MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 4
andanii spune:
ninha fa lintea cu afumatura linistita , e betial de buna si monti pe deasupra , dar mananca cu precautie totusi
eu azi am varza dulce cu sunca prin ea
andanii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii ninha fa lintea cu afumatura linistita , e betial de buna si monti pe deasupra , dar mananca cu precautie totusi eu azi am varza dulce cu sunca prin ea andanii |
Andanii, daca tu zici ca e voie, atunci ii dau bataie, ca mi-e o pofta de mor
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
anamariame spune:
Cum nu e voie linte cu carne? Inseamna ca nici ieri nu m-am tinut de treaba. Uite-aici reteta de linte pe care mi-a dat-o puisorul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Ah, bun, m-am linistit, ca mi-ar fi parut rau sa nu mananc si azi. Eu am facut-o cu vita si a iesit Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
maya_m spune:
neata fete..la amiaza
VALENTINA pt. baclavale se merita sa iei niste bice ..nici io n-as sta pe ganduri in fata lor ...sunt femeie hotarata dom'le NINHA draga nu ma innebuni ..la noi nu merg fasoloasele fara un pic de afumatura asa ca io tot asa am prestat..e drept ca te tine in cusca,asta e cel mai rau lucru care se intampla in nici un caz nu ingrasa[cel putin in cazul meu asa e]si nici varza calita [ca vad in meniul ANDANITEI] nu prea merge ''goala''..no,depinde de gusturi,bineinteles monticioaseleNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
valentinag spune:
Buna fetele.
Pana acum am bagat niste fasole batuta cu muraturi,diseara nu stiu,ca ma duc la mosie,ce-o avea mamaie prin frigider.
Weekend placut si sper luni macar la o stagnare
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Catalishka spune:
'Mna ziua, fusei la pansat m-am saturat de drumurile la spital...luni iar, inca nu mi-au scos firele, brrr...pentru ca meste cam cu dificultate am mancat extrem de putin si ieri da ce bine ca asa mai imulsionez si io situatia, azi tot asa o sa bag o supa crema de legume, ca macar aia o pap usor, ca babele fara dinti
Citat: |
citat din mesajul lui ninha cum ai facut lintea aia, ca am si eu o punga si nu stiu cum s-o mai fac, fiarta nu prea imi surade, cu carne nu e voie... |
Io lintea o fac cu orez dupa reteta Puisorului de www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/22002/Retete-Montignac-Orez-cu-linte/" target="_blank">aici. Da io stiu ca mere si cu carne lintea ca are IG = 25 cea verde si parca 30 cea galbena, gresesc? oricum niste idei de mancare cu linte sunt binevenite ca si io mai am o punga si nush cum sa o mai fac ca imi si place.
Catalishka spune:
Ah, bun, am raspuns inainte sa termin de dat paginile, scuzati...
Mooaaaama ce pohta de fasole cu afumaturi mi-ati facut, sau si varza mere bine, cred ca se presteaza maine asta daca oi avea timp, pentru ca as vrea sa merg cu piticu la tatru: pt fetele din Bucuresti, maine incepe festivalul international de teatru pentru cupii, sunt spectacole si pentru 0-3 ani...sper sa ajungem. Detalii www.fitc.ro/content.jsp?page=2&language=1" target="_blank">aici.
Pupici, week end placut!
puisorul spune:
Buna seara silfidutelor.
Am avut doua zile extrem de obositoare, v-am citit dar va raspund abia maine
Va mai zic doar ca am descoperit foulul sau bobul si acum imi fierbe o oala plina. Cu detalii vin maine.
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Buna dimineata!
Mai, puishorule, tu esti o adevarata comoara! retetele tale sunt bestiale!
Eu gandeam ca lintea, ca si fasolea, este glucida, deci nu merge cu carne. si tot timpul asta m-am ferit sa le mananc cu carne. ce m-am fraierit!
Somleac, voi cand mergeti in concediu mergeti cu tot cu copii? cred ca e un taraboi!!! nici nu pot sa-mi imagine. mie mi-e frica sa merg cu unu, darmite cu 4-5!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image