coloreze fix de azi dimineata Pana acum mazgalea haotic pe foi fara nici o noima. Ei, de azi dimineata brusc a inceput sa deseneze frumos cate o bucatica mica din poza, cu culori diferite... Parca ar fi facut click pe un buton Ador etapele astea ale lor de dezvoltare: brusc, la un moment dat pot sa faca ce cu 5 minute inainte nu puteau!
Asa ca Luny vezi ca poate nu mai aveti asa de mult pana acolo.

Sa vedeti ce dialoguri interesante am eu cu fii-mea. Se uita la branula si ma intreaba ce-i aia. Ii raspund ca e un fluturas. Ea nu, e buba. Eu fluturas, ea buba. Eu fluturas, ea buba. Apoi vine si-mi ia obrajii intre palme, se uita foarte serioasa in ochii mei cu privirea aia "bai esti proasta?" si-mi zice "buba, da? au!" deci asa sa-i ramana numele

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

vaaai, tare rau Sanziana cu buba felicitari ptr desen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Copilul meu mi-a cerut tipand tooot drumul din parc pana acasa sa-i cumpar O PITZIPOANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Pai Cami, daca vrea copilul!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

N-am reusit sa aflu ce crede el ca inseamna, sau unde a auzit cuvantul, dar mai incerc
Inutil sa mai zic cum radea toata lumea in urma noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, suna-ma, pui! ca mai bine vorbim decat sa clampanim la tastatura

Eu abia acum m-am asezat sa vad ce-ati ciripit, sunt varza...halal zi libera . M-am trezit de la 7 sa duc copilu' la gradi, apoi am fost la piata, am ajuns acasa si am facut un tort, apoi am plecat cu Vlad la Fastrack, apoi in Cora la cumparaturi, dupa-aia sa luam Vladutu, cand am ajuns acasa m-am bagat in bucatarie, salau pane, piure, ceafa la gratar, mancarica de spanac proaspat (curata si spala o ora la el), spala vase...si nu mai poci...Cata a spalat toate geamurile, azi am terminat cu izolatia exterioara si a avut el onoarea ...
Abia astept sa culc piticii sa stau in pat la un film...daca nu 'oi adormi

Cami uite, de la mine!

Gravidutelor, sa stati cumintele, pup burticile

Kya, aseara te-am visat , eram cu tine intr-un magazin si tu probai bluze , la finalul visului a fost ceva naspa...am vazut un avion cum se prabusea si apoi a sunat ceasul sa ma trezesc

Mergi la inceput