Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta plecam." |
Sssssst Sa nu ma auda cuscra "Mandruta"ca apoi nu-mi mai da fata
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
no...cre'ca simpli ti-a explicat cum sa treci cap vechi sus pe prima pagina tu intrebai practic cum sa ascunzi un link suna-ma next time sa-ti explic prin telefon sa stapanaiti sanatosi achizitiile super faina masinuta premerg nu se vede _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Apropos de pantofi, eu am luat recent unii de la firma Ecco - au toc destul de mare (pentru mine), si totusi sunt comozi. Cica sunt specializati in incaltaminte comoda... poate ma invart de o poza sa o pun pe cont (daca pasioneaza pe careva) Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
ratusca_mica spune:
Stie cineva ce inseamna marimea 4UK pentru cizmulite ?(de pe faimosul site)
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
simplicity spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Stie cineva ce inseamna marimea 4UK pentru cizmulite ?(de pe faimosul site) Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
uite aici
se potriveste,cel putin in cazul meu...ca eu imi cumpar marimea 3 sau 3 si jumatate si corespunde marimii 35-36
nu stiam de ce nu merge linkul....era sa iau un avertisment(reclama ilegala) ....il scriu cu pauza....ca aici gasesti conversia la marimi pantofi...
http://www. muccelmic.com/marimi-imbracaminte-adulti-a-220.html
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex sara buna, bai da bebeii vostri stau intr-un loc de va luati covorase de 1 m patrat??? bobitza sta intr-un loc doar daca o pun in www.nichiduta.ro/detalii-produs-85/centru-mobil-de-joaca-play-center/" target="_blank">tarc. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Sebi nu sta intr-un loc decat cand doarme, in rest nu-i ajunge casa, daca e lasat liber. Noi avem insa in fata dormitorului un hol micut cu gresie dupa care urmeaza o usa si holul mare. Ca sa aiba mai mult spatiu il las sa iasa in holul mic, dar ca sa nu stea pe gresie m-am gandit ca asta e o solutie perfecta si pt mine si pt el.
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
evyme spune:
citat din mesajul lui simplicity pe voi va musca bebei de obraz?Ariana a inceput de vreo 2 luni cred,sa ma muste de obraz-ma anunta ca ii e foame.... eu o pup pe obraz si cred ca stie,zic si eu ...ca acum ma musca in 2 feluri: unul ma musca si cu dintisorii-deci e foame(ca am testat pana nu-i dau san tot se intinde sa ma prinda de obraz) si alt mod e numai isi apropie gurita de obrazul meu(cu gurita intredeschisa) si ma atinge usor si apoi imi zambeste....DECI EU VREAU SA CRED CA MA PUPA FIE-MEA,DA?!!!... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta plecam." |
Si Sebitul meu vine cu gura intredeschisa catre mine, si de cele mai multe ori se indreapta catre nas; n-am idee daca vrea sa ma pupe sau nu, el se apropie de fata mea, dar inevitabil se opreste la nas Ieri a facut si la soatza la fel, ar fi frumos daca asta inseamna ca ne pupa
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
dulcineea_cj spune:
Noapte linistita !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
evyme spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Stie cineva ce inseamna marimea 4UK pentru cizmulite ?(de pe faimosul site) Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Gasesti un tabel complet cu cnversii pe www punct trops punct ro/marimi_incaltaminte. 4UK pt 0-2 ani inseamna 20.
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi
evyme spune:
citat din mesajul lui haircut Evyme, langa piata este o mercerie, pe bd. Dr. Taberei, cum vii dinspre Favorit e pana in piata. Langa merceria asta este un magazin cu multe jucarii, au afara biciclete, trotinete... si erau azi expuse in exteriorul magazinului, asa le-am vazut. cum mai sunteti? ce face Sebi exploratorul? mami de fetita mica |
mult de indicatii, sper sa ajung maine acolo, dupa ce ne intoarcem de la kineto. Sebi este mai bine, a scapat si de mucisori, in schimb, a cam inceput sa tuseasca. Nu puternic si nu mult, dar mai tuseste din cand in cand ca si cum ar vrea sa-si dreaga vocea Si dr. noastra este plecata, nu stiu daca e cazul sa ma impacientez sau nu... In rest... face ce stie cel mai bine: colinda toata casa in 4 labe, mai nou se distreaza ridicandu-se in picioare sprijinit de scaune si incepe sa se bataie si balangane scaunele, le impinge (ce premergator, dom`le, scaunul rulzzz), mananca orice, a avut cateva nopti in care a dormit bine, acum vad ca iar se fataie si ma trezeste din ora-n ora Cred ca sunt niste dinti de vina, dar nu se vede nimic....
poze bebe Sebastian
filmulete Sebi