Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Buna seara fetelor,
Nu am mai scris de multa vreme dar saptamanal va citesc. Din pacate nu prea am avut timp sa intru si sa povestesc cu voi, buburuza mea ocupandu-mi majoritatea timpului si trebuie sa recunosc ca nu prea vreau sa ma dezlipesc de ea pt alte activitati.
Azi, din curiozitate, am citit prima pagina si am observat ca cine nu scrie zilnic, ci doar va citeste, este exclus din odiseea voastra. Ce sa mai spun... Nimic.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Doamne fereste! Nici vorba de asa ceva, mi se pare cam acuzator mesajul cand noi nu am facut nimic altceva decat sa preotejam identitatile. Au fost probleme si multe fete au preferat sa nu se vada pe prima pagina, altele au luat decizia de a nu ne scrie deloc, de aceea cine nu a afirmat clar ca vrea sa fie pe prima pagina nu este. nu ptr ca este exclus ci ptr ca nu vrem sa facem o eroare nestiind preferinta persoanei si sa o scoatem din anonimat. Fiecare a fost rugat sa spuna cu ce date sa apara pe prima pagina etc...capitole intregi tot strigam sa intrebam ce se mai intmpla ....si din atata grija acum ajungem sa se spuna ca excludem trist domnle, trist. mai ales pentru fetele tehnicutze care se straduiesc atata cu prima pagina....

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

sara buna,

bai da bebeii vostri stau intr-un loc de va luati covorase de 1 m patrat???
bobitza sta intr-un loc doar daca o pun in www.nichiduta.ro/detalii-produs-85/centru-mobil-de-joaca-play-center/" target="_blank">tarc.

LML Mara si Dragos...dar nu m-am prins cine-i strumfi

Multumiri speciale pentru urarile de ziua mea CRISMARIO(ms ca ti-ai amintit), ALEXUTZZA (merci si de coloratie), BEA (frumos buchetul de lalele), IOANA, MYKY, SIMPLI, MP, ALE1212XA, NIKOLE (pantofii nu-s tare frumosi dar sunt f comozi si cu toc de 4 cm ca sa nu ma doara spatele), MIREMIA, DECENUELA, XELA, CRIS D, DANA G, TOMACA, DUCLINEEA, DASTEFA, LUCIA, DANYELANA, HAIRCUT SI ANA.

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Da, aproape sunt la zi (aproape, dar nu se pune ).

Ma enervati de mor cu covorasul asta... exact asa ceva am gasit la un magazin pe unde am umblat in weekend si m-am uitat la el in ideea ca e interesant, dar m-a descurajat sotul! Mi-am gasit si eu cand sa-l ascult...

Scaun auto: cum iti dai seama ca e copilul suficient de mare ca sa stea safe cu fata? Exemplu: Andrei are peste 9 kile, deci s-ar incadra. Insa am vazut chiar si weekendul asta: la frane bruste care il prindeau ridicat din scoica ca sa uita peste parleaz la mine sau diverse, ii sarea capul cat colo... so... cu fata la franele pe care le pune soata pe european... nu cred ca e o idee buna... era sa sar eu din scaun, d-apoi strumful!

Cris.m, Gratiana, ce bine ca v-ati intors!

Haircut, ma bucur ca a papat Maia spanac cu ou. Ai pus si dovlecel?

Noi am facut urat de tot in deplasare de la un borcan de legume de la Hipp (cel cu mazare si conopida)... sa zicem ca soacra-mea trebuie sa cumpere doua perne noi, intrucat au fost "botezate" .

Asa ca, de nevoie, am fiert legume si le-am pasat/taiat marunt. A mancat Andrei foarte bine, doar ca stupize-stupize: azi dimineata am gasit in kk morcovul nedigerat, exact asa cum il pasasem eu cu furculita... nu cred ca e bine, right?

