Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
nu ca v-ar fi fost dor de mine..dar sa mai scriu si eu pe fuga si f rapid
am cumparat gresia si parchetul..nu ce-am vrut ci ce-am gasit
de luni au inceput din nou lucrarile..termosistemul , pazia si sistemul pluvial.
luni mergem la Bucuresti sa semnam actele de vanzare cumparare pt apart.
in sfirsit ieri i-am repetat analizele hematologice ale lui Luca..problema se mentine, o usoara leucopenie ..hematoloaga zice ca sa ma fac ca nu vad..ma mai gindesc si repet peste vreo luna din nou..Pentru prima data insa nu mai este anemic..are HB = 12.4%!!!
Daria nu a luat niciodata nimic de genul asta deci nu stiu sa-ti spun..vazut pozele sunteti super!Esti super tare ca reusesti s-o duci la atatea activitati..asta este principalul meu of...nu am bani sa-l duc in alta parte decat la FKT care este si asa f scump ..ca timp si chef am eu
Ema bine ai revenit! Cum te mai simti?
Andries tot la casa sunteti?
Cristal f bne ca te plimbi! Sanatate ca aveti nevoie!
vroiam si eu sa fac un sondaj :
-cati stiu literele de tipar?
-cati scriu si citesc?
matematica nu ma intereseaza..
capitolul invatatoare...este in plan trebuie sa intind niste antene pt ca scoala nu este la mine in cartier si trebuie sa aflu si ce invatatoare ar fi la anul..
carmenp spune:
http://www.farmaciavlad.ro/medicament-informatii/osteocare-liquid-200ml
asta`i
olivia, mai telegrafic decit mine;))
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 nu ca v-ar fi fost dor de mine..dar sa mai scriu si eu pe fuga si f rapid |
aia o crezi tu, io intrebai de tine ieri pe mess
Carmen, interesant ... anul asta sigur terminam cu Vigantolul si poi vom vedea ce vom face. Asta pare ceva mai serios ca Vigantolul.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Carmen...am dat send din gresala...nici chiar asa:))))
Poze cu casa nu arati diloc? Pana la urma Ionu' ce stia cand a mers in clasa I?
szivarvany spune:
Ahaaa, m-am gandit ca ne lasi cu doo randuri
Despre preturi, sa poti compara: inot, 100 lei / 16 ore / luna - asta pica si ramanem la nush care abonament cu o ora / saptamana; gimnastica 2 ore / saptamana = 60 lei / luna - idem dansul.
Nasol e ca n usunt in cartier
Despre litere: autodidacta le stie si reuseste sa si citeasca ce scrie cu litere de tipar. De scris idem, le mai nimereste, insa cum nu facem nimik in acest sens nu stiu mai multe. De exemplu ea a scris cele 14 nume pe invitatiile pt ziua ei i-a luat o zi intreaga.
Matematica ... ce face la gradi. Ceva cu multimile
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
inot aici 12 sedinte ar fi 2,4 milioane..
Luca stie literele (80-90%)..insa efectiv nu se aude ce citeste..adica nu citeste cuvinte..Desparte in silabe, face adunari..scaderi pana in 10..De numarat numai la 15 namara...dar recunosc de cand am venit in Ro si ne-am apucat de casa si am avut si joburile..nu m-am ocupat deloc de el!..si se simte..
De citit citim zilnic..acum suntem la insistentele lui la Robinson Crusoe (varianta originala..deci nu pt copii..nu are poze etc)..cica urmeaza 2000 de leghe sub mari!A primti multe carti de la var de-al meu de ziua lui..si de atunci a casunat pe ele!
carmenp spune:
olivia,nu`i de referinta da` fiin`ca ma intrebi iti spui: stia sa citeasca cursiv, adunari si scaderi, stia sa scrie dar doar cu litere de tipar. ilinca stie literele de tipar (nu toate), poate sa citeasca cuvinte usoare cu 3-4 litere si multe vocale;)) dar pe silabe (cuvinte usoare!), adunari si scaderi (da` daca n`are toate deshtele`n dotare nu`i iese rezultatu` ca`n carte;))
leeloo2004 spune:
Nici eu nu le-am mai dat vigantol de nu stiu cind...nici macar lui Tudor nu i-am mai dat de multa vreme...si nici calciu nu le-am mai dat...acum cind ma gindesc parca nu e tocmai ok...
Cred ca trebuie sa mai ajung la pediatra sa-i mai vada si pe ei...
Daria - nu am urmat gradinita step-by-step nici macar nu stiu care-s alea in Buc, si nici nu stiu daca exista scoli step-by-step.
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Gabi tu ai terase? Cu ce le-ai facut hidroizolatia?
Robi ce ai folosit pentru placat soclul?