Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
LML Mara, Dragos si strumf mic !
Mie inca nu mi-a trimis tipa de pe ocazii..covorasul,inca Mai astept maine ca mi-a zis ca s-ar putea Marti sa-l trimita si imi spune cand l-a pus la posta,daca nu...Nasol
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
xela_07 spune:
Doamne dar ati inebunit de tot cu covorul asta, ce stie frate sa faca ?
haircut - ai fost tare
miremia spune:
Seara buna!
Nikole tin pumnii sa vina vremuri mai bune, sa faci mult mult shopping.
Haircut imi are rau de faza cu inundatia, Xela de asemenea.
Gratiana77 welcome back!
Eu zic sa nu te superi daca nu stii exact cum sta treaba. Au fost unele probleme, daca ai fi citit le-ai fi stiut, asa ca lista de pe prima pagina a fost restransa. A face parte din odisee inseamna mai mult decat a aparea pe prima pagina si in plus am "strigat catalogul" de am ragusit.
Ce mai face Amaris?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Doamne dar ati inebunit de tot cu covorul asta, ce stie frate sa faca ? haircut - ai fost tare |
Este covorasul puzzle din pozele Arianei, este din spuma si se pot juca bebelusii pe el.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
gratiana77 spune:
Noi suntem bine. Nu de foarte mult timp ne-am intors si noi acasa. Vara asta am umblat mult. Am fugit de caldura de la bloc si ne-am bucurat si de concediu. Din fericire Amaris e o buburuza super cuminte care nu ne face niciun fel de probleme. Si, in plus, ii place sa calatoreasca si sa fie inconjurata de lume.
poze
simplicity spune:
myky am vazut pozele,sunteti o familie frumoasa,baietii sunt ,mai ales piticul cu codita....despre locuri ce sa spun?! pt ca e aproape de casa mea,adica langa....de parintii mei....unele poze sunt facute la Slanic Moldova,asa-i?sau seamana izbitor de bine unele locuri din SM cu Tg.Ocna
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
dulcineea_cj spune:
Bea,Ivan e un scump Ce dintisori aveti Si ce costum
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Seara buna! N-apuc sa zic multe ca-s cu Maia agatata de mine Nici Maia nu sta altfel decat in scoica la drum, mai protescteaza ea, dar nu atat de tare cat sa nu poata fi pacalita, nu prea am fost deschisi la "dialog" cu ea pe tema asta. Am luat si eu covorase de la tipa de pe okazii ieri. Si azi am gasit langa piata moghioros cu 22 ron si fructe si legume, pe langa cifre si litere, daca doreste cineva. Pe langa performanta de a ma cunoaste cu xela dupa 1 an de forumit, desi suntem vecine, am reusit performanta s-o si inund, diferenta de 6 etaje intre noi....sper ca s-a rezolvat in seara asta...scuze, Xela! fug la baita maiei, o npapte linistita! mami de fetita mica |
ce tare! eu am tot cautat prin piete (in zona de sud) si au zis ca au avut dar nu mai au. As vrea io dar deja am 2 , multzam de oferta, cand le roade de tot pe astea o sa merg din nou prin pietze
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Este covorasul puzzle din pozele Arianei, este din spuma si se pot juca bebelusii pe el. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Xela,eu l-am luat in ideea de a inlocui patura/plapuma de pe jos,de a-i crea un loc al ei....si cand va fi mai marisoara sa faca puzzelul,nu?eu sunt multumita de el....iar Ariana e si ea ...ca-l mai papa din cand in cand....si ce fain e ca nu se deterioreaza,interesant...la cat rontaie asta mica cu cei 4 dintisori ai ei
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."