Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Jianinoooo, trimisesi ploaia si la noi!!!!

Am trimis copilul mare la gradi, cel mic doarme, asa ca faceti loc sa ma desfasor!!!

de luni Matei a mers la gradi si binenteles ca a fost foarte bine: a mancat si felul i si II, si mai mult singur. partea buna e ca mi-a povstit din prima zi ca a invatat un cantecel cu profesoara de engleza, ca i-a citit si o poveste, ca " frunzele se ingalbenesc si cad toamna".

Tot de luni Luca a facut febra. e putin rosu in gat. Azi-noapte a avut 39.1 si l-am impachetat cu apa si otet. S-a trezit in forma. Ar fi a treia zi azi de febra, asa ca astept ziua de maine si ma rog sa nu ia si Matei ceva de la el.

Mergi la inceput

Olga, ce chestie cu analizele astea, cum s-au inrautatit ele acusi... Va fi bine!

Kya, azi-noapte cand il impachetam pe Luca ii ziceam lui Alin de voi! Sper ca n-ati sughitat pe la 4! Va dorim sa treaca febra asta odata !

Adriuta, il lasati pe Adrian in tara, nu? Bravo cu romana, dar sigur va uita engleza daca va sta prea mult aici!

Bitza,hai ca se rezolva cu vecinii!!! Asa sunt unii, mai bine ar trai in padure decat sa ne streseze

Luny, cum mai sunteti?

Clau, unde ziceai ca sunt tenisi Coccodrilo?

Gecko, stiu cum e cu dependenta. la mine e treaba cu cumparaturile. Fiind cu amandoi, nu pot sa plec la piata sau sa intru in supermarket, ca vin acasa mai obosita decat dupa o noapte de nesomn. Asa ca sunam si dam comanda la tati. Mai tineti minte cand Matei zicea ca tati la serviciu "cumpara"? Dar acum Matei e la gradi si sper ca lui Luca sa-i treaca febra, sa mai iesim si noi pe afara!
Luni cand era Matei la gradi m-am dus in Mall sa-i caut cizme de cauciuc. De n-am cautat!!!! Pana la urma i-am luat cu Kitty, unele verzi cu rosu, f misto.. Ideea e ca m-am simtit bine batand magazinele, chiar daca eram cu Luca in carut!

Mimo, mesajul de dimineata???? Hai ca dau eu cafeaua!

Mergi la inceput

Voiam neaparat sa-i zic lui Simo cateva vorbe: cand avea Matei aproape un an, in timp ce mergea tinandu-se de biblioteca, a daramat un suport de lumanare greu care i-a cazut pe picior. A deschis gura ca sa planga, dar n-a scos niciun sunet. S-a arcuit la mine in brate, inert. Degeaba i-am dat palme, am tipat la el... Vreo cateva secunde am fost terminata... Intr-un final, si-a revenit si a inceput sa planga. Pediatra mi-a zis ca se cheama Spasmul hohotului de plans si ca daca a facut odata, va mai face. Din fericire, pana acum n-a mai facut nimic de genul asta.

Am observat ca ziua programata pt transplant e ziua ta de nastere. A fost o coincidenta?

Mergi la inceput

Si pt Nelia am cateva vorbe: si lui Matei ii iese din timp in timp o pata rosiatica sub buza de jos. Uneori mai mica, alteori mai mare. Pediatra mi-a zis sa-l urmaresc pt o eventuala alergie: banane, rosii, mezeluri. Ideea e ca n-am descoperit pana acum niciunul dintre acestea, dar nici altele . Il mai tin sub observatie putin si apoi o intreb ce pasi urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vali suntem ok, Matei mai are ceva muci vascosi, iar eu, tot nas infundat si durere de sinusuri... o trece cumva...
Cocodrillo-in Unirii

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze, printre care si cizmele care mie imi plac mult, lui mai putin. Dar dupa-amiaza le inauguram, sa vedem daca mai zice nu...
http://rides.webshots.com/photo/2511991430103382524CcZLLD

Si un filmulet, ca sa va binedispuneti de dimineata;
http://www.onetruemedia.com/shared?p=c1b4f936c8aa4b1b3536c3&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ce draguti sunt baietii tai Vali!
la Luca ce ii dai sa pape de arata asa de bine?
Marc nicicum nu vrea sa depaseasca 9 kile!
de 2 zile am trecut pe o repriza de somn
mai un pic si ii culc intr-o camera

Bubu sa iti raspund la inrebare ma doare fierea tot timpul
criza nu fac dar non stop ma doare la o intensitate mai mica
si stomacul ma doare,daca mananc ceva imi trece
deci intelegeti de ce nu slabesc
dar cum a zis si Mimo o sa fiu o libelula dupa operatie

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Am mai pus cateva poze, printre care si cizmele care mie imi plac mult, lui mai putin. Dar dupa-amiaza le inauguram, sa vedem daca mai zice nu...
http://rides.webshots.com/photo/2511991430103382524CcZLLD

Si un filmulet, ca sa va binedispuneti de dimineata;
http://www.onetruemedia.com/shared?p=c1b4f936c8aa4b1b3536c3&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

e atat de frumos la voi acolo... tu filmezi cei 3 baieti, fericirea pluteste..
super cizmulitele, ar fi trebuit sa iau si eu Mateiului meu... mi-as lua si eu, ca am tot vazut colorate si haioase tare

Mergi la inceput

acu, sa-mi spuneti voi mie, cum sa fac eu sa scap de mucii galbeni transferati de la Muf la mine??? Colargol o merge?.. nici sa-mi suflu nasul nu mai pot, ca ma dor sinusurile, toata zona sprancenelor..

Mergi la inceput

Blanka, mai mult san ii dau. Cam face figuri la crema de legume, dar cerealele de seara ii plac. Acum , ca e rosu in gat, nu mananca nimic solid, si deci tot tzitzi e de baza. Are aprox 10 kg acum, dar astept sa o ia la picior, sa le dea jos!

Mergi la inceput