Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

nikole - ce mai faceti?
e super ca le-ai obisnuit sa stea asa frumos in masina . la noi e circul de pe lume si decat plans isteric ... asta e . norocul e ca nu mergem distante mari, adica probabilitatea de accident e mai mica daca ma pot exprima asa .
cum e Isa la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

eu am citit tot am retinut numa ca Ema iar pleaca in Germania desi are un pretendent grec si altul belgian.....nu ma mai joc! nu-i cinstit (ceea ce nu e cinstit e evident runda de shopping). Vreau si iooooooo!!!

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Daca tot nu pot pleca nicaieri - si nici nu inteleg dom'ne cum pot pleca oamenii astia la distante asa mari cu bebei mici cand al meu nu sade in scaun nici pana in oras si inapoi - ca sa nu ma inverzesc de invidie si ciuda.....mai nou fac cumparaturi online.
Azi, bonus dupa ce am trimis raportarea, mi-am luat 3 rochite de la VS, un ceas si sutien. Na....
Bai nene....ce le-ati facut la copii vostri de stau in scaunul de masina? Noi am fost sapt trecuta la Grigore Alexandrescu, ca acolo era doc de ORL si copchilul meu nu a stat in scaun decat 10 minute. Apoi a inceput sa se traga, sa se incordeze de spate, ca vroia sa iasa de acolo si evident, era prins in centuri.
Darmite pana in Germania!! Pai noi trebuie sa plecam la mama sapt viitoare sa o luam de acasa si deja ma gandesc cu groaza cum o sa fie in masina, 2.5 ore de tinut in brate, tipete si urlaturi.
Moama...ce invidioasa sunt pe bebeii cuminti!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nici al meu nu sta locului, nici macar 10 min cat zici tu ...
si A a fost la fel, ma gandesc ca eu am gresit ca nu i-am lasat sa tipe in scaun si asta e ...

nici a mea nu sta deloc.....daca o puneam in scoica si eram in masina tipa de numa....si o luam din 2 motive...unul nu ma lasa inima sa o vad cum plange(nu marait...ci plans chiar cu lacrimi)si 2 innebuneam si noi tot drumul ....sper ca acum cand o sa ii luam scaun nou sa stea....speranta e ultima care moare

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."

la noi nu a stat nici in scaunul nr 2, abia acum mare sta ca ii zic ca daca nu vrea nu merge cu masina, ca asta e regula si gata .
de aia nici nu ma gandesc sa bag bani in scaun nou, nu stiu ...

Noi nu il scoatem chiar daca plange. Nu e voie si mi se pare mult prea periculos sa-l tin in brate la 120 km/h
Speram sa se rezolve cu DVD-ul

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia,tu intrebai de biscuiti mai tari parca?

Azi am gasit de la Heinz,farley's rusks...nu stiu daca sunt si in Romania.....dar nu se rup asa usor....sunt rotunzi si ca piscoturile(ca textura)...dar sunt pt bebe de la 4-6 luni....

se pot pune in lapte,mancare si dati simpli....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Avem timp pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Miremia,tu intrebai de biscuiti mai tari parca?

Azi am gasit de la Heinz,farley's rusks...nu stiu daca sunt si in Romania.....dar nu se rup asa usor....sunt rotunzi si ca piscoturile(ca textura)...dar sunt pt bebe de la 4-6 luni....

se pot pune in lapte,mancare si dati simpli....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Avem timp pentru toate.

Ms mult de info!
Vad ca ii au cei de la faimosul bebeshopp.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

cand au trecut 9 luni?

multumim ptr urari si cum e frumos facem si cinste , chiar daca cam pe seara, poate cu ceva mai usor asa

LML si celorlalti pufuleti de 27

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!
N-apuc sa zic multe ca-s cu Maia agatata de mine

Nici Maia nu sta altfel decat in scoica la drum, mai protescteaza ea, dar nu atat de tare cat sa nu poata fi pacalita, nu prea am fost deschisi la "dialog" cu ea pe tema asta.

Am luat si eu covorase de la tipa de pe okazii ieri. Si azi am gasit langa piata moghioros cu 22 ron si fructe si legume, pe langa cifre si litere, daca doreste cineva.

Pe langa performanta de a ma cunoaste cu xela dupa 1 an de forumit, desi suntem vecine, am reusit performanta s-o si inund, diferenta de 6 etaje intre noi....sper ca s-a rezolvat in seara asta...scuze, Xela!

fug la baita maiei, o npapte linistita!

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LML Mara, Dragos, strumf mic, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!

LML si pufilor de ieri, scuze de intarziere!!!!

LMA Lorex, sa fii sanatoasa si fericita! Esti nascuta in aceeasi zi cu soacra mea

Xela, ai PM.

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara! Ne mai primiti?

Am fost ca de obicei "bagabonzi" si abia ne-am adunat de pe drumuri. By the way, vad ca se discuta despre statul in scoica. Andrei sta saracul si 6-7 ore (cu pauza evident!), dar doar cand are chef. Astfel ca la dus a fost parfum, a dormit tot drumul si am facut o singura oprire de papa, pe cand la intors ne-am oprit de 4 ori, a cantat mami pana a ragusit, a spus povesti (Alba ca Zapada din amintiri), s-a scalambait in toate felurile pamantului... a fost distractiv!

Ma duc prin spate sa vad ce si cum, daca am ratat una-alta

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

5

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!
N-apuc sa zic multe ca-s cu Maia agatata de mine

Nici Maia nu sta altfel decat in scoica la drum, mai protescteaza ea, dar nu atat de tare cat sa nu poata fi pacalita, nu prea am fost deschisi la "dialog" cu ea pe tema asta.

Am luat si eu covorase de la tipa de pe okazii ieri. Si azi am gasit langa piata moghioros cu 22 ron si fructe si legume, pe langa cifre si litere, daca doreste cineva.

Pe langa performanta de a ma cunoaste cu xela dupa 1 an de forumit, desi suntem vecine, am reusit performanta s-o si inund, diferenta de 6 etaje intre noi....sper ca s-a rezolvat in seara asta...scuze, Xela!

fug la baita maiei, o npapte linistita!

mami de fetita mica

Poti sa-mi spui exact unde langa piata? Cunosc zona f. bine, asa ca poti detalia fara probleme

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna seara fetelor,
Nu am mai scris de multa vreme dar saptamanal va citesc. Din pacate nu prea am avut timp sa intru si sa povestesc cu voi, buburuza mea ocupandu-mi majoritatea timpului si trebuie sa recunosc ca nu prea vreau sa ma dezlipesc de ea pt alte activitati.
Azi, din curiozitate, am citit prima pagina si am observat ca cine nu scrie zilnic, ci doar va citeste, este exclus din odiseea voastra. Ce sa mai spun... Nimic.

poze

Mergi la inceput