Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity pe voi va musca bebei de obraz?Ariana a inceput de vreo 2 luni cred,sa ma muste de obraz-ma anunta ca ii e foame.... eu o pup pe obraz si cred ca stie,zic si eu ...ca acum ma musca in 2 feluri: unul ma musca si cu dintisorii-deci e foame(ca am testat pana nu-i dau san tot se intinde sa ma prinda de obraz) si alt mod e numai isi apropie gurita de obrazul meu(cu gurita intredeschisa) si ma atinge usor si apoi imi zambeste....DECI EU VREAU SA CRED CA MA PUPA FIE-MEA,DA?!!!... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta plecam." |
Ma musca rau de tot de obraz,de barbie,de nas,cand ii este foame (noroc ca nu are dinti)si mai nou si de sfarcuri Pe tatal lui il trage inspre el si ii da pupic pe obraz Mie nuFoarte rar a facut asa cu mine Pe mine ma brutalizeaza Daca face asa si cu nevasta,nu o vad bine Si apoi o sa vine la mine sa-mi zica ca nu mi-am educat baiatul
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
haircut spune:
Evyme, langa piata este o mercerie, pe bd. Dr. Taberei, cum vii dinspre Favorit e pana in piata. Langa merceria asta este un magazin cu multe jucarii, au afara biciclete, trotinete... si erau azi expuse in exteriorul magazinului, asa le-am vazut. cum mai sunteti? ce face Sebi exploratorul?
Xela, noi nu avem covoare prin casa si cu asta ii facem un loc mai caldut unde sa stea numai ea. Vad ca sta (si) pe el. E zgripturos pe suprafata si e extaziata cand il zgarie
Lillo, felicitari pentru dintisor fara scandal. Macar din partea asta sa ai liniste la cat te-ai suparat cu gradi. Bafta sa scapi repede de pedeapsa si sa poti pleca de langa usa
Nic0le, cunoastem pasa aia financiara de care zici. Iti scriu un PM dupa ce trimit mesajul asta
Ratusca WB Eu zic ca 4 opriri la un drum asa lung nu e prea mult. Poate iesim la un "raliu" maine
Tomaca, imi pare rau de cazatura, bine ca sunteti bine. Si eu zic ca-i semn de mers la shopping
Lorex, sa stapanesti sanatoasa pantofiorii. Cum zici ca ai petrecut de ziua ta??? Alexutzza, ai fost o draguta sa o ajuti
mami de fetita mica
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
ma musc rau de tot de obraz ,cand ii este foame (noroc ca nu are dinti)si mai nou si de sfarcuri Pe tatal lui il trage inspre el si ii da pupic pe obraz Mie nuFoarte rar a facut asa cu mine Pe mine ma brutalizeaza Daca face asa si cu nevasta,nu o vad bine Si apoi o sa vine la mine sa-mi zica ca nu mi-am educat baiatul Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui haircut Lorex, sa stapanesti sanatoasa pantofiorii. Cum zici ca ai petrecut de ziua ta??? Alexutzza, ai fost o draguta sa o ajuti mami de fetita mica |
merci, merci, sunt in drum spre Iasi pantofiorii, abia astept sa vad si io cum ii sade lui Lorex in pantofiorii comozi.
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
simplicity spune:
citat din mesajul lui haircut E zgripturos pe suprafata si e extaziata cand il zgarie mami de fetita mica |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
gratiana77 spune:
Mai, vad ca va tot laudati cu dintisori. Foarte bine. Noi inca nu avem si asteptam cu nerabdare sa ne creasca macar unul.
ratusca_mica spune:
Si tot ref la borcane, de data asta la cele mai mari, ratusca, ziceai ca le-ai dat la reciclat, iti mai trebuie? Ca io-s prevazatoare si desi nu pun nimic pt iarna, io nu le arunc niciodata pe toate. Ca daca trebuie? Asa ca daca vrei, iti aduc o sacosa cu borcane in parc. |
Nikole, multumesc foarte mult de oferta! Am cumparat intre timp altele (mai ales cele de orez cu morcov si vitel! ) si le-am si golit si azi am facut gem de prune si le-am umplut A cam iesit cu un pic de aroma de zahar ars ca s-a prins un pic pe fundul cratitei, insa merge.
Concluzie: m-am potolit cu proviziile
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Mai, vad ca va tot laudati cu dintisori. Foarte bine. Noi inca nu avem si asteptam cu nerabdare sa ne creasca macar unul. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Nici noi si mai stim cativa.
Apar ei si coltii.....
Si daca tot zicea alexutza, Mara e pufuleata care manca fructitele la bebe TV. Acum mananca in bucatarie dar la tv se mai uita (la noi sta aproape toata ziua deschis)...e fan Mircea Badea, nu se culca pana nu-l aude.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ratusca_mica spune:
Apropos de pantofi, eu am luat recent unii de la firma Ecco - au toc destul de mare (pentru mine), si totusi sunt comozi. Cica sunt specializati in incaltaminte comoda... poate ma invart de o poza sa o pun pe cont (daca pasioneaza pe careva)
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nici noi si mai stim cativa. Apar ei si coltii..... Si daca tot zicea alexutza, Mara e pufuleata care manca fructitele la bebe TV. Acum mananca in bucatarie dar la tv se mai uita (la noi sta aproape toata ziua deschis)...e fan Mircea Badea, nu se culca pana nu-l aude. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Si al meu e fan Mircea Badea Se uita la el asa saglnic si rade din cand in cand Eu cand eram insarcinata,ma distram copios in fiecare dimineata urmarindu-i emisiunile(in reluare)
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri