MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Ninha eu reteta de detoxifiere ce o stiam e cu foarte multa apa bauta dimineata pe stomacul gol, se ajunge pana la 3 litri in jumatate de ora. O zi buna va doresc |
intr-adevar, suna groaznic! mai bine nu ma apuc, ca stiu sigur ca n-as putea s-o tin.
Am fost azi la dr sa-mi dea regim de curatarea colonului ca sa-mi fac o colonoscopie. surpriza !!! am fost socata ca nu mi-a dat sa mananc legume, fructe si cereale integrale, cum ma asteptam, ci, dimpotriva, astea sunt interzise. am voie sa mananc numai carne de pui si peste, supe si ceaiuri timp de trei zile, iar in ultima numai ceai si apa.
Ma apuc de luni. Am emotii
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
valentinag spune:
Buna fetele.
Va multumesc mult pentru urari!
Hai ca am fost chiar cuminte,imi vine sa ma pup nu alta!Am mancat puiul la ceaun cu sosul de usturoi,vreo 3 rondele de cartofi(pe care de fapt nu i-am prajit,i-am facut"prajiti"la cuptor)si o bucata miica,sa zic vreo 3 lingurite de tort de biscuiti.
Azi oricum tin post,asa ca e de bine.
Ninha,interesant ce zice dr.tau.Eu stiam ca varza este denumita maturatoarea colonului,ca daca mananci iesi super bine afara,cureti toate cele p'acolo.Oricu,cred c-o sa slabesti cel putin 2 kg cu ce zici tu ca ai voie sa mananci!Sanatate multa!
Azi plec la mosie,asa ca ne auzim luni cu raportul.Un weekend fara abateri majoreva doresc.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
Ceau, montigalz!
Cine merge pe la Moneasa? puteti sa-mi recomandati si mie o cazare faina si ieftina? Eu si sotzul aniversam 3 ani de cand ne-am intalnit prima si intaiashi data, si am vrea sa facem o scurta incursiune undeva aproape.
Somleac, Andani, parca voi ziceati ca mergeti pe acolo. Ce parere aveti?
Ninha, mami lu' Mirci
andanii spune:
ninha am fost la Moneasa intr-adevar , dar acuma cativa ani, unde am stat nu mai stiu ... da si tu un serch pe net poate gasesti ceva ... relaxare totala
eu aseara am facut blat de tort , azi si maine sunt in focuri , mi-am stabilit meniul de aperitive, sper sa reusesc tot ce mi-am propus... luni va arat pozici
mi-au venit si rusii , is ca ceaiu, ma doare burta, capul .... numai chef de bucatarit nu am , dar un copil am si i-am promis , trebe sa pot sa fac ...nu ???
haideti fetele la povesti
andanii
Somleac spune:
Ninha, poti incerca hotel Parc au camerele renovate, si ce-i mai important au piscina cu apa calda.Preturile rezonabile si la cazare si la mancare.
Mai ar fi vila Cerbul Albastru care e ceva super luxos si cred ca si cu preturi pe masura.
Eu as alege Parcul pentru piscina. mi se pare super sa mergi in halat sa faci o baie, apoi tusti in . Miami , ai grija ca si mie de la Moneasa mi se trage tura asta de bebe.
Andanii bafta la bucatarit, sa-ti iasa toate suuuper bune.As veni si eu sa te ajut dar numai la gustat.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Ninha, poti incerca hotel Parc au camerele renovate, si ce-i mai important au piscina cu apa calda.Preturile rezonabile si la cazare si la mancare. Mai ar fi vila Cerbul Albastru care e ceva super luxos si cred ca si cu preturi pe masura. Eu as alege Parcul pentru piscina. mi se pare super sa mergi in halat sa faci o baie, apoi tusti in . Miami , ai grija ca si mie de la Moneasa mi se trage tura asta de bebe. |
somleac, asta ne si dorim!
andanii, ce-ar fi sa incerci o tura de odihna, ca te vad numai cu treburi pe aici!
valentina, doamne ajuta sa slabesc 20 nu numai 2! Nah, bine, hai 12, nu chiar 20...
Ninha, mami lu' Mirci
cge spune:
Ninha, felicitari ptr cei 3 ani !!
Aniversari de casatorii luna asta !!
Dupa ce au trecut aniversarile copiilor din septembrie, conceputi de Sarbatori
Andanii, spor la treaba !! Petrecere frumoasa!
O zi buna si un weekend frumos!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Catalishka spune:
Hola fetelooor!
Azi in sfarsit am scapat de firele de la operatie am scapat de drumurile la spital in sfarsit ca ma saturaaaasem!!! Mai am un hop, peste fro doo saptamani cand vine analiza de la anatomo-patologic. Sper sa fie bine, Doamne ajuta!
In alta ordine de idei, azi am reusit sa ajung cu piciul la teatru , a fost minunat!
Ninha, la Moneasa noi am stat la Cerbul Albastru, dar era vara, baie faceam la strand. Cazarea la Cerb a fost super misto, intr-adevar finisaje de lux, pretul nu mi se paruse foarte foarte piperat, nu mai stiu acum cum sunt, dar cred ca gasesti pe site. Micul dejun a fost super buun, salonul de mese super cald si primitor. Ne-am simtit minunat acolo . Succes la proiectul bebedoi!
Pup fetele, ma grabesc sa ajung in real acum, am doo targeturi: sirop de agave din DM si tava de briose sa incerc ceva retete!
ninha spune:
Multumesc ptr urari si sugestii, fetele!
Pana la urma am facut rezervare la o pensiune care are de toate, all inclusive x doua persoane = 150 de lei/noapte. e bine, nu? toate, dar absolut toate referintele de pe diferite site-uri sunt super-laudative. sa vedem! va zic cum a fost.
Ninha, mami lu' Mirci
Catalishka spune:
Aloooo, da' ce liniste la voi mai fetelor...
Am reusit sa cumpar si sirop de agave si tavi de briose (super oferta in real doo tavi a cate 6 buc fiecare la 25 de roni) drept pentru care am si executat 12 buc briose dulci cu stafide si afine si oleaca de sirop de agave. AU avut succes maxim chiar si la piticul meu!
Vroiam sa va intreb pe cele ce folositi siropul de agave, cam in ce "doza" il puneti, sau mai exact cam care ar fi echivalentul ca putere de indulcire. Ieri in briose am pus asa la gust, dar as vrea sa stiu de principiu cam cum sta treaba.
Pentru maine am programat inca o tura de briose dar de data asta vreau sarate, nu mai stiu cum le facea Puisorul ceva cu tzatziki, oi gasi eu...
Amu ma pregatesc de plecat la socri cand s-o trezi piticu, nici n-am gatit nimic, ma duc la ei sa ma rasfat...adik ma rasfat in sensul ca nu gatesc io, ca pe langa Monti nu calc, ca stie socreta ca nu mananc decat anumite chestii, si nu se mai oripileaza la mine
-
O duminica deosebita va doresc, ne auzim maine la raport