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Lorex eu am 2 covorase dar oricum, da sta relativ in perimetrul destinat lui, cum sa plece de acolo? Nu merge decat daca il tin io de maini si ma tot striga ptr asta...altfel nu stie sa se deplaseze...ok mai se culca si se rostogoleste stanga dreapta dar nu ajunge departe.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

pe voi va musca bebei de obraz?Ariana a inceput de vreo 2 luni cred,sa ma muste de obraz-ma anunta ca ii e foame.... eu o pup pe obraz si cred ca stie,zic si eu ...ca acum ma musca in 2 feluri:
unul ma musca si cu dintisorii-deci e foame(ca am testat pana nu-i dau san tot se intinde sa ma prinda de obraz) si alt mod e numai isi apropie gurita de obrazul meu(cu gurita intredeschisa) si ma atinge usor si apoi imi zambeste....DECI EU VREAU SA CRED CA MA PUPA FIE-MEA,DA?!!!...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Buna seara fetelor,
Nu am mai scris de multa vreme dar saptamanal va citesc. Din pacate nu prea am avut timp sa intru si sa povestesc cu voi, buburuza mea ocupandu-mi majoritatea timpului si trebuie sa recunosc ca nu prea vreau sa ma dezlipesc de ea pt alte activitati.
Azi, din curiozitate, am citit prima pagina si am observat ca cine nu scrie zilnic, ci doar va citeste, este exclus din odiseea voastra. Ce sa mai spun... Nimic.

poze

Doamne fereste! Nici vorba de asa ceva, mi se pare cam acuzator mesajul cand noi nu am facut nimic altceva decat sa preotejam identitatile. Au fost probleme si multe fete au preferat sa nu se vada pe prima pagina, altele au luat decizia de a nu ne scrie deloc, de aceea cine nu a afirmat clar ca vrea sa fie pe prima pagina nu este. nu ptr ca este exclus ci ptr ca nu vrem sa facem o eroare nestiind preferinta persoanei si sa o scoatem din anonimat. Fiecare a fost rugat sa spuna cu ce date sa apara pe prima pagina etc...capitole intregi tot strigam sa intrebam ce se mai intmpla ....si din atata grija acum ajungem sa se spuna ca excludem trist domnle, trist. mai ales pentru fetele tehnicutze care se straduiesc atata cu prima pagina....

de Yannis

Nu e deloc acuzator, sorry daca asa pare. Chiar am spus ca nu m-am suparat. Era doar o constatare.

poze

Mergi la inceput

ma lasa bateria la laptotp

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Din cliclul "cioara"sa va povestim ce am facut noi la 8 luni:

- imi dadea mama sa pap iaurzel. Eram asa de obosit dupa drum (am plecat la bunici) ca nu mai mai voiam nici macar iaurtzel (favoritul). Pentru ca tineam gura inchisa, mama m-a intrebat "hai, mai vrei ?" Eu am zis NU si in acelasi timp am dat si din cap, ca nu mai vreau.
La asa raspuns, clar am stans toata masa. Ma rog, nu stiu daca a fost voluntar, dar a zis f clar in timp ce dadea din cap.

- am extins cantatul / vorbitul pe care il fac cu tati, si la verisoare. Ma distrez cu tata vorbind cand unul cand altul. Intai tata zice ceva, apoi ma invita pe mine si repet si eu dupa el (adica zice aaaaaaaa, alea-alea etc). Dupa care iar tata, dupa care iar eu.
Acum imi cantau si verisoarele si normal le-am raspuns si eu. Si toata lumea zicea "Bravo Tudorel" si ma mandream, ma fataiam pe scaun, imi luceau ochii ca toata lumea imi recunostea in sfarsit talentul.

- cand m-am intors acasa si m-au asezat in patutzul meu, l-am salutat cu o muscatura de margina si m-am prins bine de el si m-am ridicat in genunchi. Stateam cu spatele drept, dar in genuchi caci nu este suficient loc sa stau in picioare, si zambaream la mami si la tati. Mi-au dat salteaua zos ca sa am mai mult loc, dar nu mai ajung la margine si nici nu am de ce sa ma prind. Ce ma fac?

- Buni m- invatat sa-mi arat dintzii. I-am aratat o zi, dar am uitat

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

ce tare!!!
si bobi amea a patzit :)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

[Tomaca,
multumim de cap nou...la ce te referi cu cosmetizatul capitolului?

Nu stiu cum sa fac sa nu mai apara tot audit trail pentru link de capitol noi ci sa scriu "capitol nou". Mi-a scris Simply o tehnicutza si am salvat-o undeva.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

no...cre'ca simpli ti-a explicat cum sa treci cap vechi sus pe prima pagina
tu intrebai practic cum sa ascunzi un link
suna-ma next time sa-ti explic prin telefon

sa stapanaiti sanatosi achizitiile
super faina masinuta
premerg nu se vede

Mergi la inceput

..si ma lasa si telefonul

si vroiam sa mai bodoganesc...

Mergi la inceput