MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele!
Tocmai ne-am intors din mica noastra incursiune in Muntii Codru-Moma.
V-am zis ca am ales pana la urma pensiunea Pamel si Claudia din Moneasa.
Sa stiti ca review-urile de pe net sunt scrise de ei. Erau toate de nota 10! Cazarea a fost ok, intr-adevar, camere curate si incalzite dar mancarea EXECRABILA! ne-am luat all inclusive- mare greseala! Totul a fost gatit in sezonul trecut si reincalzit la microunde, meniul foarte saracacios si rigid.Am cerut si eu o acritura, o salata ceva la friptura, ca era o carne tare ca un cauciuc de masina + cartofi de tabla, si n-am primit nimic! Ce sa mai zic, pranzul l-am vomitat, erau niste chiftele fara nici un gust, tot incalzite, cu piure. carnea de la cina aproape mi-a rupt dintii, iar micul dejun a fost omleta facuta din faina si o urma de ou. Am fost foarte dezamagita! Mai ales ca ptr noi era o ocazie deosebita.
Nu va mai zic ca in descrierea cabanei de pe net sunt bifate toate facilitatile, jacuzzi, loc de joaca ptr copii, masaj, toti dracii din lume, si in realitate nu are nimic in afara de baie, care in cazul nostru nici macar nu a fost in camera, ci pe hol.
Deci daca mergeti cumva acolo, aveti grija sa mancati in alta parte!
A, pe net erau pareri de la prietenii lor care ziceau ca mancarea e excelenta, iar doamna Claudia e dulceata si gingasia intruchipata! Prostii! Am incercat s apostez si eu pe aceleasi site-uri si ... surpriza, nu-mi apare comentariul! Sa nu va luati dupa ce scrie pe net!
Na, ca m-am racorit! Multumesc
Acum ma simt mai bine, asa ca ma duc la culcare.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Of Ninha ce rau imi pare
E plina lumea de nesimtiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Offf Ninha imi pare rau ca nu a fost cum v-ati asteptat. Astea cu superlativele pe net sunt cam teapa, vezi ca si Puisorul a patit la fel la Bran. macar ati pus de ceva cu ochi?

Unde sunt fetele cu raportul?

Am si eu o rugaminte la cine modifica tabelul. Sa stearga din dreptul meu porcul ala ca ma deprima. Nu ca nu l-as merita..........se poate sa ma treceti gravi sau orice?

De azi revin si eu 100% monti orice ar fi si daca vomit de o suta de ori pe zi.

deci MD vita star cu pateu vegetal si ardei
P ardei umpluti monti ( carne si vinete)
ciorba de conopida.
ca si gustare mi-am pregatit o punga cu nuci, alune si migadale pe care o port in poseta pentru cazurile in care ma apuca brusc foamea aia cu senzatii de lesin sa nu ma mai reped la orice prostie imi iese in cale.

Aseara am facut din nou pandispanul Rodica. Acum in sfarsit am inteles ce va placea voua la el. Acum l-am facut singura. Data trecuta mi-a batut ouale Matia si a amestecat compozitia Victor. va imaginati ce a iesit. L-am copt la foc mic si l-am acoperit cu hartie de copt inca de la inceput. A pastrat o culoare aurie superba.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Ninha,imi pare rau pentru experienta nefericita!Eu n-am fost la Moneasa niciodata,asa ca oricum nu stiam ce sa-ti recomand.
Cataliska,nu stiu cyum e cu siropul de agave,poate stiu fetele.Eu azi - 400 gr.
Nu e mult,dar macar este o scadere.
Meniul de azi:
jumatate de strugure
2 feliute de kaizer cu mustar
mai incolo mai vedem.
O saptamana usoara!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Haida buna ziua pe la pranzisor!

Nu va inghesuiti la raport, ah? ntz ntz ntz

Io va fac curaj: 70.5 kg si cred ca tot o sa scad intrucat nu stiu ce se intampla sub taietura ceia a mea de langa ureke, ca se umfla cand mananc , drept pt care mi-i cam teama si mananc cam rar si cam cu paiu ca sa zic asa, adik mai mult iaurt, supe ciorbe...acum am bagat un sufle de conopida la cuptor, macar ala il pot marunti cu furculita si manca fara sa mestec mult. insa ma cam ingrijoreaza treaba asta, ceo fi pe acolo, vreo glanda ceva? mai stau cateva zile si daca continua sa se umfle la mestecat, o iau iar pe calea spitalului sper sa nu fie cazul, ca dimineata am vazut ca era ok bine merci, si imediat cum mestec ceva pac se inflameaza

Scuzati-ma ca va fac capu mare, dar nah...e o cura de slabire si v-o povestesc si voua

Hai iesiti la raport!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

ntz ntz .... sunt mega obosita si nu-mi revin

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata

dau raport cu intarziere...din cauza de muci,muci si iar muci ..deja mi s-a acrit de gradi
ziceam ca-s pe minus cu 300 gr.,deci cine trece si la mine un 69,7 ...multumesc mult
azi
MD- WASSA CU SALATA DE VINETE
P-CIORBITA DE CONOPIDA
C-FRUCTE[MERE SI STRUGURI]
va pe toate

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Ieri am aburit-o cu o lingura de salata de pui cu telina si maioneza.op lingura de salata de peste,2 guri de piure si o salata de varza,plus fructe la greu.
Azi asa:
un iaurt
o nectarina
ciorba de ceva,ce-oi gasi la cantina
niste struguri
diseara sarmale

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ce faceti ca tot pe pagina 2 va gasesc?

Aseara bineanteles ca nu m-am multumit cu ciorba de conopida ca eram capiata de foame. Macar seara de as reusi sa nu mananc asa de mult, dar daca nu-s satula cand ma culc ma trezesc noaptea de foame.

Felicitari fetelor cu minus.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Felicitari, fetelor, ptr slabit!
Somleac, ai incercat sa mananci fructe seara, in loc de mancare, daca ti-e asa foame?
Andani, nu vrei sa asculti! Ai nevoie de odihna, din cate vad eu, dar nu vrei si pace!
Catalishka, sper sa nu fie vreo complicatie de la operatie. Eu zic sa nu mai astepti cateva zile. Cu cat mai repede te lamuresti ce este, cu atat mai bine.
Mai tineti minte ca va ziceam ca aveam o stare de oboseala continua si imunitatea slabita? Am fost si eu la DM si am luat niste suplimente de acolo (Seleniu + vit A,C,E) si vad ca ma simt mai in forma.
am vazut in piata catina cu 20 de lei pe kg. Cum vi se pare pretul? voi cu cat o luati?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput