MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai primiti un raport -500g, adica vreo 57,2kg in total.

La mine e ca si cum ar fi luni, ieri am fost liberi pe motiv de Thanksgiving, Ziua Recunostintei.

N-am mancat curcan, am mancat mici si gratare de porc si frigarui de pui.
A fost frumos afara, si am profitat sa facem gratare.

In rest, munca multa si acasa plus mandra mica cu otita.
Si ma asteapta 4 zile intense si acasa si la job.

Somleac, tu trebuie sa te hranesti bine, dar incearca sa fie monti.
Adica: migdale, cascaval,fructe. Zic si eu, ca nu stiu ce preferinte are bebelushul din burtica.

Ninha, ce aiureala cu pensiunea.
Ati reusit sa va relaxati cel putin ?
Ai putea sa ii reclami undeva, la Protectia Consumatorului ?

Meniu azi:
m.d: clatita din faina integrala cu gem conform + cafea;
gustare: migdale
pranz: gratar cu fasole verde in aburi + pepene galben;
gustare: iaurt
cina: paste

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor as vrea sa ma apuc si eu de Monti. Ce carti sa imi comand...ca vad ca el are muuulte carti. Si ca sa incep de maine....ce as putea manca maine la mic dejun, sa fie monti si sa fie si de post. Am ceva seminte cumparate dar am vazut ca ele merg combinate cu iaurt. Mentionez ca eu as vrea sa slabesc pentru ca am nascut de aproape 3 luni. Acum am 65.4 kg la o intaltime de 1.68.
Multumesc anticipat de raspunsuri si sper ca de acum sa intru zilnic aici sa schimbam impresii.
Si sa dau si datele pentru listuta.
inaltime 1.68
greutate actuala: 65.4 kg
greutate target: 56 kg

deci ar fi un plus de 9.4 kg

fetelor cand se da urmatorul raport ca sa ma motivez si eu...

Eu o sa fac si putin sport acasa ca altfel nu am nici un spor.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Seara buna!

Ninha saru'mana de grija, am sunat si maine ma duc la doctor sa vada despre ce-i vorba...e mai bine sa merg sa stiu o treaba.

Somleac ai grija de tine si de burti, daca poti fi monti, bine-ar fi, daca nu, e bun si asa important e sa te simti bine si sa fiti sanatosi.

Felicitari Vali, Maya, Cristina si celorlate faeta care au scazut dar nu ne-au anuntat

Andanii te rugam, poate faci cumva sa te odihnesti temeinic...mda, vorba ceia, "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune", sau in cazul de fata, zic si eu asa ce ma pricep, dar tu stii cel mai bine de se poate ori ba. Oricum e bine pt noi toate sa o luam mai usor...nu face bine nici la sanatate si nici la cap . Noi suntem aici si te

Larisa bine ai venit si sa stai cat mai mult alaturi de noi, dar sa ajungi la target cat mai rapid !!! Cred ca pentru inceput cea mai buna carte e "Mananc deci slabesc" si oricand ai orice intrebari ai, suntem aici! ; ti-am vazut ceva poze, si ai niste copii , sa iti traisca si sa iti bucure viata

Mon, Puisor, unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Cataliska, multumesc!

azi MD: fulgi de ovaz, seminte de in si seminte de quinoa ( sper ca am scris bine) + o cafea cu miere e albine
la amiaza inca nu stiu...vad din mers

azi dimineata cantarul arata 64.4. Bine eu si alaptez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor intr-adevar am mare nevoie de odihna, ieri am mers acasa si m-am pus pe pat, am adormit instantaneu si nu m-am trezit decat dupa 3 ore, am dormit toti trei vreau sa va spun, eu cu copilul in dormitor si sotul in sufragerie pe canapea .... bine ca nu a sunat nimeni sa ne trezeasca .... si plus de asta m-am si culcat la 22.30 pana la 8 azi dimineata (a a vut copilul ore de la 9 azi deci nu ne-am trezit la 7 fara 15 min ca in alte zile) .... sunt fericita ca m-am odihnit cat de cat, am recuperat putin din oboseala

larrisa bine ai venit , o sa te trecem si-n tabel ... vezi ca pe prima pagina sunt cartile , ai ce lectura deocamdata , si inspir-te de la noi cu meniuri ... o sa slabesti rapid ca nu ai f mult de dat jos ... sa-ti traiasca bebelusul sanatos si voios

va pup pe toatele desi nu va enumar

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Larissa,u in zilele de post mananc in general fructe dimineata sau zacusca,salata de vinete,poti sa-ti faci si ciuperci cu maioneza de post.
Azi de ex am mancat un strugure mic si un mar.
g;ciucalata neagra
p.ciorba de legume
c.ciuperci umplute cu usturoi
fasole batuta cu muraturi

