MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
puisorul spune:
Doua vorbe si ma duc. Sunt rupta de oboseala si merg direct la somn .
Ninha, la Oshawa ma gandeam si eu.
Somleac, sanatate multa Eu nu hidratez nici un fruct uscat.
Maya, felicitari
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
neata fetelor
a venit frigul , in casa la mine e asa de frig .... la voi cum e ???
azi am iaurt, branza, paine facuta de mine
zilele astea trebuie sa pregatesc ceva pentru party copil, sambata o sa aiba al meu copil niste invitati si doar trebe sa pregatesc .... oua umplute, ficatei cu bacon, chiftelute ceva salate si un tort binenteles
andanii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii ninha draga te-as ajuta cu idei dar habar nu am cum si cum te doare ???? nu cred ca m-a durut vreodata am papat pulpa de pui cu rosii andanii |
ma doare pe traseul colonului stang, acolo nu e niciun alt organ. e departe de rinichi, prea sus, si simt cum ma doare cand se deplaseaza mancarea si aerul.
ieri am mancat numai fructe si legume crude, dar cu paine.
a si m-am fraierit cu o punga de banane deshidratate, ca nu m-am uitat pe eticheta cand le-am cumparat si pe urma am vazut ca aveau zahar si ulei
azi vreau sa-mi fac niste ciupeci pe gril. merge ptr o cura de detoxifiere? ori trebuie sa mananc numai crud sau fiert?
paine integrala sau monti este voie?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
valentinag spune:
Neata.
Azi ma destrabalez!Am zis!Implinim 15 ani de casnicie,au trecut ca ieri,nici nu mi-am dat seama cand am imbatranit.
md.o felie de paine cu un iaurt
p.rosii cu branza si ardei gras
c.cartofi la cuptor cu sos de usturoi cu iaurt si pui la ceaun
tort de biscuiti
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
valentina, LA MULTI ANI!!!
puiul ala cu cartofi e asa, de aniversare, nu? te iertam
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
vali la multi ani fericiti si la cat mai multe realizari impreuna destrabalare faina azi
andanii
anamariame spune:
La Multi Ani, Valentina si petrecere frumoasa!Fetelor, eu m-am ingrasat , am 58.7 kg, imi dati un porcusor? Ce-i drept nu am nicio energie sa fiu atenta la ce mananc, imi este foame laore total nepotrivite si atunci vreau sa mananc numai interzisuri: paine cu unt, cartofi, prajituri cu muuuulta cacao, off O las mai moale pana luni, cand sper sa revin in forta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Catalishka spune:
La multi ani fericiti Vali!!! si nu te destrabala prea tare ca dup-aia tot tu le tragi .
Un brat de pentru voi!
Somleac spune:
La multi ani ! Valentina, ani cat mai multi impreuna si cat mai frumosi.
Am facut pandispanul Rodica, a iesit bun, dar coaja e amara. Nu stiu ce sa fac sa nu se mai arda asa de tare.
Ninha eu reteta de detoxifiere ce o stiam e cu foarte multa apa bauta dimineata pe stomacul gol, se ajunge pana la 3 litri in jumatate de ora.
O zi buna va doresc
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
cge spune:
La Multi Ani, Valentina !!
Multi Ani fericiti impreuna !!
Ai grija sa o faci lata azi, si dup-aia gata regim strict !!
Asa recomanda Monti.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005