Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
asa ma stii tu pe mine ca te-njur? am intrebat doar. deci la mine raspunsul e "deloc"
cristalina spune:
Neata!
Si eu pe fuga dar din aia mai inceata, behai din toti plamanii, ma apuca mila de mine cand ma aud...tusesc pana vomit. La propriu...
Asta nu ar fi o problema insa Ioana mi-a facut febra toata noaptea. Sper sa nu fie ca la mine ca ii plang de mila. Daca ajunge sa tuseasca asa mititica...
Aseara am fost la o petrecere la mac, la ducere a vomitat in masina asa ca mi-e fost clar, la intoarcere a luat-o febra si nu s-a mai oprit pana la nurofenul de dimineata
"mami, gata, mi-a trecut raceala! du-ma la gradinita!"
Maria (care s-a vaitat si ea la un moment dat de dureri de cap si nu cred ca scapa) a inceput sa planga de-a binelea cand i-am zis ca nu o duc la gradinita!
Colac peste pupaza racita , cei de la Bristol mi-au zis sa le fac o vizita pana in Craciun! (imi pusesem valiza in cui pe anul asta si eram tare fericita!)
Ema, spor la bucatarit! Avem niste prieteni in Germania, fetita lor e in clasa I si povesteau ca scoala are regulile si programul destul de laxe, cred ca depinde de regiune...
Gabi, sunt convinsa ca o sa gasesti cea mai buna solutie pentru Stefan
Ioana, Carmen, eu nu am vorbit cu invatatoarea...Am vorbit numai cu educatoarea despre invatatoare :))) Dar daca tot ati zis, maine ma duc la ea sa ne puna pe lista!
Daria, nu i-am mai dat vigantol de la 2 ani!
Gata, ma duc sa tusesc un pic si pe la secretariat . Daca nu dau la tot institutul n-am facut nimic!
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
si sunt singura nebuna atunci pe aici ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
Daria, eventual pediatra :))).
Daca ea asa considera, e foarte bine.
(rau nu are ce sa-i faca...eu sigur as uita sa le dau in fiecare zi...)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
mey, atunci cind te inscrii pe bune si far` de relatii ;)) asta e unul din criteriile de care se tine cont, altele ar mai fi daca mai are/a avut frati in scoala, daca apartii de erspectiva scoala, eii, ie multe;)) la asta ma refeream cind am zis "ca-tz foloseste"
Citat: | ||
citat din mesajul lui g_ioana
...mare avantaj...da io-s din categoria celor care nu ma prezint cu functia ci cu gradu' de mama de gorodica....asa ca cu gradi am fost la limita cu inscrierea ...iar cu scoala am luat-o din timp numai datorita faptului ca am vrut sa vizionez mai multe invatatoare... ca sa-i placa mandrei una,da' am avut noroc ca i-a placut de prima....pe scurt viitoare invatatoare habar n-are ca lucrez in invatamant..ca nu i-am spus,ca nu m-a intrebat,sic! www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
carmenp spune:
diloc, diloc, de multa vreme, nici nu mai jtiu. cum graieste si cristal, nu tu, pediatra:D
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei si sunt singura nebuna atunci pe aici ? Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
g_ioana spune:
Meii io apartin si de scoala..v-am zis ca o dau la scoala de cartier,nu?....am scoala in spatele blocului,daca-mi iau un binoclu performant de pe geamul de la bucatarie vaz tot
Daria io-s in clubul tau...i-am dat in fiecare iarna pana anul trecut,cand dr mi-a recomandat osteocare si atunci a zis ca nu mai este necesar vigantolul daca-i dau osteocare...la altfel de calciu,obligatoriu vigantol pana la 7 ani.....io zic ca-i bun pentru Giulik mai ales ca este inalta,parerea mea
Cristalina insanatosire grabnica...da' esti adevarat pericol public cu virusii astia....nici la noi tati nu se simte mai bine,eu ma rog ca pana duminica sa nu luam si noi fetele ca trebuie musai sa taiem motzul la fina!
szivarvany spune:
Ahaaaa ... deci stem doo
parca ma simt mai bine
Cristal, sanatate la voi
carmenp spune:
aa, stai ashe ca osteocare dau si io;)) da` nu vigantol, despre asta vorbeam nu:D?
edit, cristal sanatati multa la voi, auz` c`o palinca ai incercat?;))
szivarvany spune:
exista osteocare pt copii ?
dice le dati osteo si nu vigantol ?
vreau detalii.