Cristina,sanatate copilei!Fuse ziua curcii?Bucurat-va de zilele frumoasa,ca acus vine iarna si-o sa ne dorim noi zile d'astea!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

azi la amiaza cred ca am calcat stramb rau de tot offff...am avut de ales intre a manca tocanita de legume care avea cartofi si morcovi si mancare de gogosari copti cu ceapa prajita si ulei. Si am ales varianta 2. Am mancat fara paine insa....si nu foarte mult cantitativ. totusi e gresit nu...dar nu stiu ce?
In ciorba de legume ce legume puneti...ca am vazut ca nu trebuie morcov si cartofi or la mine asta e baza. Multumesc de primire. Eu nu ma prea impac cu fructele la micul dejun.
Fetele...in jum de ora ma duc in piata ..ce legume si fructe sa cumpar oare? Poate imi dati ceva idei...la cat luati voi ultima masa. Eu m-am gandit sa fie ora 19 ultima masa.
Valentina cum se fac ciupercile umplute cu usturoi? desi daca alaptez exclusiv n-ar fi tocmai o idee nu?
maine ce aveti in meniu? poate ma inspir si eu...
fetelor un cont comun de poze unde sa va vad si eu nu avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
As avea si eu o intrebare la voi. Ati folosit sirop de agave pe post de indulcitor? Eu am tinut Monti in ultimele luni de sarcina si a fost super de tot, nu m-am ingrasat aproape deloc, dar de un an am lasat-o balta. Acum as mai avea doar vreo 3-4 kg de dat jos, nu e mult, dar vreu sa tin monti pe cat posibil si in continuare pentru ca ma simt f.f.f bine cu el. Doar ca nu pot renunta la dulciuri. Mult timp am folosit fructoza in prajituri, dar multa lume mi-a spus ca e cancerigena daca e prelucrata termic, asa ca nu vreau sa risc. Am citit de siropul asta de agave ca ar fi bun, dar e destul de scumput si as vrea sa stiu daca l-a mai folosit cineva si daca merge sa fac prajituri cu el.
Larisa, in primul rand felicitari pentru baietel, e absolut superb, ca si Alexia, de altfel!
Sa-ti dau o idee de ce mananc eu azi: piept de pui la gratar cu vinete si ardei tot la gratar si cu salata de cruditati (varza, sfecla, telina, morcovi, date pe razatoare, cu ulei si otet). Daca tii post scoti puiul, evident. Eu ma impac foarte bine cu gratarelele astea de pui, cu legumele la gratar si cu o salata alaturi. Maine vreau sa fac chiftelute de pui cu legume, prajite tot pe gratar, fara faina. Sunt super. Pe net gasesti o gramada de retete Monti, super de tot, multe le-am testat si eu, inclusiv prajituri.
Daca mai imi vine vreo idee iti zic.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aaa, Larisa, hai ca mi-au mai venit idei de mancaruri Monti de post.
Paste integrale cu legume sau orez integral (de la Plafar) tot cu legume.Acuma nu stiu daca pastele alea au si ou, trebuie verificat.
Calesti niste legume in tigaia de teflon, pui rosii spre final si le adaugi peste paste sau orez.

Edit: am verificat pastele integrale de la Barilla si nu au ou

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

azi la amiaza cred ca am calcat stramb rau de tot offff...am avut de ales intre a manca tocanita de legume care avea cartofi si morcovi si mancare de gogosari copti cu ceapa prajita si ulei. Si am ales varianta 2. Am mancat fara paine insa....si nu foarte mult cantitativ. totusi e gresit nu...dar nu stiu ce?
In ciorba de legume ce legume puneti...ca am vazut ca nu trebuie morcov si cartofi or la mine asta e baza. Multumesc de primire. Eu nu ma prea impac cu fructele la micul dejun.
Fetele...in jum de ora ma duc in piata ..ce legume si fructe sa cumpar oare? Poate imi dati ceva idei...la cat luati voi ultima masa. Eu m-am gandit sa fie ora 19 ultima masa.
Valentina cum se fac ciupercile umplute cu usturoi? desi daca alaptez exclusiv n-ar fi tocmai o idee nu?
maine ce aveti in meniu? poate ma inspir si eu...
fetelor un cont comun de poze unde sa va vad si eu nu avem?

toate legumele sunt permise , mai putin cartoful ... morcovii ii poti consuma cruzi cu telina de ex rasi si cu iaurt ,maioneza
deci poti sa-ti cumperi orice leguma doresti.. conopida, vinete, varza , brocoli, ciuperci ..... tot ce-ti place

am vizionat pozicile, sunteti frumosi si copii superbi
poze cu noi sunt pe prima pagina .... user si parola pe pm trimitem la cerere

multa bafta la slabit, nu se prea vede ce vrei sa slabesti ... arati f bine zic io

andanii

Mergi la inceput